Kumaha PPC ningkatkeun pamasaran inbound

Screen Shot 2013 11 18 at PMN 1.24.00

Salah sahiji paguneman ageung anu lumangsung dinten ayeuna nyaéta kumaha nyéépkeun artos anjeun kalayan usaha pamasaran inbound anjeun. Pemasar, rata-rata, nganggo langkung 13 taktik anu béda dina stratégi na pikeun mikat petunjuk anyar (sumber: Institute Marketing eusi), kalebet infografis, blogging, kampanye email, pidéo, sareng sajabana Janten, kumaha urang terang dimana méakkeunana sareng sabaraha nyéépkeun?

Strategi pamasaran asup sigana béda pikeun masing-masing bisnis sareng industri. Anggaran ogé rupa-rupa. Tapi bagian anu penting tina sagala strategi pamasaran inbound nyaéta ngagunakeun sumber daya anu sayogi épéktip pikeun ngahasilkeun lead anu mumpuni. Salah sahiji taktik anu pasti nunjukkeun hasilna nyaéta bayar per klik (PPC), sareng kuring nyarankeun yén ngalebetkeun taktik mayar ieu beuki seueur unggal dinten.

Kanggo kaseueuran palanggan kuring, mayar kampanye per klik diperyogikeun sareng aranjeunna nuju jalan. Kunaon Kusabab urang nuju damel sareng urang Rakan PPC, EverEffect, sareng klien kami pikeun:

  • ngasah kana kombinasi kecap konci anu relevan (organik sareng anu mayar) kanggo kampanye PPC
  • nyéépkeun waktos pikeun milarian terang kumaha ngirangan biaya per akuisisi (CPA)
  • alokasi anggaran pikeun kampanye PPC unggal bulan

Istilah sanésna, PPC tiasa dianggo, tapi peryogi waktos pikeun leres-leres nunjukkeun hasilna, sapertos taktik pamasaran anu suksés sanés.

Bagian tina prosés ieu nyaéta ngaidentipikasi kecap konci mana anu dianggo pikeun pesaing sareng gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan bentang kalapa. Kami damel sareng Ispionage, hébat alat pamasaran milarian, Pikeun nyiptakeun infographic ngeunaan kumaha kampanye PPC tiasa ningkatkeun strategi pamasaran inbound anjeun. Sapanjang jalan, kami mendakan sababaraha stats anu hébat ngeunaan naha PPC damel kanggo sadayana ti toko Mom & Pop dugi ka perusahaan ageung (sareng naha Ispionage ngagampangkeun kampanye éta).

Kumaha Kampanye PPC tiasa ningkatkeun Stratégi Pemasaran Inbound Anjeun

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring geus diomongkeun ku loba pausahaan PPC, tapi hal pangpentingna nu sabenerna bisa Anjeun pigawé pikeun kampanye pamasaran anjeun kaca badarat. Paling pausahaan ngajual anjeun 1 hal tunggal kayaning desain web, atawa ngan Google Adwords, atawa ngan popups, atawa ngan retargeting jsb Ieu sagemblengna ludicrous sabab bari 1 hal bisa nyieun béda dina kampanye pamasaran stabil, euweuh unsur tunggal nu. nyaéta nyieun atawa megatkeun unsur dina pamasaran online, anjeun peryogi sakabéh pakét, lajeng hone / ngaoptimalkeun ti dinya. ogé ngalakukeun halaman badarat kuring, retargeting, iklan spanduk, jsb. Kanyataanna, kuring ngagaduhan nomer telepon Simon di dieu, anjeun ogé tiasa ngobrol sareng anjeunna. Ngan nelepon anjeunna di 60-325-446.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.