PPC + Organik = Langkung Pencét

serps klik

Sanaos éta mangrupikeun potongan mandiri, Panilitian Google parantos ngembangkeun infographic ieu kanggo nyayogikeun bukti kumaha tingkat klik-liwat robih nalika hasil pamilarian organik dibarengan ku iklan pamilarian anu mayar. Masangkeun du'a tiasa ngabantosan pamasaran anjeun tina dua sudut anu béda ... nyayogikeun perumahan langkung sakedik kanggo diklik dina halaman hasil search engine. Alesan anu sanés, anu panginten langkung kritis, nyaéta ngagusur sahenteuna hiji pesaing!

klik mayar organik

One comment

  1. 1

    Pasti aya anu tiasa nyarios pikeun gaduh daptar anu mayar sareng organik dina halaman anu sami dina SERP. Kahiji, éta qualify nganjang. Upami merek anjeun muncul dua kali, éta kedah relevan pikeun kabutuhan panyungsi. Kadua, éta ningkatkeun kasempetan pikeun diklik. Sababaraha urang bakal klik dina hiji iklan, batur kasampak di hasil organik. Lamun muncul dina duanana anjeun attracting duanana jenis.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.