Profesional PR: Anjeun henteu dibebaskeun tina CAN-SPAM

Depositphotos 21107405 m 2015

Aksi BISA-SPAM parantos kaluar ti 2003, nanging propésional hubungan masarakat teraskeun ngirim email masal dina unggal dintenna pikeun ngamajukeun klienna. Kalakuan CAN-SPAM lumayan jelas, éta nutupan "pesen email éléktronik naon waé anu utami nyaéta iklan komérsial atanapi promosi produk atanapi jasa komérsial."

Profesional PR anu ngadistribusikaeun siaran pers ka blogger pasti mumpuni. The Pitunjuk FTC jelas pikeun surélék komérsial:

Béjakeun ka anu nampi kumaha milih henteu nampi email anu bakal datang ti anjeun. Pesen anjeun kedah kalebet panjelasan anu jelas sareng jelas ngeunaan kumaha panampi tiasa milih teu kéngingkeun email ti anjeun ka payun. Karajikeun bewara ku cara anu gampang pikeun jalma biasa mikawanoh, maca, sareng ngartos.

Unggal dinten kuring nampi email ti profesional hubungan umum sareng aranjeunna teu kungsi gaduh mékanisme milih-kaluar wae. Janten ... kuring badé ngamimitian nanggung jawab aranjeunna sareng ngajukeun Keluhan FTC sareng unggal email anu kuring nampi anu henteu ngagaduhan mékanisme opt-out. Abdi nyarankeun blogger sanésna ogé ngalakukeun ieu. Urang kedah nanggungjawaban para profesional ieu.

Naséhat kuring ka PR Profesional: Kéngingkeun propaider ladén email sareng atur daptar sareng olahtalatah anjeun langsung ti dinya. Kuring henteu paduli nampi email anu aya hubunganana, tapi kuring hoyong kasempetan pikeun milih anu salah.

6 Komentar

  1. 1

    Aya patarosan anu misah di dieu, nyaéta, "naha éta jalma-jalma PR henteu ngadamel lapangan khusus?"

    Salaku jalma PR kuring sorangan (henteu kantos ngadeukeutan anjeun, sanaos), kuring ngaregepkeun ideu blasts email masal. Prakték anu pangsaéna tetep nyaéta terang pemirsa anjeun sareng ngadamel lapangan anu pikaresepeun, tibatan nyemprot sareng ngadoa.

    Pos anjeun nyababkeun patarosan lanjutan - naha urang kedah nempatkeun "Punten wartoskeun ka kuring upami anjeun langkung resep henteu ngupingkeun ti kuring" -baris énsik dina tungtung unggal email anu ditujukeun sacara individual?

  2. 2

    Hai Dave! Sahenteuna, kedah aya garis di ditu. Naha email henteu ditujukeun sacara individual henteu hartosna sanés SPAM. Teu aya ukuran daptar 'minimum' kanggo email dumasar komérsial. 🙂

    Salami éta henteu pribadi sareng promosi sacara alami, kuring yakin para profesional PR kedah patuh.

  3. 3

    Jigana anjeun ngagaduhan titik anu saé. Anjeun bakal nyangka yén dina sababaraha waktos propésional PR bakal diajar yén aranjeunna kedah memasarkeun kliénna dumasar hubungan anu kuat tibatan push media ... Aranjeunna sahenteuna kedah terang yén anjeun henteu kedah ngambek blogger kalayan pemirsa 😉

  4. 4
  5. 5

    Patuh sareng CAN-SPAM kedah janten palang anu gampang pikeun dibéréskeun, tapi aya sababaraha ramuan anu unik pikeun prosés PR normal upami anjeun ngalaksanakeun patuh anu leres. Nambahkeun tautan unsubscribe sareng alamat fisik anjeun kedah ngajantenkeun anjeun seuseueurna jalan ka tempat anu anjeun pikahoyong sareng saha waé praktisi PR kedah ngalakukeun ieu. Nanging, sacara téknis dina CAN-SPAM, sakali waé aya anu ngalanggan anjeun moal tiasa ngirim email deui, kecuali upami aranjeunna milih deui. Anjeun tiasa nganggap klien anu béda salaku "garis bisnis anu béda" dina Undang-Undang salaku reporter tiasa maéhan carita dina hiji klien , tapi anggap pembébasan anjeun dina anu sanés nyaéta runtah. Ogé, salaku agén (nimpah salaku panerbit) pangiklan, anjeun kedah ngabagi jalan kaluar milih anjeun sareng pangiklan (klien anjeun) ngarah henteu ngintun ka alamat email éta ogé masalah dina prosés PR. Anjeun tiasa ogé ngajawab yén anjeun henteu ngajual produk anu dimaksud ka reporter salaku konsumen akhir, janten sacara teknis anjeun ngirim email anu inpormasi atanapi transactional. Sareng upami aya anu nyebarkeun inpormasi kontak pikeun tujuan nampi siaran pers, aya idin tersirat. Poster di dieu leres yén éta sadayana ngeunaan nargétkeun sareng kaseueuran sadayana aya hubunganana sareng reporter. Spam aya dina panon anu ningali. Ngan ukur sababaraha pamikiran anu BISA-SPAM pikeun sadidinten!

  6. 6

    Todd- Kuring terang aya langkung ti 100 tuduhan Can-Spam. FTC tiasa ngagugat sareng ogé State AG's, sareng ISP sapertos AOL tiasa ngagugat handapeun Can-Spam. Janten perusahaan sapertos Microsoft parantos kéngingkeun karusakan anu ageung tina spammers kriminal sareng kuring kantos ningali FTC dugi ka $ 55,000 dugi ka $ 10 juta. Facebook parantos kéngingkeun panghargaan panggedéna sakitar $ 80 juta. Flipside nyaéta anu paling seueur penghargaan henteu pernah dikoleksi. Ogé seueur panilitian tungtungna di pakampungan kalayan henteu aya siaran pers, janten jumlah leres tindakan panegak sigana moal kaitung. Kuring leres-leres badé naroskeun ka kantor inpormasi umum ngeunaan ieu sareng ningali naon anu kuring tiasa ngali. Surak!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.