Prapta: Sadayana Dina Kahirupan Ieuh

Pos anu disponsoran munggaran kuring kanggo Prapta, halaman wéb jejaring sosial anu nyatet "Sadayana Dina Kahirupan Di dieu!" Éta ogé tiasa janten anu munggaran anu tiasa ngaku "Sadayana dina jejaring sosial sareng wéb 2.0 aya di dieu!" Jalma ieu parantos atos damel pasti!

Jaringan Sosial Prapta

Tina sudut pandang téknologi, téknologi di tukang Prapta teu aya anu luar biasa. Situs nyaéta 100% Ajax. Forum, Blog sareng kagiatan sanésna museur kana Pangalaman Hirup dina jaringan. Mangrupikeun pancén anu hadé dina jejaring sosial ... tibatan kuring, kuring, kuring atanapi anjeun, anjeun, anjeun, Prapta dipuseurkeun di sakitar "kami". Aranjeunna ngolompokkeun sadaya inpormasi dina aplikasi sakitar pangalaman.

Kuring yakin kelompok umur target pikeun Prapta meureun déwasa ngora (Abdi sepuh teuing teu tiasa nikmati sababaraha pangalaman sapertos diskusi Absinthe di handap! :).

Sawala Jaringan Sosial Prapta

Aya ogé mesin pencari anu mantap anu tiasa nandingan sagala jasa kencan online. Bayangkeun kencan online upami ngagaduhan blog, diskusi, pangalaman hirup, olahtalatah instan, widget sareng obrolan online (obrolan bakal datang) sareng anjeun parantos Prapta! Upami kuring ngajalankeun jasa kencan online, kuring sacara jujur ​​bakal oyag dina sapatu kuring dina leyuran sapertos kieu.

Milarian Jaringan Sosial Prapta

Sadayana dina tinjauan henteu tiasa rosy, sanés? Sanaos aplikasina lumpuh pisan (leres-leres henteu - kuring henteu ngagaduhan masalah pisan), saur kuring aya kasempetan ageung pikeun ningkat dina éstétika aplikasi. sakumaha anu abdi terang, Wéb 2.0 sanés ngan ukur ngeunaan panganteur Ajax, éta ogé ngeunaan kesederhanaan sareng gampang digunakeun.

Logo pikeun Prapta kabur sareng uni-diménsi. Logo ogé nangtung bari antarbeungeutna biasana horisontal janten katingalina teu pas tempatna. Sadayana dina layar mono-nada, teu aya ukuran, gradién, atanapi teu aya bayangan. Kuring sadar bagian tina ieu kusabab kamampuan ngarobih halaman tapi daunna aplikasi rada datar (pun dihaja).

Abdi mamatahan panganteur téma anu kuat tibatan pilihan kustomisasi ayeuna ... ngamungkinkeun jalma pikeun ngarobih sacara dinamis tibatan ngan saukur font, ukuran font sareng warna halaman. Web 2.0 ngeunaan nganyatakeun diri - ieu anu ngajantenkeun jaringan sosial anu sanés kasohor. Ogé, sababaraha panempatan komponén rame sareng sanés cross-browser. Misalna font sareng kustomisasi warna henteu leres pikeun kuring:

Kustomisasi Jaringan Sosial Prapta

Kitu cenah, kuring bakal kedah masihan Prapta peunteun pangluhurna dimungkinkeun dibéré kamampuan aplikasi sareng sanés éstétika. Ieu mangrupikeun usaha anu saé sareng pamekar pantes kiridit hébat! Investasi pikeun seniman grafis anu hébat anu ngalaman sareng aplikasi wéb bakal ngajalankeun aplikasi ieu kana arus utama sareng populér. Kuring jujur ​​pikir éta hijina alesan naha kuring henteu kantos nguping Prapta sateuacan!

Hiji tip terakhir: Teu kedah ngamajukeun solusina salaku Ajax atanapi Web 2.0. Jalma-jalma moal ngagunakeun aplikasi anjeun kusabab alesan ieu. Ningkatkeun situs ngeunaan naon éta - tempat anu saé pikeun ngabagi pangalaman, ngabahasna, sareng mendakan anu sanés!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.