Naha Sobat PR anjeun Gagalkeun Anjeun

béja kusut

Sedengkeun kuring ngahargaan debat tweet ti jaman ka jaman, unggal sakali-kali éta cukup pantes pikeun ngabagi paguneman di dieu sareng ngabahas deui. Conto anu kuring nyayogikeun dinten ayeuna dimimitian ku siaran pers anu urang damel sareng Dittoe PR kanggo ngumumkeun anu anyar na website.

PRDude ... dinyatakeun ku nyalira bek tina industri hubungan masarakat anu dijubah dina anonim (strategi sosial anu hébat), nyandak siaran pérs kana tugas kusabab éta henteu cocog sareng visi na tentang naon a siaran pérs kedah dianggo pikeun… wartos. Kuring bakal ngantep anjeun maca paguneman:

prdude

Anu ironisna nyaéta salah sahiji alesan urang resep pisan damel Dittoe PR nyaéta yén aranjeunna sadar yén usaha hubungan masarakat na aranjeunna mangrupikeun bagian tina strategi pemasaran umum. Kami parantos ngerjakeun sajumlah klien sareng ngagaduhan hasil anu luar biasa ku ngamangpaatkeun Kaluaran Pers ku pamilarian anu kuat sareng strategi Dursasana sosial. Kaluaran pers khusus ieu mangrupikeun léngkah dina strategi umum urang komunikasi anu kaluar ka balaréa.

Éta nguciwakeun yén jinis PR sakola lami sapertos PRDude henteu ngartos pamasaran inbound, optimasi konvérsi, strategi halaman badarat, mérek, kasadaran, optimisasi mesin pencari… sareng kadang-kadang aranjeunna henteu sadar sadaya kaunggulan tina strategi eusi anu hébat. Salah sahiji firma PR panggedéna di kota urang nembe ditutup… industri robih sareng aranjeunna henteu tiasa ngiringan. Sigana mah éta PRDude defending.

Ku tweeting ngeunaan ieu - sanaos ngalaksanakeun trolling - PRDude parantos nyayogikeun bukti yén siaran pers kami suksés. Abdi resep kanyataan yén anjeunna ngaku yén anjeunna mendakan pembebasan dina panempatan anu hébat dina Google News. Éta hébat! Kami jelas parantos ngahontal pamirsa anu henteu ti tadi - tujuan tina distribusi PR urang. (Cukup pikaresepeun, katingalina distribusi lokal kami kumaha waé ogé nasional dina sababaraha situs.) Kami nampi puluhan tweet sareng halaman wéb anu disebatkeun tina pelepasan.

Kaluaran pencét sanés ngan saukur ngeunaan nyerat "berita" deui. Industri PR parantos mekar ... tapi éta nyésakeun sababaraha propésional PR na. Konsumén sareng bisnis milari inpormasi ngalangkungan mesin pencari, janten kedah ayana ayana organik. Konsumén sareng bisnis kalibet sacara sosial, janten ngagaduhan strategi sosial perlu. Nanging, seueur usaha sareng sumber média masih ngandelkeun jasa distribusi berita pikeun milari inpormasi anu aranjeunna pilari - janten siaran pers tiasa dianggo saé.

A siaran pers anu dioptimalkeun ogé kalayan distribusi anu hébat bakal nyayogikeun backlinks tina situs anu ngagaduhan otoritas anu luhur sareng patalina sareng industri anjeun. Kami parantos ningali seueur kakuatan dina siaran pers ti klien kami, ningali peringkat na ningkat, sareng ngagaduhan seueur petunjuk ku ngamangpaatkeun éta.

keluhan prdude

Kuring bakal neraskeun damel sareng a teguh hubungan masarakat anu progresif anu terus mendakan kuring sareng klien kuring kasempetan anu luar biasa dina industri, kalebet tulisan dina New York Times, Cult of Mac, Magazine Wired, iMedia Connection, VentureBeat, Mashable, sareng sajabana. Anu pangsaéna pisan, aranjeunna transparan ngeunaan karya aranjeunna … Cukup gagah pikeun ngabagi nami sareng perusahaan na online.

Janten ... PRDude panginten henteu satuju sareng kuring (anjeunna ayeuna tuduh kuring di luhur gaduh pengikut palsu). Henteu kunanaon, kuring leres-leres henteu paduli. Anjeunna sanés pemirsa target kuring sareng henteu ngagaduhan pitunjuk ngeunaan épéktipitas pamasaran anu kami lakukeun. Sedengkeun anjeunna nuju néwak siaran pers dina anonimitas, urang nuju kéngingkeun hasil pikeun klien kami sareng mekarkeun usahana. Kuring miharep hiji poé anjeunna tiasa dagang dina mesin tik na sareng leres-leres ningali kumaha online parantos mekar cara urang saling komunikasi.

9 Komentar

  1. 1

    Kuring heran sabaraha lami na saprak jalma ieu ngalaksanakeun atikan anu neraskeun? Profesor terus-terusan nyobian ngaleungitkeun konsép "pencét" sékrési sareng keukeuh disebat "média" sékrési sabab… ogé… éta tiasa ngalaksanakeun sagala hal anu anjeun sebatkeun, Doug. 

    • 2

      Kuring teu boga nanaon ngalawan panggunaan siaran pers salaku taktik pikeun pamasaran. Anu ku kuring dituduhkeun nyaéta eusi rilis. Iraha terakhir kali anjeun nyungkeun éditor kanggo koran atanapi produser pikeun program berita, hal anu mimiti aranjeunna nyungkeun nyaéta siaran pers. Salaku tambahan, nalika anjeun ngirim siaran pers alam ieu ngalangkungan kawat, éta bakal dikirim ka koropak-koropak éditor. Ieu sababna panyunting gaduh benci ieu pikeun jalma PR anu ngirimkeun sampah, padahal nyatana, para pemasar anu ngamanpaatkeun jasa ieu pikeun kontén anu henteu pantes dilaporkeun. Éta anu kuring carioskeun. Upami éta pamikiran kuno, maka sebut kuring sakola baheula, tapi kuring pikir éta langkung nganyenyeri mérek tibatan ngabantosan nalika anjeun ngirimkeun omong kosong ka wartawan yén saha waé anu ngagaduhan satengah uteuk terang moal pernah katutup. Kami tiasa debat ieu sadayana anu anjeun pikahoyong, tapi kami asalna tina profesi anu béda. Kuring hormat ka jalma-jalma anu kuring kirimkeun kontén sareng cobian vet yén éta mangrupikeun hal anu bakal diperyogikeun. Éta ngeunaan ngawangun hubungan sanés ngabeledug surélék dunya. Wilujeng taun énggal!

      • 3

        Sobat PR - Kuring masih nganggap yén éta "sampah" atanapi "henteu kabartoskeun". Kuring nyarioskeun perkawis ironis dina tulisan ieu - tapi leres-leres aya. Sigana aya sababaraha jinis nada 'pamasar vs hubungan masarakat' di ditu. The DK New Media hubungan sareng DittoePR mangrupikeun berita - teguh PR tradisional anu mekar sareng damel sareng agénsi média énggal. Sareng… agénsi média énggal anu mendakan nilai luar biasa dina hubungan masarakat. 

        Kusabab anjeun henteu nganggap éta pikaresepeun, henteu hartosna éta henteu. Réspon kana siaran pers parantos ngahasilkeun réspon anu positif anu luar biasa. Nyatana, anjeun hiji-hijina kritik publik anu urang tiasa mendakan. Sareng deuih, ditilik tina panempatan anu hébat anu kami nampi - éta mangrupikeun berita anu diaku ku seueur anu sanés.

        Kuring ngahargaan jawaban jujur ​​anjeun pikeun paguneman, sanaos!

        • 4

          Panginten. Kuring henteu yakin naon anu anjeun hartosna ku panempatan média sanaos. Naon waé anu lumangsung dina kawat bakal dicandak ku toko média anu ngalanggan jasa na, tapi naha éta hartosna wartawan bakal ngeureunkeun naon anu anjeunna lakukeun pikeun ngaliput jinis berita ieu. Dina taun 1996, enya, dina 2011, henteu. Kuring bakal kaget upami aya média média pihak katilu anu terhormat sapertos Indy Star atanapi bahkan dagang sapertos Adweek atanapi Ad Age bakal masihan tampilan kadua ieu. Upami anjeun dipintal salaku aliansi atanapi kemitraan, maka kuring ningali nilai berita. Halaman wéb anu didesain ulang ngan henteu cekap pikeun standar jurnalisme menurut kuring. Kuring henteu ngritik taktikna, ngan eusina. Teras deui, kuring ngaréspon batur anu sanés sanés kana pos anjeun.

          Hanjakalna, pamasar vs hal PR parantos lumangsung mangtaun-taun sakumaha anjeun terang. Sanés nyigeung, tapi kuring henteu resep disebut salaku pamasar. Kami ngaladénan dua tujuan penting tapi béda pikeun klien sareng mérek anu tungtungna, tujuan anu sami. Jalma-jalma PR ngandelkeun pisan hubungan anu diwangun sareng éditor, produser, blogger, sareng anu sanés sareng ngaganggu upami ngadangu aranjeunna nyarios ka kami yén aranjeunna ngagaduhan seueur rilis berita anu teu relevan dina koropak-koropak anjeun. Anjeun blogger dina rohangan pamasaran. Naha anjeun ngajalankeun carita ngeunaan klien anu ngembangkeun halaman wéb anu didesain ulang dina blog anjeun? Anu mana anu anjeun kersa nyerat upami unggal halaman wéb anu ngarancang situs na mimiti ngirim siaran berita ngeunaan éta? Kumaha anjeun nangtoskeun naon anu penting ditulis sareng naon anu henteu? Punten wartoskeun upami kuring gélo sareng henteu asup akal di dieu. Mangrupikeun liburan sareng parantos seueur dinten nginum. Surak! 🙂

          • 5

            Sobat PR: résponna nyaéta kumaha urang nangtoskeun naon anu kedah dituliskeun sareng naon anu henteu kedah nyerat. Upami réspon na saé, urang teraskeun ngamangpaatkeun stratégi na. Upami réspon na goréng, urang mendakan anu énggal. Wilujeng Liburan ka anjeun ogé.

          • 6

            Hatur nuhun. Kuring miharep anjeun anu pangsaéna. Hayu atuh terang nalika anjeun dina Big Apple sareng kuring bakal mésér anjeun inuman. Teu aya debat ngan ukur scotch anu saé. Wilujeng taun énggal!

          • 7

            A finale pisan cool kana debat. Kuring satuju aya seueur teuing "omong kosong" di ditu, tapi kuring pikir pelepasan pikeun ngaluncurkeun halaman wéb henteu kunanaon, sareng éta anu kuring terang janten PR anu saé - gumantung kana perusahaan, pamirsa, toko anu dibébaskeunana ka, sareng sajabana. Kuring leres-leres aya di tukangeun Douglas nalika dibébaskeun, tapi satuju kami kedah ati-ati ngeunaan ngaleupaskeun kaleuleuwihan. Sababaraha blitz sagalana, tur éta devalues ​​ayana aranjeunna.

  2. 8
    • 9

      Hatur nuhun. Kuring henteu terang Doug sacara pribadi, tapi kuring terang yén anjeunna mangrupikeun jalma anu dipikahormat dina profési na, sareng henteu masalah dimana asalna, urang sadayana kedah silih hormat. Kuring miharep sadayana sadayana tiasa debat ku cara anu beradab khususna calon presiden atanapi saha waé anu nyalonkeun jabatan kapilih. Kuring yakin urang bakal ningali serangan langkung négatip sareng pribadi nalika primér panas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.