Kumaha Kaca Produk Toko Seluler Polandia dina Pra-peluncuran

nyorosodkeun

Fase pra-peluncuran mangrupikeun jaman paling kritis dina siklus hirup aplikasi. Penerbit kudu nungkulan sajumlahing tugas anu nempatkeun tés manajemén waktos sareng prioritas aranjeunna. Nanging, seuseueurna seueur pemasar aplikasi gagal sadar yén tés A / B terampil tiasa ngalancarkeun hal-hal pikeun aranjeunna sareng ngabantosan sababaraha tugas sateuacan diluncurkeun.

Aya seueur cara panerbit tiasa nempatkeun uji coba A / B sateuacan debut aplikasi di toko: tina ningkatkeun halaman produk ngarobah kakuatan dugi ka pencét kana sirah kana posisi aplikasi anjeun. Daptar fungsi uji coba pamisah ieu tiasa ngartikeun deui waktos hemat strategi pra-peluncuran anjeun sareng nyumbang éfisiénsi na.

Penguatan Kaca Produk sareng Pangujian A / B

Sadaya elemen halaman produk toko (tina nami dugi ka screenshot) ngagaduhan peranna dina ngabentuk anggapan pangguna kana aplikasi. Potongan halaman aplikasi ieu mangaruhan pisan kana konvérsi. Sanaos kitu, seueur pemasar ngalalaworakeun pentingna khususna nalika aplikasi teu aya di toko.

Malah pikiran analitik anu henteu bakal ngarobih hiji kecap konci tanpa panilitian anu leres condong hilap halaman produk aplikasi mangrupikeun tujuan utama dina nyandak kaputusan. Ikon, screenshot, deskripsi, sareng sajabana kedah ngagambarkeun hakekat aplikasi anjeun sapertos kecap konci atanapi bahkan langkung saé.

Percanten ka naluri henteu cekap. Hanjakalna, éta prakték standar pikeun nyingkahan rajin sareng ngandelkeun pendapat subyektif anggota tim anjeun henteu ngémutan pilihan optimasi toko aplikasi anu sayogi. Pangujian A / B ngajantenkeun anjeun ngantepkeun sadaya kaulinan tebak-tebakan sareng dipandu ku angka anu signifikan sacara statistik.

Kaulinan Transformers kéngingkeun Idéntitas Idéal Ideal kalayan bantosan Iklan Facebook

Pamisah-tés mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun nyampurnakeun elemen halaman produk anjeun nyéngcélkeun kombinasi anu paling ngarobah. Facebook tiasa dianggo pikeun mariksa daya tarik elemen masing-masing dina kampanye iklan.

Salaku conto, Space Ape Games nganggo Iklan Facebook pikeun milih tagline nami kanggo gim Transformers anu bakal datang. Aranjeunna nyiptakeun tilu halaman badarat nyebatkeun nami aplikasi anu béda sareng ngagagas 3 kampanye iklan Facebook kalayan sasaran anu sami. Hasilna, varian 'Transformers: Earth Wars' meunang sareng dianggo pikeun sadaya kagiatan pamasaran pikeun aplikasi.

Tés A / B Facebook

Nanging, iklan Facebook henteu nyayogikeun kontéksna. Janten, upami ngeunaan pendekatan anu langkung rumit sareng khusus, langkung saé nganggo platform kanggo niron toko aplikasi sapertos SplitMetrics.

Pamisah-Tés Ngabuktikeun yén Trend Industri Henteu Nganggo Manuk Angry

Hasil uji A / B tiasa ngareuwaskeun saleresna. Rovio diajar pelajaran ieu sateuacan ngaluncurkeun 'Angry Birds 2'. Tétéla screenshot potret langkung hadé tibatan gambar bentang anu kontradiksi sareng kacenderungan kaulinan sacara umum. Pamisah-ékspérimén ngabuktoskeun yén palanggan 'Angry Birds' moal tiasa mumpuni salaku pamaén hardcore janten tren industri teu tiasa diterapkeun.

Angry Birds A / B Tés

Ku alatan éta, pre-launch split-testing nyegah kasalahan anu pait tina ngagunakeun potret layar kalayan orientasi anu salah. Kana rilis 'Angry Birds 2', aplikasi na ngagaduhan 2,5 juta pasang tambahan dina ngan saminggu.

Ku kituna, optimalisasi calakan sadaya elemen halaman produk mastikeun konvérsi pangsaéna pikeun patalimarga organik sareng anu mayar salami minggu-minggu mimiti kritis dina kahirupan aplikasi di toko.

G5 ngagunakeun Tés A / B pikeun Ngidentipikasi Audién Idéal sareng Saluran Iklan Pangsaéna

Ngagaduhan visi anu jelas pikeun pemirsa target idéal anjeun mangrupikeun unsur inti tina sagala kasuksesan aplikasi. Gancang anjeun ngaidentipikasi saha konsumén anjeun, langkung saé. Tés A / B ngabantosan masalah ieu sanaos aplikasi anjeun henteu di toko.

Anjeun tiasa mendakan saha anu langkung gampang masang aplikasi anjeun ngajalankeun percobaan dina grup demografi anu béda. Data ieu penting pisan pikeun kagiatan pamasaran mana waé salajengna nalika aplikasi anjeun hirup. Salaku conto, G5 Entertainment ngajalankeun serangkaian ékspérimén pikeun aplikasi 'Hidden City' na mendakan yén target anu paling dikonversi ku aranjeunna nyaéta awéwé 35+ anu resep kana kaulinan dewan sareng resep kana tatarucingan, tatarucingan, sareng misteri.

Anjeun ogé tiasa ngumpulkeun kontak poténsial pangguna dina daptar uji coba A / B sapertos daptar awal adopters pikeun newsletter perusahaan sareng apdet aplikasi.

Pangujian A / B penting pisan pikeun kualifikasi saluran iklan ogé. Kapendak tina sumber iklan anu nyayogikeun seueur pangguna satia maju naon waé rencana gim pamasaran. Perusahaan penerbitan aplikasi mariksa kinerja saluran iklan anu sanés ngalangkungan uji coba pamisah. Dina ngabandingkeun kinerjana, aranjeunna milih salah sahiji jinis pikeun promosi kaulinan sareng aplikasi anyarna.

Prisma Unravel Positioning Sampurna nganggo Percobaan A / B

Penerbit biasana minuhan dilema milih fitur aplikasi anu paling résonasi ku pamirsa target na. Henteu kedah maca daun téa, ngan ukur ngajalankeun séri tés A / B. Misalna, Prisma sumping ka pamisah-tés pikeun ngaidentipikasi épék paporit pangguna diantara anu ditawarkeun aplikasi:

Tés Penerbit A / B

Upami anjeun ngarencanakeun gaduh aplikasi anu mayar, tés A / B tiasa ngabantosan anjeun mastikeun leresna kaputusan ieu. Penting pisan pikeun nangtoskeun harga anu moal ngaheureuykeun palanggan poténsial. Pangujian A / B bahkan tiasa nunjukkeun yén anjeun kedah ngarévisi kabijakan harga aplikasi demi modél gratis kalayan pameseran dina aplikasi.

FiftyThree hasil dina Lokalisasi berkat Pamisah-Tés

Fase atanapi peluncuran sateuacan peluncuran aplikasi utama leres-leres nguntungkeun pikeun lokalisasi aplikasi anjeun. Nanging, éta henteu cekap ngan ukur narjamahkeun katerangan, sareng anjeun kedah lokalisasi saluareun téks. Penting pikeun ngarti yén anjeun adaptasi produk pikeun budaya anu sanés, sanés ngan ukur basa sanés. Ékspérimén A / B gampang pikeun nguji sagala rupa hipotésis budaya.

Misalna, FiftyThree ngagunakeun pamisah-tés pikeun lokalisasi aplikasi Kertasna pikeun pasar berbahasa Cina. Potret layar anu diperbarui dina basa Cina kalayan latar warna-warni ngagaduhan 33% konversi anu langkung saé tibatan anu Inggris.

Tés Lokalisasi Pamisah

Henteu kedah masihan anjeun waktos nyalira nyobian nebak naon anu bakal dianggo langkung saé pikeun aplikasi anjeun sateuacan diluncurkeun. Ngagunakeun uji coba A / B, anjeun tiasa nguatkeun konversi anjeun sanajan aplikasi henteu langsung hirup. Ku kituna, anjeun bakal mastikeun hasil anu hadé ti mimiti hirup aplikasi anjeun di toko.

Pangujian-pamisah henteu ngan ukur nyandak tingkat konvérsi ka tingkat anu anyar; éta ogé mempermudah prosés pengambilan kaputusan ngajantenkeun transparan sareng ngaleungitkeun konflik tim anu teu perlu. Tambih Deui, nganggo platform sapertos SplitMetrics, Pemasar ogé ngagaduhan pandangan anu berharga pikeun paripolah pangguna anu tiasa dianggo pikeun pamekaran langkung jauh tina aplikasi sareng halaman polesan halaman.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.