Kabiasaan Pra-Mésér Anu Mésér

kabiasaan tablet sateuacan mésér

Peuting anu sanés kuring ngagaduhan karanjang balanja kuring pinuh dina Apple.com kalayan anyar MacBook Pro kalayan tampilan rétina. Ramo kuring sacara harfiah ngalayang kana tombol pamésér. MacBook Pro kuring ayeuna masih mesin anu saé tapi éta saéstuna mimiti karasa laun dibandingkeun sareng sadaya Mac anyar anu kaluar. Dina waktos éta, kuring nuju nonton acara tipi anu ngajelaskeun MacBook Pro sareng kuring aya di iPad. Nalika kuring mimiti mikirkeun kabiasaan mésér online kuring, éta sigana anu biasa ... Kuring ngotéktak teras balanja bari ningali televisi atanapi istirahat ti damel.

Ti Milo Infographic: Hiji panilitian anu dilakukeun ku grup e-tailing atas nami Local Corporation mendakan yén konsumén dinten ayeuna parantos ngembangkeun paripolah pra-beuli unik - sanaos balanja sacara lokal - didorong ku panggunaan téknologi sareng alat sélulér. Kami ningali kabiasaan sateuacan balanja tina konsumén lokal sareng mobile ieu.

Milo hatur nuhun browsing c5

Catetan: Kuring henteu mésér MacBook Pro. Nalika kuring leres-leres tiasa menerkeun éta pikeun damel, kami ngan henteu dina posisi méakkeun artos dina pakakas dina titik ieu. Kuring gancang miceun flap dina iPad kuring sareng angkat deui ngalamun ngeunaan éta. (Éta ogé ngabantosan yén éta moal aya di dieu sababaraha minggu upami kuring mésér).

One comment

  1. 1

    Ieu mangrupikeun infographic anu saé sabab henteu matak pikasieuneun ditingali. Sababaraha diantarana gaduh teuing "inpormasi" ka aranjeunna. Sahenteuna ngagambarkeun naon anu kuring béjakeun ka jalma sepanjang waktos: Anjeun konsumén leres-leres pinter, aranjeunna teras-terasan milarian dina alat sélulér pikeun milarian anjeun, mendakan pilihan anu langkung saé, maca ulasan, & milarian harga.

    PS Mudah-mudahan anjeun kéngingkeun macbook énggal énggal!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.