Naha Pemasaran B2B anjeun peryogi Sistem Peringatan Dini

Depositphotos 5808940 s

Paribasa anjeun tunduh, anjeun éléh manglaku langsung ka pamasaran, tapi hanjakalna henteu seueur pemasar sigana sadar ieu. Sering teuing, aranjeunna ngantosan dugi ka menit terakhir pikeun diajar ngeunaan prospek berharga atanapi palanggan anu nuju pas ti saprak angkat, sareng panundaan ieu sacara serius tiasa mangaruhan garis handap organisasi. Unggal pamasar B2B peryogi sistem peringatan dini anu ngabantosan ngarobih kana hasil.

Saeutik teuing, kasép

Pemasar modéren umumna ngukur kasuksésan kampanye ku tawaran win tertutup atanapi ngalangkungan proxy jangka caket, sapertos Penjualan Mumpuni Mumpuni (SQLs). Masalah sareng ieu nyaéta 4 kali lipat. Pikeun ngamimitian, éta teu malire sareng sahandapeun-ngalaporkeun pangguna aktipitas anu ngan saukur teu hoyong nyarios sareng Penjualan. Ieu mangrupikeun prospek anu langkung resep kéngingkeun inpormasi na nyalira tinimbang gaduhna pitched ka aranjeunna ku wakil penjualan. Hatur nuhun kana kabeungharan inpormasi dina Internét, jumlah prospek mandiri nyalira naék. Google mendakan éta pembeli bisnis henteu ngahubungi langsung ka pemasok dugi ka 57 persén prosés pamésér réngsé. Palanggan ieu moal tiasa diémutan. Kalebet server nyalira dina analisa kampanye anjeun bakal nyayogikeun gambaran kinerja kampanye anu langkung akurat.

Kadua, ningali petunjuk engké dina siklus penjualan ngajantenkeun pamasaran ditingali tina pertimbangan sareng tingkah laku perwakilan penjualan. Perwakilan individu panginten henteu hoyong ngarobih lead upami aranjeunna henteu yakin yén éta mangrupikeun prospek anu panas, sabab stratégi na nyaéta museurkeun perhatian kana nguruskeun anu pangsaéna sareng jaga tingkat konvérsi na tinggi. Repetisi sanés tiasa ngalakukeun anu tibalik sareng ngarobih lead teuing gampang, atanapi aranjeunna ngalakukeun éta sacara masal, ngan saatos disanghareupan ku pamasaran. Seueur teuing konvérsi tiasa nambihan efektivitas kampanye, anu mangaruhan dimana pamasaran nyayogikeun sumberdaya kahareup na.

Dina dua kasus, pamasaran tungtungna dibungkus ku siklus penjualan. Pamasaran damel pisan pikeun ngahasilkeun kalungguhan, aranjeunna teu dipaliré dina akhir kuartal sabab penjualan fokus kana nutup transaksi, sareng leadna basi. Ieu mangrupikeun titik tancep anu kasohor dina hubungan penjualan-pamasaran.

Masalah katilu pikeun ngukur kasuksesan ku cara ieu nyaéta pamasaran bakal kakeunaan karusakan poténsial dina sababaraha prosés, kalebet ngungudag kalungguhan, nada répréséntip penjualan, olahtalatah, sareng sajabana. Misalna, anggap pamasaran ngajalankeun kampanye anu hébat anu ngahasilkeun papacangan anu kuat sareng sidang gratis. Upami rep ngembangkeun penjualan (SDR) henteu ngalakukeun padamelan anu saé (nyaéta ngantosan lami teuing, ngirim email kalayan kasalahan éjahan, atanapi henteu sopan dina telepon, jst.), Atanapi henteu gaduh pisibilitas pikeun ningali hasil positip sidang, maka éta bakal tungtungna dibolaykeun, sanaos kinerja anu kuat.

Upami langkung SQL nyababkeun tingkat konvérsi anu langkung handap, para pemasar kedah museurkeun usahana langkung handap dina corong supados nutup langkung seueur tawaran. Tungtungna, pendekatan nyetak timbal ilaharna pisan penilaian, kalayan poin anu ditugaskeun pikeun prospek ngaklik email, unduhan, sareng kunjungan ka halaman wéb. Daripada pendekatan ilmiah, nyetak timah condong janten urusan anu paling diduga.

Janten proaktif

Pendekatan anu pangsaéna nyaéta ngantep tingkah laku prospek anjeun salaku sistem peringatan dini pikeun nyaritakeun naha kampanye anjeun dina jalur pikeun hasil. Ieu tiasa diukur dumasar kana percobaan gratis atanapi palanggan freemium anu leres-leres nganggo produk anjeun. Tangtosna, anjeun masih hoyong ngukur naha aranjeunna bakal ngajantenkeun SQL atanapi mayar palanggan, tapi ningali métrik ieu ngungkabkeun sabaraha persentase prospek anu leres-leres terlibat sareng produk anjeun sareng anu sanés. Ieu penting, sabab para pemasar kedah terang geuwat naha kampanye ngiringan jinis anu leres. Ku cara éta aranjeunna tiasa ngeureunkeun sareng ngalibrasi ulang kampanye anu kirang hadé sateuacanna kasép.

Pikeun kéngingkeun pisibilitas sapertos kieu, anjeun kedah ngempelkeun produk anjeun pikeun ngarékam tindakan palanggan teras ngaitkeun éta deui kana kampanye anu asalna. Preact nyiptakeun pisibilitas ieu ku ngumpulkeun data ieu, sareng sambungkeun sareng Salesforce atanapi sistem otomasi pamasaran sapertos Marketo sareng Hubspot, Janten pemasar tiasa gampang nyandak tindakan anu pangsaéna. Ieu hartosna henteu langkung ngantosan dugi ka kasép ngalangkungan.

Ingetan pelanggan mangrupikeun bagian anu kritis pikeun bisnis naon waé, tapi seueur metode anu sami tiasa dianggo pikeun mastikeun yén prospek ogé ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna pikeun produk anjeun. Pendekatan kami pikeun ngirangan pelanggan ogé cara anu kuat pikeun ngukur mimiti salami siklus penjualan naha kampanye suksés. Ieu masihan pemasar wawasan anu langkung ageung kana ROI tina usahana, sareng masihan kakuatan aranjeunna janten proaktif.

Sistem early warning

Dina bidang anu sanés, sistem peringatan dini dipaké pikeun nyegah bencana. Aranjeunna néwak panyakit sateuacan aranjeunna nyebarkeun, ngingetkeun jalma ngeunaan badai anu bakal datang, atanapi ngadeteksi panipuan sateuacan ngarusak serius. Nanging sistem peringatan dini ogé tiasa dianggo pikeun meunang kauntungan dina persaingan sareng nganteurkeun ROI nyata. B2B marketer henteu kedah deui ngandelkeun intuisi atanapi ngantosan dugi ka kasempetan parantos kalangkung. Data sareng wawasan kana kabiasaan palanggan masihan kakuatan ka para pemasar janten langkung proaktif, sareng mastikeun teu aya kalungguhan berharga anu diliwatan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.