Ngaramal Pamaca

Upami kuring henteu gaduh nanaon kanggo nyerat dina blog kuring, kuring biasana ngalakukeun sababaraha browsing sareng mendakan sababaraha tautan anu luar biasa sareng ngabagi éta. Upami anjeun nyéépkeun waktos kanggo balik deui kana situs abdi atanapi ngalanggan eupan kuring, abdi hoyong mastikeun yén kuring henteu nyéépkeun waktos anjeun ku satengah ngabuktoskeun tulisan blog.

Sanaos usaha kuring, sababaraha postingan kuring bau atanapi anu sanésna ngagaduhan seueur perhatian. Saatos blogging mangtaun-taun ayeuna, masih teu mungkin pikeun kuring pikeun ngaduga maca kuring. Kuring anggap éta siga anu pertahanan anu ngajalankeun deui nyobian ngaduga maén salajengna. Tim maén bal anu meunang biasana gaduh konsistensi anu langkung ageung sareng kirang langkungna. Aranjeunna maénkeun unggal handap siga anu turun terakhir. Sepak Bola, saur aranjeunna, mangrupikeun pertandingan inci.

Meunang dina blogging sami. Garis serangan anu hébat masih tiasa dipecat sareng kaleungitan sababaraha buruan, tapi sacara umum, aranjeunna bakal ngadorong teras janten anu panghandapna turun. Abdi henteu tiasa ngaduga mana tina tulisan kuring (maén bal = sandiwara) anu bakal ngajantenkeun kuring ka zona tungtung. Kuring terang yén konsistensi anu langkung ageung sareng kirang ngirut bakal ngantunkeun kuring, sanaos.

Hasilna, kuring henteu hariwang naha henteu ieu posting bakal janten hiji, kuring ngan ukur terang upami kuring teras-terasan blog sering sareng blog ogé yén kuring bakal teras-terasan kéngingkeun pamiarsa (maén bal = buruan). Persainganna tangguh.

Ayeuna kuring ngalawan jalma-jalma dina pakansi, postingan anu paling saé pikeun taun 2008 sareng ramalan sadayana pikeun 2009. Persaingan anu sanésna sareng kuring, sanaos. Kompetisi sanés milari waktos kanggo ngirim. Kompetisi henteu nalungtik tulisan anu cukup saé pikeun ngantepkeun anjeun sareng inti élmu anu anjeun pikahoyong.

OT_275038_CASS_bucs_12
Poto luar biasa ku Brian Cassella, Juru Foto

Dina taun 2008, blog ngagaduhan sakitar saparapat juta pangunjung anu caket kana 2,000 palanggan (email + RSS). Kuring henteu neraskeun kamekaran dina blog ieu anu kuring pernah aya - kalolobaanana kusabab kompetisi kuring. Parobihan dina damel henteu ngamungkinkeun kuring nempatkeun waktos sareng usaha kana blog anu sakuduna mah. Anyar-anyar ieu, kuring parantos ngarobah statistik-statistik éta sareng balik deui kana parobahanana.

Abdi ngarep pisan kéngingkeun sababaraha di zona akhir dina taun 2009!

One comment

  1. 1

    Kaseueuran blog sanés-éta, koméntar pribadi didukung ku sapuluh menit dina mesin pencari. Anu ironis sanés sababaraha anu saé sareng aya anu goréng, atanapi bahkan sababaraha anu populér sareng anu sanés henteu. Anu paling panasaran yén urang resep pisan meakeun sareng hormat eusi anu ngan ukur langkung ketat tibatan paguneman santai.

    Kuring ngaduga yén ngaramal pamiarsa – ogé pamiarsa ganing — bakal janten langkung sesah nalika blogging terus tumuh popularitas. Henteu dugi ka fénoména ieu lirén urang bakal tiasa ngaharepkeun ngartos pangaruhna anu saleresna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.