Prediksi: Usaha anjeun Bakal Janten Usaha E-commerce

Depositphotos 7866924 s

Dupi anjeun ningali urang situs anyar dibuka? Éta leres-leres lumayan luar biasa. Kami ngagarap desain sareng pamekaran publikasi kami langkung ti 6 bulan sareng kuring henteu tiasa nyaritakeun sabaraha waktos anu urang nyéépkeun. Masalahna nyaéta ngan saukur kami henteu tiasa ngembangkeun cukup gancang pikeun ngabéréskeun cukup gancang. Dina pamanggih kuring, saha waé anu ngawangun téma ti mimiti dinten ayeuna ngalakukeun parobihan kana bisnis anu aranjeunna damel.

Abdi tiasa kaluar sareng nyéépkeun $ 59 dina téma majalah digital, ngawangun téma khusus pikeun integrasi khusus kami, ngempelkeun deui mérek téma, sareng kuring naék dina saminggu. Kami masih bakal ngagulung sababaraha integrasi tambahan, sapertos Podcast kami sareng perpustakaan White Paper, tapi anjeun bakal kagum kana naon anu sumping sareng téma na.

Salah sahiji aspek anu kedahna nyaéta yén éta hadir WooCommerce terpadu pinuh. Woo, sareng téma sareng mesin dagang na, éta nembé dipésér ku Automattic - perusahaan anu gaduh WordPress. Dina pendapat kuring anu hina, kuring yakin éta kaputusan anu hadé. Kunaon Kusabab kuring ngaduga yén unggal perusahaan tunggal - naha B2B ka B2C - bakal ngagaduhan sababaraha aspék pangaturan mandiri ngalangkungan wéb.

Pangecér sareng perusahaan ecommerce parantos aya kana éta. Hiji ketukan kendang anu resounding di IRCE di Chicago nyaéta yén sanés ngeunaan ngajual di toko anjeun dina situs anjeun. Éta ngeunaan ngajual ka toko batur dina unggal situs anu sanés. Pangecér leutik ngagaduhan sistem logistik, sistem kontén, sareng sistem pemenuhan anu ngamungkinkeun aranjeunna kanggo ngajual di puluhan toko online salain ti milikna.

Kanyataanna nyaéta konsumén (sareng bisnis) sumping percanten kana situs anu aranjeunna mésér. Upami anjeun sering mésér di Amazon, anjeun moal mésér tikar lantai aftermarket ti sababaraha jalmi dina Internét. Tapi upami jalma éta dina Internét ngajual tikar lantai na di Amazon ogé, anjeun bakal ngagaleuh éta.

Anjeun parantos kaleungitan penjualan online

Sateuacan angkat ka Chicago, kuring ngagaduhan email ti nasional asuransi yén kuring peryogi mayar tagihan mobil kuring. Abdi lebet kana akun abdi, sareng henteu mendakan cara mayar tagihanana. Kuring balik deui damel sareng pikir kuring bakal nelepon agén kuring engké. Sababaraha dinten saatosna, kuring nampi bewara deui yén asuransi kuring bakal lungsur kecuali upami kuring mayar tagihan. Kuring log sareng nyobian deui teu hasil - kuring bahkan henteu mendakan mayar tagihan abdi tombol dina panganteur bersih anyarna. Kuring netepkeun panginget pikeun nyauran agén kuring.

Isukna, kuring angkat damel sareng sibuk sareng henteu kantos nyauran agén kuring. Nalika kuring dugi ka bumi, pastina aya email anu asuransi kuring bakal kadaluarsa wengi éta di tengah wengi kusabab kuring henteu mayar tagihan. Henteu saé ... Kuring nyetir ka Chicago énjingna sareng kuring henteu bakal diasuransikeun.

Janten kuring ngalungkeun panyungsi kuring ka Geico. Saatos sababaraha menit, kuring nampi cutatan real-time sareng tombol gajih anu saé kanggo mésér éta kabijakan. Kuring ngaklik tombol sareng nyatakeun yén aranjeunna bakal ngirim kuring sababaraha dokumen via surat sareng sakali kuring ngeusianana, kabijakan kuring bakal langsung. Anjeun kedah bercanda.

Salajengna - maju. Kuring ngalebetkeun inpormasi kuring sareng aranjeunna nyayogikeun inpormasi mobil kuring pikeun kuring sareng putri. Sababaraha klik engké na kuring gaduh kawijakan sareng kartu asuransi anyar pikeun dilebetkeun kana mobil kuring. Butuh waktu 10 menit ... sareng saleresna mah teu ngahémat artos. Ieu kaget kuring saprak kuring kantos sareng Nationwide langkung ti 20 taun.

Naha Nationwide kaleungitan kuring kusabab asuransi na? Henteu, kuring henteu paduli asuransi aranjeunna sareng kuring resep pisan ka agén kuring. Aranjeunna kaleungitan kuring ngan saukur kusabab kuring henteu tiasa ngalayanan diri online.

Usaha anjeun sareng bisnis kuring henteu béda. Situs anyar kami sapinuhna sanggup dagang sareng urang bakal ngamimitian ngical produk sareng jasa langsung ka pamiarsa urang. Kuring henteu ragu yén ieu bakal janten aliran pendapatan anu berkembang pikeun urang maju sareng jasa agénsi langsung anu ayeuna urang sayogi sahingga seueur klien lalaunan bakal ngaleutikan.

Kuring henteu paduli naha anjeun ngored padang rumput hejo atanapi perceraian - sami sareng jalma prediksi yén unggal perusahaan bakal janten panerbit, prediksi kuring nyaéta unggal perusahaan bakal ngagaduhan situs e-commerce langkung lami tibatan engké!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.