Analisis Marketing prediktip sareng ThinkVine

logo thinkvine

Naon Pangulangan dina Investasi upami anjeun tiasa ngarobih campuran pamasaran anjeun?

Ieu patarosan anu konsumén ageung sareng stratégi pamasaran kompléks (anu saimbang antara seueur média) naroskeun ka diri unggal dinten. Naha urang lungsur radio pikeun online? Naha kuring mindahkeun pamasaran tina televisi kana milarian? Naon pangaruhna kana bisnis kuring upami kuring ngamimitian pamasaran online?

Ilaharna, jawaban na datang ngaliwatan sajajalan tés sareng kaleungitan dolar pamasaran. Dugi ka ayeuna. Pemasar parantos ngamanpaatkeun kinerja kapungkur pikeun ngaduga kinerja pamasaran kahareup. Aya résiko ageung anu aya hubunganana sareng ieu salaku medium anu anyar ditambih ku antukna. Pergeseran iklan tina koran kana online ngan ukur hiji conto leutik. Upami anjeun neraskeun pengeluaran diklasifikasikeun tanpa mindahkeun éta online, anjeun moal ngahontal potensi maksimum. Nyatana, anjeun ngan saukur tiasa miceunan artos anjeun.

ThinkVine parantos damel dina skénario "Kumaha upami" ampir dasawarsa. Palangganna lumayan matak imut ... Sunny Delight, SC Johnson, LegalZoom, Del Monte, Hershey, sareng Citrix Online.
modél dumasar-agén.png

ThinkVine tiasa ngalakukeun ieu ngalangkungan sistem modél modél basis agén anu kabuktosan anu leres-leres dikembangkeun taun 1940an. Ku ngartos bagéan pasar anu parantos ngagaleuh ti anjeun ngalangkungan unggal médium sareng nerapkeun modél kana bagéan dina médium sanés, ThinkVine tiasa ngawangun modél prediktip kumaha pamasaran anjeun bakal tiasa dianggo dina medium anu sanés. Éta lumayan sistem.
pamasaran-trend.png

Skenario anu dikembangkeun ku ThinkVine tiasa dilarapkeun jangka panjang, jangka pondok pikeun pamasaran dumasar kasempetan, sareng usaha pamasaran berbasis segmen. ThinkVine bahkan tiasa ngaramal skénario pamungkas ... kumaha upami anjeun lirénkeun pamasaran sadayana!
henteu-média.png
Diajar langkung seueur ku nyandak tur produk ThinkVine's Simulasi Marketing sareng Perencanaan Parangkat Lunak.

Panyingkepan pinuh: CEO Damon Ragusa sareng kuring damel sareng Bruce Taylor tina Praesage mangtaun-taun ka pengker pikeun nerapkeun metodologi anu sami pikeun ngarahkeun pamasaran mail. Damon ngawangun modél statistik dinamis tina propil palanggan sareng, nganggo automasi Bruce, urang tiasa ngajadikeun otomatis nerapkeun modél éta kana basis data prospek. Aplikasi na disebat Prospector sareng dianggo cemerlang. Bruce parantos nyetél aplikasi salami mangtaun-taun sareng masih ngagunakeunana pikeun sajumlah klien pamasaran langsung ageung.

2 Komentar

  1. 1

    Doug, naon jinis sajarah pamésan anu kedah dipikabutuh ThinkVine pikeun ngalakukeun ieu? Naha aranjeunna tiasa ngalakukeun ieu pikeun perusahaan anyar / ngamimitian?

    • 2

      Adam,

      Éta pasti meryogikeun data sajarah. Kuring anggap lamun aranjeunna gaduh cukup klien, profil agrégat tiasa tiasa. Cangcaya yén palangganna bakal ngahargaan éta, sanaos! Sigana mah aranjeunna nganggo sahenteuna 1 taun data - saur 2 disarankeun.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.