4 Cara Stratégi Manajemén Presentasi Anjeun - atanapi Kurangna - mangrupikeun Wasting Time, Sumber sareng Bisnis

Poto deposit 2443454 m 2015

Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun nempatkeun presentasi ieu babarengan? Rapat kuring nuju sajam. Abdi henteu mendakan slide éta.
Éta slide anu salah.
$ #! * Éta dek salah.

Sora dalit? Maka anjeun TEU ngagunakeun strategi manajemén presentasi anu épéktip. Hasilna, anjeun kaleungitan waktos, sumberdaya sareng, pangutamana, bisnis. Manajemén presentasi mastikeun yén pesen anu leres dikomunikasikan dina waktos anu paling kritis - nalika jalma penjualan nyarios sareng nasabah. Naon, atanapi henteu, transpire salami rapat éta langsung mangaruhan garis handap. Éta éléh atanapi éléh.

Manajemén presentasi maénkeun janten unggul. Dina watesan, éta mangrupikeun cara resmi nyiptakeun, nyimpen, nampilkeun, ngabagi, ngamutahirkeun sareng nyukcruk sadaya file anu dianggo pikeun presentasi. Dina praktékna, manajemén presentasi mastikeun kontrol mérek sareng pesen pikeun Marketing, sadayana bari ngajantenkeun langkung gancang sareng gampang pikeun Penjualan pikeun nyiptakeun sareng ngabagi kontén presentasi.

Strategi manajemén presentasi anu saé bakal ngabantosan anjeun pikeun nyingkahan kasalahan umum ieu - ngajantenkeun sadaya jalma dina tim anjeun, ngalangkungan fungsi, langkung produktif sareng épéktip dina ngalaksanakeun tujuanana.

  1. Anggap yén jalma penjualan terang dimana mendakan konténna. - Éta parantos aya dina S: Drive sababaraha Pamasaran-namina folder, dina Sharepoint, atanapi meureun éta dikirimkeun dina email masal, ku pengumuman ageung. File ieu dikubur dina jaringan, dina tempat damel atanapi dina Koropak, teu aya anu ngagaduhan fitur pamilarian anu maju pikeun ngazum gede sareng mendakan yén hiji slide dina sajuta. Teu aya anu nawiskeun utilitas naon waé dina nyiptakeun atanapi ngarobih file anu énggal pikeun tujuan rapat anu énggal. Manajemén presentasi nempatkeun eusi paling mutakhir di payuneun jalma anu jualan. Éta mastikeun patuh pesen.
  2. Anggap yén sadaya jelema ngagaduhan patuh, kontén mutahir. - Dicarioskeun ka sadayana, meureun dina email, eupan Chatter, atanapi dina rapat status, yén aya versi anu langkung énggal, langkung saé, disatujuan sacara sah. Hanjakalna, manusa mangrupikeun mahluk kabiasaan. Sareng kabiasaan umum pikeun jalma anu ngajual nyaéta nyandak file kamari anu linggih dina méja na sareng nganggo deui. Barina ogé, anjeunna wawuh kana kontén éta, sareng éta cukup saé kanggo rapat anu terakhir. Solusi manajemén presentasi anu pas bakal ngajantenkeun gampang pikeun jalma penjualan éta pikeun nyiptakeun dek anyar pikeun rapat salajengna, sabab éta panginten nganggo sababaraha dek lami anu nuju linggih dina méja na. Éta ngahémat waktos.
  3. Henteu komunikasi sareng Penjualan. - Sedengkeun sadayana damel pikeun tujuan anu sami, Penjualan sareng Pemasaran mangrupikeun disiplin anu béda. Jalma penjualan anu hadé nyobian ngahontal jumlahna, sareng ngahasilkeun pendapatan. Pemasar anu saé ngawangun ekuitas mérek ngalangkungan produk / jasa jasa sareng olahtalatah. Anu hiji jangka pondok, anu sanésna panjang. Duanana penting pikeun kasuksésan perusahaan. Ngagunakeun fitur sosial bisnis, solusi manajemén presentasi bakal ngahijikeun tugas Penjualan sareng Pemasaran, janten sadayana tiasa ngabagi kanyaho sacara spontan, sacara real waktos, sareng nyaluyukeun saluyu. Mangrupikeun win-win.
  4. Henteu ngubaran presentasi salaku unsur dina campuran komunikasi. -
    Pemasar méakkeun milyaran dolar pikeun ngarancang logo anu sampurna, nyiptakeun posisi, nyiptakeun halaman wéb, brosur, bintik TV sareng pariwara anu sanés sareng jaminan, tapi presentasi penjualan mangrupikeun pamikiran-pamikiran. Nyabok logo sareng latar tukang template PowerPoint na Go, Go, Go… Jual! Naon anu disebatkeun ku jalma penjualan, sareng kumaha aranjeunna nyarioskeunana, nyaéta bédana antara unggul sareng éléh usaha. Presentasi penjualan mangrupikeun jaminan; éta mangrupikeun unsur nyalira dina campuran komunikasi, sareng henteu kedah diperhatoskeun salaku pamikiran saurna. Pantes waé langkung diperhatoskeun ti Marketing boh Penjualan.

Manajemén presentasi mastikeun yén sumber daya perusahaan anu paling saé aya di ujung jari unggal jalma penjualan, sareng unggal jalma pamasaran ngagaduhan garis langsung kana targetna. Éta ngeunaan ngadamel pesen penjualan anu leres, sareng mastikeun yén jalma-jalma penjualan tiasa baranahan sareng ngarobih éta pikeun rapat masing-masing, dina sababaraha menit - henteu jam sareng pastina henteu dinten. Ku naékna presentasi penjualan sareng prosés nyiptakeun éta presentasi kana campuran pamasaran, perusahaan langkung ngungkit investasi investasi na, sareng nerapkeun langsung ka garis handap.

Ngeunaan Shufflr

Shufflrr mangrupikeun sistem manajemen file anu tiasa dianggo pamasaran sareng penjualan pikeun nyiptakeun, ngabagi, sareng ngajaga presentasi di organisasi anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.