Pencét 1 Upami Anjeun Gaduh Anggaran

tangkal tangkal

Sababaraha taun ka pengker, kuring émut nalika blogger nyandak Scoble asup Blogger ngajak Scoble kana acara na teras balked nalika Scoble nyungkeun perjalanan sareng biaya dibayar. Scoble direspon ogé online, sareng ngalakukeun padamelan anu saé pisan.

Minggu ieu parantos janten minggu anu sesah (tapi pikaresepeun pisan). Kuring ngagaduhan Bab pikeun buku kuring, kuring nuju ngalengkepan 2 proyék, sareng kuring masih damel sareng calon nasabah. Kuring némpél seueur jalma unggal minggu ku telepon, email, Twitter, Facebook, Plaxo… sareng sajabana, sareng sajabana. Kuring diteunggeulan dua kali minggu ieu ku pamiarsa anu kuring henteu acan némbalan sareng hiji prospek anu kuring nganggap enteng pentingna .

Prospék mangrupikeun kalepatan kuring - kuring kuduna ngalacak perusahaan ketat. Pamiarsa mangrupikeun carita anu sanés. Kuring nampi telepon dimana nona nyarios,

Naon éta sareng anjeun jalma Internét - anjeun henteu ngajawab telepon, henteu ngajawab email ... tong diréspon!

Abdi henteu nyungkeun hapunten. Sabalikna, kuring bébéja anu sabenerna. Kuring sahenteuna gaduh 20,000 pangunjung anyar per bulan kana blog kuring, sigana 250 koméntar (kaseueuran SPAM), sareng langkung ti 100 pamundut. Pamundutna sanés pamundut pikeun jasa. Éta ngan saukur pamiarsa milari naséhat atanapi inpormasi tambihan. Kuring nyobian ngadamel ieu ngalangkungan tulisan blog. Abdi henteu teras-terasan ngabales. Nyatana, kuring henteu biasana némbalan.

Ieu hiji email anu kuring nembé nampi dinten ieu ngeunaan topik saatos kuring nulis jaringan sareng nyungkeun bantosanna dina polling Top 50 Indiana Blogs:

Kuring parantos nyerat sababaraha pesen dina blog anjeun sareng ngintunkeun anjeun sababaraha DM anu béda dina Twitter naroskeun pendapat, ideu sareng saran ngeunaan strategi pamasaran digital anu sanés sareng henteu kantos sakali kuring nampi réspon ti anjeun. Ngartos, kuring terang yén anjeun jalma anu sibuk pisan, kalayan ngamimitian perusahaan anyar anjeun sareng sadayana, naha kuring henteu kantos nyandak kakurangan réspon anjeun sacara pribadi (sanaos kanyataanna Chris Brogan, Bet Harte, Dek Erik jeung sajabana sok ngajawab patarosan pikeun kuring).

Éta saé pisan yén Chris, Bet sareng Erik parantos tiasa tetep sapertos kieu! Abdi dugi dugi ka 3AM sareng ngan ukur réngsé ngaulas sareng ngaréspon email. Kuring ngarepkeun Chris, naséhat Bet sareng Erik ngeunaan kumaha kuring kamungkinan tiasa nuturkeun jumlah paménta anu kuring kéngingkeun.

Kamari, kuring aya dina konperénsi régional sareng diapit ku 3 jalmi ... hiji éta gaul, hiji éta palatih Penjualan kuring, sareng hiji nasabah. Pelatih gaul sareng penjualan guyon ngeunaan kuring henteu kantos ngawalon telepon atanapi email anu aranjeunna kirimkeun ka kuring. Kuring ningali palanggan kuring sareng nyarios, "Naha kuring ngajawab telepon sareng email anjeun?". "Leres," saurna, "… sok… kadang tengah wengi! Saur anjeun damel 24 jam sadinten. ”

Sakapeung kuring yakin wéb sareng jalma resep Chris Anderson parantos ngalaksanakeun kuring sareng bisnis kuring teu leres. Tuan tanah kuring, tukang kiridit kuring, perusahaan utiliti kuring, sareng anu ngajualna henteu gratis. Hasilna, kuring henteu tiasa damel bebas. Kuring kedah konsentrasi dina:

  1. konsumén - ieu mangrupikeun jalma anu mayar produk sareng jasa kuring.
  2. prospek - ieu perusahaan sareng anggaran anu siap janten konsumén.
  3. Kecap Prospék Sungut - ieu mangrupikeun perusahaan anu parantos dirujuk ku jaringan kuring sareng konsumén kuring anu terang yén perusahaan ngagaduhan anggaran sareng siap janten konsumén.
  4. Pamundut anu sanés - ieu mangrupikeun hal anu sanés… email, pamundut formulir, telepon, sareng sajabana. Ieu biasana gagal tina daptar kuring sabab kuring nuju damel dina 1, 2 sareng 3.

Naha kuring kaleungitan kasempetan kusabab pendekatan ieu? Sugan - éta sababna kuring meunang jualan asah didieu di Indianapolis. Duka henteu terang. Anu kuring terang nyaéta yén "pamundut anu sanés" tiasa nyandak sababaraha bulan pikeun marios sareng ngaréspon ... sareng kuring henteu sanggup nyéépkeun sababaraha bulan pikeun ngalakukeun éta.

Pamiarsa sanés palanggan. Palanggan henteu malah konsumén. Éta kadéngé karasa, tapi pamiarsa sareng langganan henteu mayar langgananana ogé inpormasi tina blog ieu. Kuring henteu ngagaduhan perjanjian tingkat layanan sareng pamiarsa atanapi palanggan.

Blog ieu sanés perusahaan anu nguntungkeun sareng sanés kuring sanés jutawan Internét ... jauh ti éta. Kuring masih kerja keras, pikeun nguntungkeun. Pas blog mayar sadayana tagihan kuring, kuring bakal gumbira linggih dina unggal minggu ngawalon pamiarsa sareng palanggan. Dugi ka waktos éta… Abdi kedah ngalayanan jasa abdi konsumén.

Upami anjeun hoyong janten palanggan, balikeun deui pamundut anjeun. Kuring guyonan sareng batur tadi wengi yén kuring kedah ngarobih kotak sora pagawéan kuring pikeun nyatakeun, "Pencét 1 upami anjeun ngagaduhan anggaran!". Janten ... upami anjeun maca atanapi palanggan sareng milari naséhat gratis, punten tong kesel nalika kuring henteu némbalan. Kuring leres-leres sibuk nyobian mayar tagihan!

14 Komentar

  1. 1

    Titik alus teuing! Kuring kantos gaduh diskusi anu sami sareng batur sapagawean kamari ngeunaan pentingna singket sareng anjeunna ngan ukur henteu kéngingkeun éta sareng ngadu'a yén kuring henteu gancang-gancang ngirim surat sora na. Kuring naros ka anjeunna kumaha gancang kuring ngaréspon emailna sareng anjeunna gancang ngaku. Urang sadayana kedah ngutamakeun hubungan sareng cara komunikasi sareng campuran anu dua. Ayeuna, upami kuring henteu kéngingkeun tanggepan pribadi kana koméntar ieu, kuring bakal… .ngartos sapinuhna.

  2. 2
  3. 3

    Kumaha carana abdi tiasa pas dina ngaréspon koméntar hébat sapertos kitu, Nick? Anjeun leres - médium anu paling épéktip kadang-kadang PAKSA urang anggo. Abdi resep nyéépkeun sadidinten dina rapat sareng telepon, tapi éta henteu mayar tagihan. Email anu épéktip pisan pikeun nyalametkeun kuring seueur waktos sadidinten.

  4. 4

    Sigana mah kuring ningali blog ieu salaku 'freebie' ... titik asupna kana masing-masing corong penjualan blogger urang. Upami inpormasi dina situs henteu ngagambarkeun gambar lengkep - Abdi hoyong damel sareng pamiarsa kuring pikeun nepi ka tingkat salajengna!

  5. 5

    Salaku salah sahiji palanggan anjeun, Doug, kuring tiasa ngabuktoskeun kanyataan yén anjeun jaga konsumén dina waktos anu teratur. Éta raoseun yén seueur jalma anu ngahargaan pendapat anjeun (ogé anu kedahna aranjeunna), tapi saur anjeun "balikeun" seueur ku tulisan blog anu berharga anjeun. Nalika perusahaan kuring mayar jasa anjeun, kuring ngarepkeun perhatian gancang. Anjeun henteu pernah gagal pikeun nganteurkeun sareng éta mangrupikeun bagian tina sabab kuring bakal teras nyarankeun anjeun. Tina sudut pandang palanggan, prioritas anjeun langsung ditingali.

  6. 6

    Sora anjeun kedah nyéwa kuring salaku asistén pribadi anjeun. Sanaos kuring bakal ngajawab jalma anu sigana moal pernah mawa anjeun dina pendapatan kuring écés kedah dibayar kanggo jasa kuring 🙂 Kalayan munculna média / pamasaran / iklan anyar munculna naséhat sareng jasa gratis. Kuring bakal nyarios kieu kumaha. Upami anjeun kéngingkeun semacam wawasan atanapi elmu dumasar kana koméntar atanapi email abdi bakal miharep anjeun bakal ngaréspon jalma éta. Kuring terang anjeun parantos ngaréspon sababaraha koméntar blog kuring kapungkur janten kuring terang anjeun ngupingkeun sareng ngaréspon nalika mungkin. Titik hébat sadayana.

  7. 7

    Doug Kuring parantos ningali freebies anu cekap dilakukeun dina médium ieu pikeun ngarti kana karasana anjeun sahingga henteu aya reaksi di dieu. Kuring henteu terang kumaha saha waé anu tiasa nyalahkeun anjeun pikeun mayar tagihan. Ieu jalma anu sami anu ambek ka U2 pikeun ngajual ku ngajual hak-hak lagu na ka perusahaan jsb.

  8. 8
  9. 9

    Hai Arik,

    Janten kuring kumaha waé ngalakukeun gangguan pikeun pamiarsa blog ieu anu kuring parantos nyayogikeun kontén gratis salami 4 taun ka pengker? Leres?

    Blog abdi pastina mangrupikeun pembangkit timah tapi ku 30,000 pangunjung sasasih, kumaha anjeun ngajukeun kuring ngatur komunikasi ka unggal anu ngahontal? Naha kuring kedah nganggo sistem titik? Naon metodologi na? Naon peluru sihir?

    Milari nguping kumaha ngadangukeunana.

    Hatur nuhun,
    Doug

  10. 10
  11. 11

    Hiji hal anu anjeun leungit, nyaéta anjeun pikaresepeun pisan ngagoda .. Anjeun teras-terasan bingung nalika réréncangan masihan anjeun sesah ..

    Serius, resep kana tulisan. Nalika anjeun dina bisnis anu kalolobaanana teu berwujud, jalma sigana bakal ngiringan bantosan gratis, sareng anjeun biasana lumayan ngabagi-bagi. Trikna diajar nalika nyarios, kuring bakal resep ngajawab éta dina rapat anu langkung lami. Biaya kuring pikeun éta nyaéta ...

  12. 12

    Ayeuna anjeun parantos angkat sareng ngalaksanakeun Doug! Anjeun parantos nyerat postingan anu saé. Kuring leres-leres muji anjeun kana kamampuan anjeun pikeun méréskeun sagala rupa anu anjeun laksanakeun. Kuring terang kuring salah sahiji anu nanyakeun non-panghasilan dina waktos anjeun sakaligus sareng parantos guyon sareng anjeun ngeunaan hésé pikeun dicekel. Tapi kuring ogé mikir (mudah-mudahan) kuring nyaimbangkeun yén ku terang waktos anjeun berharga sareng sanés ngabahas anjeun ngeunaan éta atanapi nahan dendam upami anjeun henteu akur sareng kuring. Sababaraha kali kuring mendakan kurangna réspon ku nyalira sareng anu sanés parantos maksa kuring ngagali sakedik jero sareng ngagebrétkeun sirah kuring kana témbok sababaraha kali deui dugi ka kuring ngémutan hal nyalira sareng éta raos anu hébat.

    Anjeun sareng kuring gaduh jadwal waktos sareng tuntutan anu sami. Kuring nyobian janten sakumaha mangpaat pikeun saha waé anu naros, tapi kuring bakal sadar yén salah sahiji pakakas manajemén waktos anu pangsaéna anu kuring gaduh di ujung jari kuring nyaéta langkung seueur panggunaan kecap dua huruf, "Henteu" .

    Mudah-mudahan kuring tiasa mendakan kasaimbangan dina sagala hal sareng ngawitan nyarios, "Kuring henteu tiasa ayeuna, tapi hayu atuh nyarankeun batur anu tiasa pikeun anjeun."

    • 13

      Henteu "mudah-mudahan" @jasonbean: disqus - kemitraan anu kuring bina di daérah penting pikeun kuring. Mangrupikeun jaringan dukungan anu diperpanjang anu ku kuring diandelkeun sahingga kuring ngarepkeun 'mayar éta deui' sering! Anjeun di ditu!

      • 14

        Sareng sabalikna Pak! Sabalikna! Éta ngeunaan waktos kanggo sesi damel babarengan bulanan urang di St. Arbucks anu sigana henteu kajantenan tapi taunan! =)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.