Kunaon Kami Henteu Pernah Pencét Ngaleupaskeun Layanan Distribusi Deui

Pencét Distribusi Release

Salah sahiji klien kami kaget kami dinten ieu, aranjeunna masihan terang kami yén aranjeunna ngadaptarkeun Pencét Distribusi Release jasa anu disarankeun ku salah sahiji pasanganna dimana aranjeunna tiasa nyebarkeun siaran persna ka langkung ti 500 situs anu sanés. Kuring geuwat ngerang… ieu sababna:

  1. Jasa Distribusi Kaluaran Pencét entong pangkat eusi anu anjeun promosikeun pisan, janten kacuali batur ngupingkeun siaran pers khusus, aranjeunna sering henteu kantos kapendak dina hasil teangan.
  2. Jasa Distribusi Siaran Pers dikuasai ku dahsyat, nyimpang pausahaan. Tautan anu dihasilkeun sering ngabutuhkeun dina Webmaster pikeun ngirangan résiko nganyenyeri hasil search engine anjeun.
  3. Jasa Distribusi Siaran Pers nyaéta teu epektip. Nalika kami terakhir nganggo aranjeunna kami bakal ningali ampir teu aya patalimarga sareng henteu aya pangaruhna pikeun datang, milarian, atanapi manpaat sanésna.

Upami kadéngéna gampang teuing, éta sabab éta. Sareng sanés ngan éta gampang teuing, nyéépkeun sababaraha artos ayeuna tiasa nyababkeun anjeun rébuan dolar dina waktos anu dianggo engké pikeun nalungtik sareng nolak tautan.

Promosi Rilis Pers ngeunaan Distribusi

Upami anjeun leres-leres hoyong payuneun pamirsa anu leres dina situs anu leres, prosés anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta ngembangkeun daptar situs target anu eusi anjeun relevan pisan sareng situs-situs éta online berwibawa. Hiji cara anu saé pikeun mariksa hubunganana nyaéta ngalangkungan mesin pencari anu parantos nganggo alat sapertos Semrush atanapi popularitas ngalangkungan situs sapertos Buzzsumo.

Upami anjeun tiasa ngaidentipikasi 25 dugi 50 situs anu duanana berwibawa sareng populér dina topik, ayeuna anjeun tiasa ngalaksanakeun ngali sareng ngaidentipikasi kumaha kontak sareng anu gaduh situs. Platform kawas Cision nawiskeun perusahaan kalayan sarana pikeun sasaran sareng pesen pangaruh tina situs-situs éta. Sistemna ogé nyayogikeun pilihan pikeun ngajadikeun otomatis pamundut anu teras-terasan, ngalaporkeun pangaruh tina teureuh hubungan masarakat anjeun, sareng bahkan ngamungkinkeun umpan balik atanapi milih-milih ti wartawan anu ditarget atanapi influencer.

Méakkeun sababaraha waktos ngahasilkeun pitch anu hébat. Maca sababaraha tulisan tina situs anu mangaruhan pikeun ngaraosan tulisan naon anu aranjeunna lakukeun sareng inpormasi naon anu aranjeunna peryogikeun. Teras kerjakeun pesen pikeun aranjeunna ngawartosan aranjeunna ngeunaan berita anjeun, sudut naon anu tiasa dipasihkeun dina situs, sareng nawiskeun aset naon waé sapertos gambar atanapi pidéo sahingga influencer tiasa gampang nyusun tulisan.

Kalayan klien ieu, kami ngagaduhan aranjeunna dina hiji acara tivi penting régional, kami parantos aranjeunna nyebatkeun dina unggal sumber berita bisnis régional, sareng kami gaduh sababaraha sebutan pikeun publikasi konci dina industri. Dampak umumna parantos endah sareng situs na tetep pangkat saé pikeun konci anu relevan.

Nanging, nunjukkeun distribusi ieu, urang ayeuna kedah ngawaskeun situs pikeun backlink anu goréng kumargi kami henteu hoyong rangking pamilarian organikna sangsara upami Google yakin yén aranjeunna aya situs distribusi PR spamming pikeun backlinks. Janten, sanés ngan ukur distribusi henteu jalan, éta nyababkeun kami duka tambahan nalika urang ngawaskeun rangking situs sareng otoritas mesin pencari organik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.