Tetep Kaluaran Pers dina Stratégi Pemasaran 2009 anjeun

Sobat alus Lorraine Ball, anu ngajalankeun hiji Agénsi pamasaran Indianapolis disebut Roundpeg, parantos damel sareng kuring taun kamari dina sababaraha klien. Salah sahiji pelajaran kuring diajar ti Lorraine nyaéta jangkauan luar biasa anu dimeunangkeun ku siaran pers. Endah sabaraha toko nyebarkeun deui siaran - sareng sabaraha anu tungtungna asup kana blog. Ieu tiasa ageung pikeun backlinking, otoritas, sareng nyebarkeun kecap dina perusahaan anjeun.

Panginten anu paling penting nyaéta anjeun henteu kedah ngantosan acara ageung kajantenan di perusahaan anjeun kanggo nyebarkeun siaran pers. Hal anu saderhana salaku pengumuman webinar atanapi studi kasus anyar mangrupikeun bahan anu saé! Entong diskon siaran pers dina strategi Pemasaran 2009 anjeun. Hatur nuhun ka Scott Whitlock di Flexware Innovation, perusahaan téknologi manufaktur. Témbal muragkeun kuring catetan anu naroskeun ngeunaan toko PR anu kuring sateuacanna nyarankeun sareng kuring pikir éta bakal ngadamel tulisan blog anu saé.

Éta toko téh PRWeb jeung PRLeap lamun anjeun pemasar ngalakukeun-éta-diri. Nulis Kaluaran Pers mangrupakeun sakedik bentuk seni upami anjeun leres-leres hoyong aranjeunna kéngingkeun suku, sanaos. Nelepon Lorraine upami anjeun peryogi bantosan di ditu!

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana tautan sareng catetan Doug. Urang bakal janten panggunaan pamasaran online taun ayeuna. Bantosan anjeun ka kuring pribadi parantos luar biasa!
    -kotét

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.