Pressfarm: Milarian Wartawan kanggo Nulis Ngeunaan ngamimitian anjeun

tegalan pers

Kadang-kadang, kami gaduh pre-pendapatan, startup pra-investasi anu naroskeun kami pikeun bantuan pamasaran sareng leres-leres henteu aya anu tiasa kami laksanakeun sabab teu gaduh anggaran. Kami sering masihan aranjeunna sababaraha naséhat anu diwangun ku insentif pamasaran kecap-tina-sungut (aka referrals) atanapi nyandak artos sakedik anu dipibanda sareng kéngingkeun perusahaan hubungan masarakat anu hadé. Kusabab eusi sareng pamasaran inbound meryogikeun panilitian, perencanaan, uji coba sareng moméntum - peryogi waktos teuing sareng meryogikeun seueur sumber pikeun ngamimitian.

Kami parantos nyerat sateuacanna kumaha pitch jeung kumaha henteu nada blogger atanapi wartawan. Nulis tulisan anu deskriptif anu relevan sareng wartawan mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyobaan sareng ngamimitian ngamimitian anjeun. Sababaraha jalma yakin ieu ngan saukur SPAM tapi henteu. Salaku blogger téknologi pamasaran, kuring ngarep pisan, resep sareng ngagunakeun pitches ampir unggal dinten pikeun mendakan produk sareng jasa énggal kanggo nyerat dina blog ieu. Koncina nyaéta kumaha pitch didamel sareng naha éta aya hubunganana sareng pemirsa kuring.

Pressfarm mangrupikeun situs ngamimitian anu anyar anu parantos ngempelkeun email sareng akun twitter wartawan sapanjang Internét anu nyerat ngeunaan ngamimitian. Pangpangna, sanés langganan anu mahal. Ngan ukur sababaraha artos kanggo ngaksés kana sadaya daptar wartawan.

wartawan ngamimitian

Naséhat kuring pikeun ngamimitian - ngadamel pesen pribadi pikeun masing-masing publikasi anu anjeun pikahoyong. Tetep terus terang sareng ka titik ieu, tong kaleuleuwihkeun yén anjeun hal anu penting salajengna, kirimkeun sababaraha potret layar pikeun tautan pikeun pidéo pikeun ditonton… teras antosan. Punten tong teras-terasan nyerat aranjeunna… éta ngan ukur ngaganggu. Upami aranjeunna hoyong nyerat perkawis anjeun, éta bakal pertama kalina anjeun ngahubungi aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.