PressRush: Platform Pitching sopan pikeun Teureuh Wartawan

teureuh pencétrush

Unggal dinten kuring nampi puluhan nada dina koropak kuring. Seueur diantara aranjeunna anu kirang nyerat, seuseueurna henteu aya hubunganana sareng situs abdi, tapi aya teras-teras emas dina tumpukan spam PR janten kuring merhatoskeun. Kuring nampi pitch minggu ieu dimana emailna nembongan rada béda sareng nyayogikeun pangalaman pitch positip pikeun kuring.

Abdi resep kasempetan ieu pikeun nginpokeun teguh hubungan masarakat di tungtung anu sanés ngeunaan akurasi nada. Upami kuring resep kana nada (anu aya handapeun tombol), kuring ngan saukur kedah némbalan ka alamat emailna. Naon cara anu saé sareng sopan hartosna pikeun ahli hubungan masarakat pikeun mastikeun hubunganana sareng pangirut atanapi blogger anu aranjeunna komunikasi.

Nalika kuring ngaréspon nada anu khusus, kuring ogé mariksa platform anu ditulis dina - Pencét. Kalayan Pressrush, anjeun tiasa nyetél waspada kana topik, nyiptakeun pitches, influencers panalungtikan, sareng ngembangkeun daptar khusus pikeun dikirim. Sareng nalika pitches anjeun dikirim, éta nganggo metode anu kuring ngajelaskeun di luhur.

Kuring yakin pisan yén solusina henteu ngirim langkung seueur pitches. Solusina nyaéta ngawangun hubungan anu awét mimitian ku pribadi, ditaliti, ditarget pisan, sareng leres-leres jangkauan waktos. Kalayan PressRush, kuring badé ngawangun alat pikeun ngabantosan anjeun. Ville Laurikari, Pendiri Pressrush.

Ngawangun daptar saderhana nganggo mesin pencari internal pikeun Wartawan. Ieu hasilna pikeun analitik sareng métrik, dimana anjeun mendakan milik anjeun saleresna:

Pilarian Pencét

Sareng upami anjeun pencét kana profil abdi, anjeun tiasa kéngingkeun sadaya tulisan pangénggalna anu parantos kuring terbitkeun sareng tautan kana profil sosial kuring sareng alamat email.

Douglas Karr

Targét tiasa disaring dumasar umur, lokasi sareng terbitan. Éta ogé tiasa diurut ku recency atanapi patalina. Sakali anjeun marios unggal wartawan, anjeun tiasa nambihan kana daptar média khusus anu tiasa diunduh atanapi diadu. Pangsaéna, sabab parobahan inpormasi kontak, daptar anjeun tetep énggal.

Ngadaptarkeun Percobaan Pressrush

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.