Pretargeting lawan Retargeting

pretargeting vs retargeting

Anjeun tiasa perhatosan saatos anjeun nganjang ka situs khusus anu anjeun mimiti ningali iklan dina situs sanés ngeunaan langkung seueur deui. Sanés kabeneran. Sistem sapertos Google Adwords ngamangpaatkeun a cookie pihak-katilu anu ngamungkinkeun aranjeunna ningali nalika anjeun nganjang ka situs pangiklan teras nuturkeun anjeun nalika anjeun nganjang ka situs sanés anu nganggo iklan. Retargeting lumayan suksés sareng ngakibatkeun tingkat konvérsi anu luhur kalayan biaya anu langkung handap per klik. Pariksa sareng a mayar per klik profésional upami anjeun teu acan ngamangpaatkeun éta.

Tapi anu anjeun henteu sadar, aya ogé téknik pikeun ngaidentipikasi situs anu sering didatangan ku jalma sateuacan sumping ka anjeun. Ieu disebut Pretargeting sareng éta dijelaskeun dina infographic ieu ti Pretarget. Kalayan kecap séjén, upami jalma nganjang kana situs khusus sateuacan sumping kana situs anjeun, anjeun kedah terang naon situs éta sareng iklan kana situs éta.

Pretargeting vs Retargeting loRes 8.5x11

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.