Kumaha Cegah Pelanggaran Data di Dunya Omni-Channel Ieu

geser 1 1024

Google parantos nangtoskeun yén dina hiji dinten, 90% konsumén nganggo sababaraha layar pikeun nyumponan kabutuhan online sapertos perbankan, balanja, sareng booking perjalanan sareng aranjeunna ngarepkeun yén data na bakal tetep aman nalika ngaluncatan ti platform ka platform. Kalayan kapuasan pelanggan salaku prioritas utama, kaamanan sareng panangtayungan data tiasa digolongkeun retakan. Numutkeun ka Forrester, 25% perusahaan parantos ngalaman pelanggaran anu signifikan dina 12 bulan ka pengker. Di Amérika Serikat waé di 2013, biaya rata-rata ngalanggar data nyaéta $ 5.4 juta.

Dina infographic di handap, Idéntitas ping nunjukkeun urang kumaha paripolah sareng ekspektasi konsumen parantos robih, pangaruhna kana téknologi bisnis, sareng peran penting anu dilakukeun ku kaamanan nalika nganteurkeun pangalaman palanggan anu pamungkas. Turutan tip aranjeunna pikeun mastikeun yén data konsumén anjeun tiasa tetep aman sareng aman.

Kaamanan Omni-Channel

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.