Kumaha Cegah Panipuan dina Kontes Online Salajengna

panipuan kontes online

Kami badé ngaluncurkeun anu munggaran tina seueur kontes pas pikeun narik langkung seueur pengunjung kana buletin email kami. Sanaos kami ngagaduhan sumber pamekaran anu luas, teu aya jalan urang bakal ngembangkeun kontes nyalira. Urang badé ngamanpaatkeun Hellowave, panyadia kontes online. Kunaon Alesan utama:

tipuan

Kuring bakal jujur ​​sareng ngaku pisan yén kuring parantos curang dina kontes online. Mangtaun-taun ka pengker, urang gaduh kontes média sosial régional pikeun mendakan lalaki sareng awéwé pang populerna di kota. Saatos kuring ningali sumber halaman kontes, kuring gancang terang yén kuring tiasa nambihan sora ngan ku jalan ka URL khusus anu dilebetkeun kana kode. Pamekar kontes panginten anjeunna palinter sareng ngan saukur ngahalangan saha waé anu sumping ti alamat IP anu sami.

Janten, kuring nambihan iframe dina situs abdi anu nunjuk kana tautan sora kuring. Saha waé anu muka halaman kuring dinten éta teu dihaja milih kuring. Sapopoe kuring bakal mariksa skor sora sareng ngaleungitkeun iframe iraha waé kuring maju dina sora.

Sateuacan anjeun nangtoskeun kuring, kuring datang beresih sateuacan meunang kontes. Kuring nyerat pamekar sareng ngantepkeun anjeunna terang yén kuring curang. Terus kuring nyarios dina acara ngeunaan gampang pisan nipu dina kontes online. Kasempetan nyaéta lamun anjeun gaduh pangembang anjeun mecut kontes online, anjeun bakal muka panto pikeun selingkuh. Kuring parantos ningali ratusan kontes online sareng kuring kagum ku sabaraha seueur ngagunakeun cara saderhana ieu anu ngabagéakeun tukang tipu.

Kontes online dikerjakeun ngalangkungan widget situs anu dipasang sareng aplikasi sosial ngagaduhan fitur anu éksténsif pikeun nyegah panipuan. Tangtosna, aranjeunna ogé ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun kontes, anggo dina média digital, sareng ngukur réspon.

ieu infographic ti EasyPromos ngalangkungan tilu prakték anu ngakibatkeun panipuan dina kontes online:

  1. Pamakéan sababaraha akun sareng parangkat lunak otomatisasi sora.
  2. Mésér sora online.
  3. Ngagunakeun rekening anu dipaling, ngalangkungan phishing, pikeun milih sora.

Easypromos nyayogikeun alat anu komprehensif kalayan 11 kadali kaamanan pikeun ngawas sareng nyegah panipuan dina kontes sora anjeun. Anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés kana Indéks Panipuan - alat anu bakal nginpokeun ka anjeun upami pangguna parantos ngalakukeun panipuan, ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun validitas lebetna. The Kontrol Panipuan Easypromos Sistem bakal ngabantosan anjeun pikeun ngadeteksi sareng nyegah prakték anu goréng; hindarkeun perselisihan antara pamilon; sareng ngatur kontes sora anu transparan sareng adil pikeun komunitas anjeun.

Kumaha Ngajaga Eusi Salajengna Anjeun tina Panipuan

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.