Kumaha Pangecér Tiasa Nyegah Karugian Ti Showrooming

Ruangan Paméran Écéran

Leumpang di gang sagala toko bata-na-mortir sareng kamungkinanna, anjeun bakal ningali tukang balanja sareng panonna dikonci dina teleponna. Éta panginten ngabandingkeun harga di Amazon, naroskeun ka rencang pikeun rekomendasi, atanapi milarian inpormasi ngeunaan produk khusus, tapi teu aya ragu yén alat sélulér parantos janten bagian tina pangalaman ritel fisik. Nyatana, langkung ti 90 persén pembeli nganggo smartphone nalika balanja.

Kebangkitan alat sélulér parantos nyababkeun munculna showrooming, nyaéta nalika anu balanja ningali produk di toko fisik tapi mésér online. Numutkeun ka polling Harris, ampir satengah pembeli—46% —kamar. Nalika prakték ieu ngagaduhan moméntum, éta berangkat kiamat jeung kanalangsaan prediksi ngeunaan kumaha éta bakal ngancurkeun ritel fisik.

Kiamat showrooming mungkin henteu acan kajadian, tapi éta henteu hartosna pangecér fisik henteu kaleungitan bisnis pikeun pesaing. Konsumén moal liren ngagunakeun teleponna pikeun ngabantosan aranjeunna nalika balanja. Anu mésér dinten ayeuna sénsitip harga sareng hoyong terang yén aranjeunna kéngingkeun tawaran anu paling saé. Daripada nyoba malire atanapi ngalawan alat sélulér di toko (anu mangrupikeun latihan pikeun sia-sia), pangecér kedah narékahan pikeun mastikeun yén nalika balanja nganggo alat sélulér di toko, aranjeunna nganggo aplikasi pangecér sorangan, tibatan batur .

Approoming - Pertandingan Harga Dumasar Aplikasi Dina Toko

Kami dalit sareng Showrooming sareng tibalik na Webrooming - dimana anu balanja mendakan barang online, tapi akhirna mésér na di toko. Duanana ngandelkeun anu balanja mendakan barang dina hiji kontéks tapi ngajantenkeun mésér dina kontéks anu lengkep. Tapi kumaha upami pangecér ngubaran aplikasi na salaku perpanjangan ruang paméran sareng ngadorong para pembeli pikeun kalibet sareng aplikasi nalika aranjeunna aya di toko. Sakumaha didadarkeun di luhur, alesan utama anu balanja ngaluncurkeun showrooming nyaéta ningali naha aranjeunna tiasa kéngingkeun tawaran anu langkung saé dina pangecér anu paséa atanapi kéngingkeun jasa anu langkung saé. Pangecér tiasa nyingkahan kaleungitan bisnis ku ngahijikeun perbandingan harga sareng / atanapi fitur anu cocog sareng harga kana aplikasi nyalira, anu ngahambat pembeli kedah milarian tempat sanésna pikeun mésérna - henteu masalah saluran mana anu mendakan produk na.

Salaku conto, cocog sareng harga mangrupikeun masalah ageung pikeun pangecér éléktronika. Jalma-jalma angkat ka toko, mendakan TV anu aranjeunna hoyong mésér, teras aranjeunna parios di Amazon atanapi Costco pikeun ningali naha aranjeunna tiasa kéngingkeun tawaran anu langkung saé. Anu aranjeunna moal terang nyaéta pangecér ogé ngagaduhan kupon, nawaran sareng hadiah kasatiaan anu sayogi anu harga TV handapeun kompetisi, mangrupikeun kanyataan anu ical nalika nganggo alat browsing pesaing. Henteu aya tawaran khusus, pangecér ogé ngagaduhan jaminan pertandingan harga, tapi meryogikeun perusahaan gaul ningali buktina yén produk sayogi pikeun harga anu langkung handap tina persaingan, maka aranjeunna kedah ngeusian sababaraha dokumen supados harga énggal tiasa dibayangkeun dina waktos pamariksaan sateuacan ngamungkinkeun nasabah ngagaleuh. Aya gesekan anu ageung kalebet, pikeun naon anu janten pertandingan cocog pangecér anu bakal masihan anu balanja kumaha waé ogé. Ku ngagunakeun aplikasi Pangecér pikeun ngajadikeun otomatis cocog sareng harga, sadaya prosés tiasa kajantenan dina hitungan detik - balanja nganggo Aplikasi Pangecér pikeun nyeken produk sareng ningali harga anu ditawarkeun ka aranjeunna saatos cocog sareng pesaing online, harga énggal otomatis ditambihan kana profil balanja, sareng bakal ditugaskeun ka aranjeunna nalika aranjeunna pariksa.

Komunikasi mangrupakeun konci di dieu. Sanaos pangecér nawiskeun fitur ngabandingkeun harga, éta moal raoseun upami para pembeli henteu terang perkawis éta. Merek kedah nanem modal dina ningkatkeun kasadaran ngeunaan fungsionalitas aplikasi na 'janten nalika anu ngagaleuh dorongan pikeun showroom, aranjeunna Approom tibatan, sareng tetep dina ékosistem pangecér.

Kaulinan Toko

Sakali pembeli dibawa ka lingkungan mobile, panginten ngalangkungan webrooming anu suksés, aya seueur cara pangecér anu tiasa nyambung sareng aranjeunna. Anjeun tiasa naroskeun ka anu ngagaleuh scan barang sareng ngamangpaatkeun aspék pangalaman balanja di toko. Harga kejutan, tawaran harga instan, sareng tawaran dinamis dumasar kana anu balanja khusus ngajantenkeun pembeli ngagumbirakeun sareng aktipitas.

Salajengna, aktipitas aplikasi masihan pangecér wawasan anu langkung ageung kana saha anu balanja na. Bayangkeun yén pangguna lebet ka toko, nyeken hiji barang, sareng kéngingkeun harga khusus anu robih ku unggal dinten. Langkung seueur jalmi anu ngagunakeun aplikasi pikeun nyeken barang, langkung seueur pangecér inpormasi pikeun konsuménna. Sareng para nasabah bahkan henteu kedah mésér kanggo nyeken. Aranjeunna tiasa kéngingkeun poin kasatiaan, anu dina gilirannana nyiptakeun serangkaian roti pikeun barang-barang di jero toko. Pangecér tiasa ngagunakeun data éta pikeun ngartos naon anu barang panas sareng naon anu leres-leres dibeli konsumén. Upami aya barang tinangtu kalayan tingkat konvérsi anu handap, pangecér tiasa ngajalankeun analytics pikeun milarian terang kunaon. Upami aya harga anu langkung saé dina pesaing, pangecér tiasa nganggo inpormasi éta pikeun ngirangan harga sorangan, sahingga tetep kalapa.

Bundling

Cara anu sanés pangecér tiasa nyegah karugian tina showrooming nyaéta ku ngabungkus barang. Barang-barang di toko tiasa dibungkus ku barang-barang anu henteu dibawa di toko, tapi éta bakal cocog sareng barang éta. Upami aya anu ngagaleuh baju, iket tiasa kalebet sapasang sapatu koordinasi anu sayogi éksklusif ti gudang tengah toko. Atanapi upami aya anu mésér sapasang sapatu, iketna tiasa kalebet kaos kaki - sababaraha jinis anu tiasa disaluyukeun sapinuhna kana karesep anu balanja, sareng dikintun ka bumi na. Aplikasi mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun nyiptakeun paket idéal pikeun palanggan, sareng nalika ngalakukeun éta, henteu ngan ukur ningkatkeun penjualan, tapi ogé ngirangan biaya ku ngawatesan SKU anu dibawa di toko versus di gudang terpusat.

Salajengna, bundel tiasa diperpanjang pikeun kalebet bisnis sareng mitra lokal anu nawiskeun produk sareng jasa unik anu cocog sareng barang pangecér nyalira. Pertimbangkeun pangecér olahraga. Upami palanggan nyobian mésér sakumpulan skis, fitur bundling dina aplikasi tiasa ngabantosan aranjeunna ngalangkungan prosés kaputusan ku nyarankeun jinis lamping anu paling cocog pikeun ski bahkan nyarankeun pakét pikeun sabtu minggu ski. Kemitraan pihak katilu anu ngamungkinkeun para pangecér nawiskeun tawaran paket nyiptakeun ujung kalapa anu langkung nguntungkeun pikeun anu balanja tibatan ngan ukur mésér hiji hal.

Gorobag Omni-Channel

Anu pamungkas, pangecér tiasa nyingkahan karugian showrooming sareng ningkatkeun kauntungan tina nyatujuan ku nyiptakeun karanjang omnichannel. Intina, gorobag fisik di toko sareng karanjang online kedah janten hiji. Pindah antara online sareng offline kedah janten pangalaman anu lancar sareng para nasabah kedah ngagaduhan pilihan dina ujung jari. Poe ieu BOPIS (Mésér Penjemput Online Di Toko) sadayana ngamuk. Tapi pangalaman éta putus sakali di toko, sabab anu balanja tiasa mendakan barang tambahan anu aranjeunna hoyong mésér, tapi ayeuna kedah antrian dua kali kanggo kéngingkeun barang-barang éta. Idéalna, aranjeunna kedah tiasa Webroom jalan ka BOPIS, teras sumping ka toko sareng mendakan barang-barang tambihan anu dipikahoyong, nambihan kana keranjang fisikna anu didukung ku Aplikasi Retailer, teras ngarengsekeun pamayaran kanggo BOPIS sareng Di Simpen barang ku sakali klik, di stasiun pamariksaan anu ngahijikeun.

Tungtungna, Pangalaman Palanggan Pangpentingna

Toko fisik janten pangalaman sorangan - ngan ukur ningali sabaraha pangecér online-heula anu muka lokasi bata-na-mortir. Anu mésér hoyong ngalaman touch, ngaraosan, katingali, sareng bau produk sareng henteu salempang pisan ngeunaan saluranna. Bersaing sareng pamaén online dina harga mangrupikeun balapan ka handap. Pikeun ngajaga bisnisna, pangecér kedah nawiskeun pangalaman toko di online sareng online anu nyayogikeun nilai anu cukup sareng genah anu konsumén henteu angkat ka tempat sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.