Janten Bagan Harga sareng Bagan Babandingan Siga Ninja

prénja ninja

Tadi wengi kuring ngawangun kaluar harga harga dina plugin anyar anu kami luncurkeun anu tos WordPress kana platform Email Marketing, CircuPress. Éta henteu pikaresepeun pisan ngawangun (baheula Harga sareng grid perbandingan gratis DreamCode sampel) sareng aranjeunna masih kedah dirobih langkung jauh pikeun mastikeun yén aranjeunna responsif kana layar sélulér sareng tablet.

Babandingan Grid

Upami anjeun milari cara anu langkung gampang pikeun ngawangun tabel perbandingan sareng harga harga, parios Bandingkeun Ninja jeung Pricer Ninja. Duanana tawaran disertakeun ku sababaraha témplat standar anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngawangun sababaraha grid anu saé dina sababaraha menit.

Harga Grid

Ieu layanan anu di-host, janten anjeun henteu leres ngawangun kisi sareng nyalin / nempelkeun kode anjeun. Anjeun nganggo sempalan kode anu anjeun témpél dina HTML anjeun (atanapi méja ID dipasang kana Kodeu pondok WordPress via Plugin) pikeun nembongkeun grid anjeun dina situs tujuan anjeun.

Mangpaat tina Bandingkeun Ninja jeung Pricer Ninja nyaéta kagancangan anjeun tiasa ngaluarkeun sababaraha grid anu saé. Perlu dicatet yén aya watesan naon anu anjeun tiasa gaya ku antarbeungeut pangguna na. Tungtungna, kuring henteu nganggo jasa sabab kuring kedah nuturkeun palét warna anu cocog sareng situs. Sareng tangtosna, upami kagancangan sareng stabilitas mangrupakeun konci, gumantung kana situs pihak katilu pikeun mintonkeun kontén anjeun tiasa atanapi henteu tiasa janten hal anu anjeun pikahoyong.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.