PRISM: Kerangka Pikeun Ngaronjatkeun Konversi Média Sosial Anjeun

sosial media marketing

Kanyataanna nyaéta anjeun biasana henteu ngajual dina saluran média sosial tapi anjeun tiasa ngahasilkeun penjualan tina média sosial upami anjeun nerapkeun prosés tungtung nepi ka akhir.

Kerangka kerja PRISM 5 urang mangrupikeun prosés anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun konvérsi média sosial.

Dina artikel ieu kami badé ngajelaskeun Kerangka 5 léngkah sareng ngalangkungan conto alat anu tiasa anjeun anggo pikeun unggal léngkah prosés.

Ieu PRISM:

prisma
Kerangka PRISM

Pikeun ngawangun PRISM anjeun anjeun kedah ngagaduhan prosés, eusi sareng alat anu saé. Pikeun unggal léngkah PRISM aya alat anu béda anu aya hubunganana.

P pikeun Jalma

Pikeun suksés dina média sosial anjeun kedah gaduh pemirsa. Anjeun kedah ngawangun pemirsa sacara konsisten tapi anjeun ogé kedah nganalisis pemirsa pikeun mastikeun yén pemirsa aya hubunganana. Henteu aya gunana pikeun gaduh 1 juta pengikut upami aranjeunna henteu relevan.

Conto alat anu digunakeun nyaéta Affinio anu nyayogikeun detil rinci ngeunaan pengikut Twitter anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeun alat gratis upami anjeun ngagaduhan kirang ti 10,000 pengikut. Pikeun unggal platform anjeun kedah nganalisis pemirsa anjeun sacara rutin pikeun mastikeun éta relevan.

Sunda pikeun Hubungan

Pikeun ngajantenkeun pemirsa anjeun merhatoskeun anjeun, anjeun kedah ngawangun hubungan sareng pemirsa. Anjeun ngawangun hubungan dina skala nganggo kontén atanapi ngawangun hubungan dumasar kana 1 dugi ka 1 kalayan pangaruh utama.

Pikeun ngawangun hubungan anjeun kedah nganggo alat manajemén média sosial sapertos Agorapulse. Agorapulse bakal ngaidentipikasi jalma-jalma dina aliran anjeun anu mangrupikeun pangaruh atanapi jalma-jalma anu biasa waé sareng anjeun. Anjeun teu tiasa ngawangun hubungan sareng saha waé dina dasar 1 ka 1 janten anjeun kedah waspada kana pangaruh atanapi pangirut.

Kuring pikeun Lalu Lintas Inbound

Saluran média sosial sanés pikeun ngahasilkeun penjualan janten anjeun kedah ngalaksanakeun taktik khusus pikeun ngajalankeun lalu lintas tina média sosial kana halaman wéb anjeun. Anjeun ogé tiasa nyetir patalimarga ngalangkungan cara sanésna, contona, nganggo blog.

Hiji alat anu saé pikeun ngabantosan anjeun ngaidentipikasi kecap konci pikeun nyiptakeun eusi sakitar nyaéta Semrush. Salaku conto, anjeun tiasa nempatkeun nami pesaing anjeun sareng milarian 10 kombinasi kecap konci luhur anu nyetir pangunjung kana situsna. Anjeun teras tiasa nyiptakeun eusi sakitar kecap konci ieu atanapi anu sami.

S pikeun Palanggan sareng Retargeting Sosial

Kaseueuran tamu sosial anjeun moal mésér nalika kadatangan anu munggaran janten anjeun kedah nyobian néwak detil na ngagunakeun email.  Optinmonster mangrupikeun salah sahiji pakakas néwak email pangsaéna anu sayogi.

Upami datang henteu nyayogikeun alamat emailna anjeun masih tiasa uih deui pangunjung ieu ku iklan dina Facebook atanapi platform anu sanés.

M pikeun Monetisasi

Anjeun teras kedah ngawangun corong penjualan anu ngarobih pangunjung atanapi palanggan email kana penjualan. Salah sahiji bagian anu paling penting pikeun monetisasi nyaéta nyetél pangukuran pikeun unggal léngkah corong anjeun.  Konversi mangrupikeun alat anu saé pikeun ngalakukeun ieu.

singgetan

Média sosial saé kanggo ngawangun pemirsa sareng kasadaran anjeun, perusahaan, produk sareng jasa anjeun.

Tapi…. éta ogé saé pikeun ngahasilkeun penjualan upami anjeun nerapkeun prosés tungtung ka akhir. Anjeun kedah ngartos sadayana tahapan prosés jual sosial sareng nerapkeun taktik khusus sareng nganggo alat khusus pikeun tiap tahap.

Naha anjeun tiasa nganggo kerangka ieu pikeun penjualan média sosial?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.