Privy: Gampang Dipaké, Fitur Kuat pikeun akuisisi Pelanggan Di Situs

cta popup wéb

Salah sahiji konsumén urang hurung Squarespace, sistem manajemén eusi anu nyayogikeun sadayana dasar - kalebet e-commerce. Pikeun palanggan mandiri, éta platform anu saé sareng seueur pilihan. Kami sering nyarankeun WordPress anu di-host kusabab kamampuan sareng kalenturan anu teu terbatas ... tapi pikeun sababaraha Squarespace mangrupikeun pilihan anu padet.

Sedengkeun Squarespace kakurangan API sareng jutaan integrasi produkisasi anu siap dialihkeun, anjeun masih tiasa mendakan sababaraha alat anu saé pikeun ningkatkeun situs anjeun. Kami gaduh hiji klien anu milari ngempelkeun popup dina situs na pikeun ngadesek pangguna pikeun ngalanggan newsletter na. Kami mendakan solusi padet di Privy.

Fitur Privy Kalebet

Fitur Privy

  • Séred sareng Serelek Desainer - Pilih tina sababaraha jinis tampilan dina situs kalebet popup, spanduk, bar, flyout, bentuk tertanam, halaman badarat, pemicu tab, sareng halaman hatur nuhun. Anjeun tiasa sacara gampil mendesain pangalaman konvérsi anu cocog sareng situs sareng merk anjeun anu aya. Atanapi anjeun tiasa ngawangun halaman badarat anu diayakeun pikeun distribusi sosial atanapi mayar.

Desainer Popup Privy

  • Targeting - Target dumasar kana hajat kaluar, géografi, nilai karanjang, jalur rujukan, jinis alat sareng seueur deui.
  • Kodeu Kupon - ngonpigurasikeun sareng ngungkabkeun panggunaan tunggal atanapi kode kupon ageung saatos milih. Bahkan ngaktipkeun pangguna pikeun nebus tawaran dina telepon nalika nganjang ka toko bata sareng mortir anjeun.
  • Integrations - Nyingkronkeun kontak anyar sacara real-time kana pamasaran email, CRM, ecommerce atanapi platform retargeting anjeun. Ngahijikeun pisan kampanye Privy sareng alur kerja anjeun anu aya kalayan dukungan pikeun milih ganda, bidang khusus, sareng segmen.

Integrasi kaasup Shopify, Squarespace, Magento, ecwid, Bigcommerce, Weebly, WordPress, Hubspot, Tumblr, Joomla, Zen Cart, Eager, 3dcart, Spacecraft, Mailchimp, ConstantContact, Mailerlite, Emma, ​​Infusionsoft, Drip, ConvertKit, GetResponse, SendinBlue, ActiveCampaign, Mailigen, Soundest, Benchmark, Delivra, CampaignMonitor, ConvertKit, AWebert, Customer.io, Bizzy, Klaviyo, Drip, Bizzy, Mailup, ininbox, Mad Mimi, dotmailer, Feedblitz, Freshmail, Remarkety, Fishbowl, iLoyal, Slack and Adroll.

Integrasi Privy

Kumaha Ngalaksanakeun Kampanye Privy Kahiji Anjeun

Kieu jalan satapak 4-menit, dimana Privy nyarioskeun anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah dasar mendesain kampanye munggaran anjeun.

Harga Privy

jeung Harga Privy anjeun kéngingkeun aksés kana unggal fitur tampilan dina situs, integrasi, sareng jinis tampilan pikeun hiji harga! Privy nyetak lapangan pikeun sadaya padagang, henteu paduli anggaran pikeun kéngingkeun alat konversi pangsaéna dina pasaran.

Naon anu anjeun leres-leres kéngingkeun? Éta hartosna unggal aturan penargetan dina situs, kampanye nyimpen karanjang, kampanye upsell, kampanye spin-to-win, kode kupon unik, HTML embedding, elemen desain, uji coba A / B, integrasi messenger facebook, masang font khusus, sareng kaluar tina kotak sambungan kana sesa tumpukan téknologi anjeun. "

sabaraha biaya privy

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.