Privy: Tumuwuh Penjualan Toko Online Anjeun Sareng Platform Pemasaran E-commerce Lengkep Ieu

Email sareng SMS Shopify Marketing Platform - Privy

Gaduh platform pamasaran anu dioptimalkeun sareng otomatis mangrupikeun unsur kritis unggal situs e-commerce. Aya 6 tindakan penting anu kedah dianggo pikeun strategi pamasaran e-commerce anu aya hubunganana sareng olahtalatah:

  • Tumuwuh Daptar Anjeun - Nambahkeun diskon wilujeng sumping, spin-to-wins, fly-out, sareng kampanye kaluar-hajat pikeun ngembangkeun daptar anjeun sareng masihan tawaran anu pikaresepeun penting pikeun ngembangkeun kontak anjeun.
  • kampanye - Ngirim email wilujeng sumping, buletin anu lumangsung, nawaran musiman, sareng téks siaran pikeun ngamajukeun tawaran sareng produk anyar penting pisan.
  • Konversi - Nyegah nganjang ti angkat sareng produk dina karanjang ku nawiskeun diskon mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi.
  • Karanjang ditinggalkeun - Ngingetkeun sémah yén aranjeunna gaduh produk dina karanjang kedah sareng, panginten, gaduh prestasi anu paling hébat tina taktik automation pamasaran.
  • Kampanye Cross-Jual - Nyarankeun produk anu sami mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun nilai karanjang sémah anjeun sareng ngadorong penjualan tambahan.
  • Nawaran Bar Top - Ngagaduhan bar navigasi luhur dina situs anjeun anu ngamajukeun penjualan, tawaran, atanapi rekomendasi produk pangénggalna nyababkeun papacangan sareng konvérsi.
  • Palanggan Winback – Sakali konsumén meuli ti anjeun, maranéhanana ayeuna boga ekspektasi nu geus disetel, jeung meunangkeun eta meuli deui leuwih gampang. Panginget atanapi tawaran anu ditunda waktosna bakal nyababkeun konvérsi.
  • Meuli Tuturkeun-Up - Ulasan penting pikeun unggal situs e-commerce, janten gaduh email susulan anu nyuhunkeun ulasan, nunjukkeun produk, atanapi ngan ukur hatur nuhun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajaga palanggan anjeun aktip.
  • témplat - Témplat anu kabuktian anu dipikanyaho ngajalankeun muka, klik-liwat, sareng konvérsi kedah janten para pemasar henteu kedah milarian atanapi ngembangkeun sorangan.

Platform Pemasaran Ecommerce Privy

Privy nawiskeun unggal fitur ieu pikeun nyayogikeun platform pamasaran e-commerce anu lengkep pikeun anjeun Shopify toko.

Privasi mangrupa platform paling reviewed dina Shopify Toko aplikasi… sareng langkung ti 600,000 toko nganggo platformna! Henteu ngan ukur aranjeunna gaduh salah sahiji platform anu paling murah, Privy ogé gaduh koleksi sumber daya online anu éksténsif pikeun anjeun diajar kumaha cara pasar toko online anjeun langkung saé.

Sanaos anjeun henteu ngadaptarkeun, kuring nyarankeun pisan yén anjeun ngadaptar sareng nampi Privy's Ecommerce Libur Calendar. Ieu kalénder anu anjeun tiasa unduh, nyitak, sareng tetep dianggo… malah ngagaduhan rohangan pikeun catetan. Éta ogé bakal ngirim email ka anjeun kalayan panginget inspirasi sareng bulanan supados anjeun henteu pernah sono liburan anu sanés.

Coba Privy Gratis

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Privasi jeung Shopify dina artikel ieu.