Opat Kasalahan Blogging Anu Kedah Kuring Nyingkahan

starter blogging perusahaan

probloggerSoré ieu kuring nyéépkeun sababaraha jam di Barnes sareng Noble. Barnes sareng Noble langkung caket ka bumi kuring, tapi kuring kedah ngaku yén Border langkung teratur sareng buku langkung gampang dipendakan. Kuring teras-terasan 'milampah lorong' di Barnes sareng Noble ningali daripada nyéépkeun waktos maca.

Kumaha waé ogé, kuring nyokot majalah karesep kuring, Desain Wéb Praktis (aka .net) sareng tungtungna diangkat Darren jeung Chris'buku, Rahasia pikeun Ngablog Jalan Pikeun Kana Panghasilan Genep Angka.

Sigana mah judul buku na henteu adil. Sanaos seueur buku ngeunaan monetisasi sareng kasuksésan Darren dina éta, naséhat buku dugi ka jauh. Abdi nyarankeun ka saha waé ti pituduh strategi pikeun blogging ogé. Béda sareng sababaraha buku karesep kuring anu sanés dina blogging, sapertos Shel jeung Scoble urang buku, Paguneman Buligir, dina éta langkung taktis dina pendekatanna tibatan stratégis. Ieu buku pikeun ngamimitian dina hasil blogging.

Buku ieu nguatkeun seueur téhnik sareng taktik anu parantos kuring bicarakan dina blog ieu, tapi kuring kedah ngabagi sareng anjeun cacat anu paling ageung dina blogging kuring:

  1. Blogging kuring henteu teras-terasan konsistén kusabab jadwal damel kuring. Ieu ngaraoskeun moméntum kuring sabab pamiarsa henteu pasti yakin kana kontén kualitas unggal dinten.
  2. Situs kuring langkung mérek ka kuring tibatan Téhnologi Pemasaran sareng seueur postingan anu kuring bagikeun anékdot pribadi anu panginten henteu aya hubunganana sareng Téhnologi Pamasaran. Pamiarsa kuring ngarepkeun éta ti kuring, tapi kuring terang yén seueur pamiarsa anu milampah kusabab éta.
  3. Blog kuring panginten tiasa diced kana sababaraha topik anu langkung sasaran ... panginten Pamasaran Online, Média Sosial, sareng Pangembangan Wéb. Kuring masih tiasa dianggo hiji dinten pikeun ngébréhkeun eusina, tapi éta padamelan (tangguh) pisan. Upami kuring ngamimitian deui, éta pasti arah anu kuring bakal jalan.
  4. Ngaran domain kuring moal janten dknewmedia.com. Sakali deui, ieu ngaburukeun blog antara kuring sareng topik kuring anu sabenerna. Éta ogé ngajantenkeun blog teu mungkin dijual, sabab kuring henteu hoyong ngajual nami abdi. Kuring tetep ningali sababaraha domain, sanaos! Upami kuring tiasa mendakan anu saé, kuring bakal ningali eusi kuring sareng ngaleungitkeun blog abdi kalayan nami kuring.

Ningali kana réaksi Chris sareng Darren kana tulisan ieu. Upami anjeun henteu acan blogging, pastikeun pikeun nyokot buku Darren sareng Chris pikeun ngamimitian dina jalur anu leres. Hébat maca!

7 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana saran. Kuring pasti bakal nempo eta.

    Samentawis waktos, solusi kuring pikeun # 3 nyaéta nyiptakeun blog anu misah pikeun topik anu béda. Sanaos éta ngamungkinkeun kuring pikeun museurkeun tulisan kuring pikeun unggal pamiarsa, éta kadang nyapekeun nyobian ngahasilkeun kontén anu langkung seger.

    Abdi hoyong ngadangu pendapat batur. blog misah, atawa resiko alienating sababaraha pamiarsa anjeun?

    • 2

      Misahkeun eusi kana blog sasaran anu misah gaduh seueur kaunggulan, boh pikeun ekspektasi pamiarsa anjeun ogé konsentrasi kecap konci pikeun mesin pencari. Henteu aya alesan naha aya anu henteu tiasa ngadaptarkeun unggal blog anjeun, kuring nyangka éta jalan anu pangsaéna!

  2. 3

    Kuring bakal mikir yén misahkeun eusi dina hiji blog bakal jadi jalan pikeun buka tinimbang tilu atawa opat blog béda. Kuring nyangka upami anjeun gaduh waktos pikeun ngapdet blog éta bakal gampang.

    pos alus Doug.

  3. 4
    • 5

      Hatur nuhun Chris! Henteu – Doug moal leungit tina blog ieu iraha wae kuring janji… iwal duit datang antara blog jeung kuring 😉

      Catetan anu pikaresepeun dina ieu, dina sababaraha dinten saatos ngarobih nami domain kuring, kuring angkat ti #2 di Google ka #1 pikeun Blog Téknologi Pemasaran janten aya hal pikeun barang SEO ieu.

      Ngajadikeun studi kasus anu hadé dina milih ngaran domain anjeun!

  4. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.