2 Komentar

  1. 1

    Fungsi poko tina manajemen teu ngadalikeun tapi pikeun ngaktifkeun. Nalika organisasi mimiti difokuskeun ngabatesan naon anu tiasa dilakukeun ku jalma tinimbang nangkeup kamampuan jalma pikeun nyiptakeun, anjeun mimiti ngagaduhan masalah anu serius.

    Hanjakalna, seueur manajer anu nyangkut dina méntalitas yén manajemén butuh dictating kumaha batur kedah damel. Kanyataanna, manajer hébat nyaéta jalma anu miceun halangan jalan pikeun digawé supaya jalma pinter dina organisasi boga kamampuhan pikeun laksana brilliance maranéhanana tinimbang battling sistem.

    Urang katutupan naon anu lumangsung ka karyawan dina manajemen oppressive bulan panungtungan pikeun édisi Iklan Superbowl kami tina Blog Métodologi. Tingali carita lengkepna di:

    http://www.slaughterdevelopment.com/2009/02/07/super-signs-you-need-a-new-job/

    @robbyslaughter

    • 2

      Amin, Robby! Seueur teuing manajer anu yakin yén tugasna pikeun 'ngaronjatkeun' karyawan tinimbang 'ngaktipkeun' karyawan. Kuring sok ngalaman jalma-jalma nganggap kuring salaku 'boss gampang', tapi kuring ogé sok ngaleuwihan ekspektasi nalika dibéré kasempetan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.