Kombo Unggul Produk, Pilihan, sareng Émosi

ebook jellyvisionnu Lab Jellyvision parantos ngaluarkeun ebook sakedik anu endah dina Kumaha Nampilkeun Pilihan Produk. Ebook ngabandingkeun paripolah anu ngagaleuh supermarket pikeun anu online sareng nyayogikeun bukti yén paripolah sami.

Anjeun panginten panginten yén supermarket ageung pisan, tapi Jellyvision ngingetkeun urang yén aya sababaraha rohangan anu teu aya watesna dina wéb, sareng kumaha anjeun nampilkeun produk sareng jasa anjeun tiasa ngabéréskeun sadayana. Ieu mangrupikeun pelajaran anu dipelajari (eusi anu dikutip sareng paraphrased tina ebook):

  • Langkung Produk, Palanggan Langkung Raheut - Upami anjeun nyobian gaduh situs anu pikaresepeun sadayana, anjeun bakal nyiptakeun hal anu henteu dipikacinta. Ngadamel pikeun bagéan anu béda pikeun diaku ku unggal ruas. Pasarkeun produk anu leres pikeun konsumén anu pas. Sumberdaya: The Ketchup Conundrum.
  • Tapi… Langkung seueur pilihan, Langkung Seueur Penjualan - Seueur teuing pilihan dina halaman anu sami bakal ngabingungkeun pangunjung sareng aranjeunna bakal angkat. Nyayogikeun aranjeunna kategori sareng saringan supados tiasa nyumputkeun anu teu diperyogikeun.
  • Henteu aya Emosi, Teu Kaputusan - Tanpa émosi, uteuk nganalisis sareng ngabandingkeun, nganalisis sareng ngabandingkeun, nganalisis sareng ngabandingkeun tanpa ngagaduhan kasimpulan - anjeun janten patologis teu yakin. Émosi anu leres-leres ngamungkinkeun anjeun mutuskeun antara pilihan anu sanés.

ÉBook anu langkung rinci sareng ngahimpun sadaya kasimpulan. Unduh éta nalika anjeun ngagaduhan kasempetan sareng pastikeun nuturkeun blog Jellyvision, The Conversasionalis.

One comment

  1. 1

    Henteu janten kipas saos tomat kuring mendakan The Ketchup Conundrum bacaan anu anéh pikaresepeun. Sigana aya palajaran pamasaran di dinya wae.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.