Manajemén Produk: Ngajempékeun Sukses anu sering diteruskeun

tiiseunJanten Manajer Produk pikeun Inc. 500 SaaS parusahaan parantos duanana nyugemakeun sareng luar biasa nangtang.

Kuring ditaros sakali upami aya posisi sanés di perusahaan anu kuring pikahoyong ... jujur, teu aya posisi anu langkung saé tibatan Manajer Produk. Kuring curiga yén Manajer Produk di perusahaan parangkat lunak sanés satuju. Upami anjeun naros naon anu dilakukeun ku Product Manager, déskripsi padamelan beda-beda pisan ti unggal perusahaan ka perusahaan.

Di sababaraha bisnis, Manajer Produk sacara harfiah ngarahkeun sareng gaduh produkna sareng bertanggung jawab pikeun kasuksésan atanapi kagagalan Produk éta. Di padamelan kuring, Manajer Produk ngabimbing, ngaheulakeun, sareng ngabantosan mendesain fitur sareng ngalereskeun di daérah aplikasi anu anjeunna tanggel waler.

Tiiseun nyaéta Emas

Suksés henteu tiasa diukur langsung dina dolar sareng sen. Éta sering diukur dina tiiseun. Dolar sareng sen bakal nyaritakeun kumaha kalapa fitur anjeun dina industri, tapi tiiseun mangrupikeun ukuran internal pikeun kasuksésan:

  • Ngajempékeun ti Tim Pangembangan anu maca Syarat sareng Kasus Pamakéan anjeun sareng tiasa ngartos sareng ngalaksanakeunana.
  • Jempe ti Tim Pemasaran anu mikawanoh nilai produk anjeun sareng tiasa ngagambarkeun dina matéri.
  • Jempé ti Penjualan Tim anu sibuk ngajual ka prospek anu peryogi fitur anjeun.
  • Jempé ti Tim Palaksanaan anu kedah ngajelaskeun fitur anjeun sareng nerapkeunana sareng konsumén énggal.
  • Jempé ti Tim Palanggan anu kedah ngajawab telepon sareng ngajelaskeun masalah atanapi tantangan anu aya hubunganana sareng fitur anjeun.
  • Ngajempékeun tina Tim Operasi Produk anu kedah nungkulan tungtutan fitur anjeun dina Server sareng Bandwidth.
  • Jempé ti Tim Kepemimpinan anu henteu kaganggu ku klien konci anu ngawadul ngeunaan kaputusan anjeun.

Jempé sering mana Unrewarded

Masalah sareng tiiseun, tangtosna, nyaéta henteu aya anu memperhatoskeunana. Jempé teu tiasa diukur. Jempé sering henteu kéngingkeun anjeun bonus atanapi promosi. Kuring parantos ngalangkungan sababaraha rilis utama ayeuna sareng dikaruniai tiiseun. Masing-masing fitur anu kuring damel sareng Tim Pengembangan pikeun ngarancang sareng nerapkeun parantos ngahasilkeun penjualan tambahan sareng henteu aya paningkatan masalah palayanan.

Kuring henteu kantos dikenal pikeun ieu ... tapi kuring henteu kunanaon! Kuring langkung yakin kana kamampuan kuring tibatan kuring kantos. Upami tungtung buntutna tiiseun, kuring tiasa mastikeun yén aya seueur noise dina payun-tungtung. Janten Manajer Produk anu suksés ngabutuhkeun markisa sareng tungtutan anu luar biasa dina tahap perencanaan siaran sareng roadmap. Salaku Manajer Produk, anjeun sering ningali diri anjeun teu paséa sareng Manajer Produk sanés, Pamingpin, Pamekar, sareng bahkan sareng Klién.

Upami anjeun henteu tahan sareng analisis sareng kaputusan anjeun, anjeun tiasa risiko klien anjeun, prospek anjeun, sareng masa depan perusahaan sareng produk anjeun. Upami anjeun ngan saukur nyarios leres kana tungtutan kapamimpinan atanapi paménta pamekar, anjeun tiasa ngancurkeun pangalaman pangguna klien anjeun. Sering anjeun tiasa mendakan diri anjeun sanajan gaduh odds sareng boss sareng kolega anjeun nyalira.

Manajemén Produk sanés padamelan pikeun sadayana!

Éta seueur tekanan sareng meryogikeun jalma anu tiasa ngalaksanakeun tekanan éta sareng nyandak kaputusan anu sesah. Éta henteu gampang pikeun nyanghareupan jalma-jalma sareng nyarios ka aranjeunna yén anjeun ngalih ka arah anu sanés sareng kunaon. Peryogi pamimpin anu kuat anu bakal nyokong anjeun sareng ngajantenkeun anjeun tanggung jawab pikeun kasuksésan atanapi kagagalan produk anjeun. Pamingpin anu percanten ka anjeun pikeun nyandak kaputusan anu pas.

Éta ogé peryogi apresiasi pikeun tiiseun.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug anjeun dipaku ku tulisan ieu. Sanaos aya anu ngabutuhkeun eupan balik (kuring), tiiseun saleresna mangrupikeun bentuk eupan balik anu sering henteu dianggap. Jeung pangakuan? Kaahlian SDM saderhana teu ditingali ku seueur manajer, teu hilap kumaha koméntar positip anu sederhana tiasa mangaruhan moral karyawanna.

  3. 3

    matak pikabitaeun! Taya pangakuan sarta tiiseun leuwih hade tinimbang keur dipikawanoh salaku bodo anu ngaco sagalana nepi - bari nyieun loba noise. Anjeun masih gaduh padamelan isuk-isuk! Tapi, anjeun masih kudu nyieun sababaraha noise, pastikeun jalma nyaho anjeun masih najong.

  4. 4

    Pak, Tiiseun pikeun kuring mangrupikeun kualitas anu kirang langkung intrinsik. Ganjaran pikeun tiiseun pasti tapi upami éta nyingkronkeun sareng kapribadian sareng padamelan anu dilakukeun ku jalma éta… Naha éta daérah Pangembangan Produk atanapi sanés…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.