Pamasaran Produk: Anatomi Pangalaman Unboxing

Pangalaman Unboxing

Sababaraha anjeun tiasa ngagugulung panon anjeun dina ieu, tapi anu mimiti kuring leres-leres ningal bungkusan produk anu luar biasa nyaéta nalika babaturan anu saé mésér AppleTV pikeun kuring. Éta alat Apple munggaran anu kantos kuring tampi sareng pangalaman anu paling dipikaresep ngarah kuring ka puluhan produk Apple anu kuring ayeuna. Salah sahiji pangalaman unboxing anu langkung endah nyaéta MacBook Pro munggaran kuring. Kotak éta leres-leres sampurna sareng MacBook diposisikan sampurna nalika anjeun ngageserkeun bungkusna ningali éta. Éta katingalina sareng karaos istiméwa… saéngga kuring ngarep-ngarep kéngingkeun MacBook Pro énggal unggal sababaraha taun (Abdi atosan ayeuna teuing).

Counter ieu kana laptop anu kuring beuli taun ka tukang. Éta sanés Laptop Windows anu murah tapi kuring kaget pisan nalika aranjeunna ngaluarkeunana. Éta dibungkus dina karton coklat biasa sareng powerupply dibungkus dina kantong sareng didorong kana kotak kertas bodas, ipis,. Nalika laptopna éndah, anu unboxing henteu kénging nanaon. Éta jujur ​​nguciwakeun. Parahna, éta ngajantenkeun kuring heran naha perusahaan anu aya di tukangeun laptop éta leres-leres ngingetkeun kuring atanapi ngan ukur nyimpen sababaraha artos dina bungkus.

Konsumén dinten ayeuna pisah tina pangalaman balanja sareng ngalih langkung jauh tina kepuasan saharita sakali dirasa nalika mésér di toko. Ieu sababna fokus kana sésana daérah paparan mérek anjeun ka konsumén kedah diprioritaskeun. Ngaoptimalkeun pangalaman unboxing teu kedah diémutan nalika ngémutan pangaruhna kana kapuasan pelanggan sacara umum. Jake Rheude, Minuhan Stag Beureum

Kami parantos ngararancang sababaraha sisipan pikeun palanggan kami pikeun kalebetkeun sareng produk e-commerce na mangtaun-taun. Salah sahijina nyaéta kartu hatur nuhun saderhana kalayan diskon anu tiasa dilacak anu nyababkeun ingetan langkung saé. Anu sanésna mangrupikeun kartu bagi-bagi sosial anu ngagaduhan sadaya rekening sosial perusahaan sareng hashtag pikeun ngabagi poto paréntah online. Iraha waé konsumén ngabagi urutanna, perusahaan ngabagi via média sosial. Éta cara anu saé pikeun mikawanoh klienna online ogé ogé kéngingkeun sababaraha pangsa sosial pikeun narik pelanggan anyar.

Éta salah sahiji bidang fokus anu Minuhan Stag Beureum parantos ngabagi salaku prakték pangsaéna dina infographic, Anatomi Pangalaman Unboxing Sampurna. Para ahli dianalisis naon anu ngahasilkeun paling pangaruh sareng konsumén, diantarana:

  • The Box - desain kotak luar, bungkus pita, sareng interior kotak.
  • Eusian sareng Bahan Pakét - kertas tisu mérek, kertas crinkle, sareng bahan bungkus bantal.
  • presentasi produk - nyorot produk utama sareng nyumputkeun asesoris sareng dokuméntasi.
  • Bade Luhur sareng Cicih - nawiskeun sidang gratis, kalebet labél balik, sareng promosikeun bagi sosial.
  • Pentingna Lebetkeun - tambahkeun catetan pribadi, sareng bahan pamasaran anu ngiklankeun produk sareng promosi anu sanés.

Inpormasi infographic masing-masing ieu sareng nawiskeun naséhat tambahan ngeunaan pitfalls umum, kalebet kotak ukuran langkung ageung, kacang busa, bungkus rumit, sareng pita lemah.

Pangalaman Unboxing Sampurna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.