Kumaha Pangemasan Produk Pangaruh kana Pangalaman Palanggan

bungkusan

Dinten kuring ngagaleuh MacBook Pro anu munggaran mangrupikeun dinten anu khusus. Abdi émut ngaraos leres kumaha kotakna dibangun, kumaha laptopna ditampilkeun kalayan saé, lokasi asesorisna ... éta sadayana dilakukeun pikeun pangalaman anu khusus. Kuring terus mikir yén Apple ngagaduhan sababaraha désainer bungkusan produk anu pangsaéna di pasar.

Unggal-unggal kuring unboxkeun salah sahiji alatna, éta mangrupikeun pangalaman. Nyatana, sahingga kuring sering ngaraos parah nalika nyimpen kotak atanapi miceun. Kontraskeun sareng bungkus segel vakum damn anu meryogikeun peralatan pertolongan pertama sareng gunting titanium ... Abdi kesel sateuacan kuring ngaluarkeun produkna tina bungkus!

Kesan munggaran pikeun produk naon waé dina konsumén nyaéta bungkusan, aranjeunna sigana bakal dumasar kana harepan produk kana penampilan bungkusna, janten kéngingkeun leres éta kedah! Kami resep tiasa nyarios yén konsumén ngalaksanakeun pameseranna dumasar kana kualitas produk, tapi kami bakal bohong, desain bungkus katingali ngagaduhan peran penting dina kaputusanana. Solusi bungkusan langsung, Élmu di Balik Pakét Luar Biasa

Sacara psikologis, bungkusan sacara total tiasa ngarobih sadaya pangalaman palanggan pikeun alat. Dina inforgraphic ieu, Solusi Pakét Langsung ngajelaskeun:

  • émosi - Émosi ngagaduhan peran anu penting dina sadaya pangalaman produk, anu dimimitian pas saatos palanggan nampi produk éta.
  • pangaruh - Panilitian nunjukkeun yén detil bungkusanna ngabantuan jalma pikeun nangtoskeun naon anu bakal aya dina produk. Sareng dina ningali produkna mimiti, uteuk nangtoskeun naha pikaresepeun atanapi pikaresepeun.

Kami damel sareng perusahaan ayeuna anu nyungkeun aksésori méwah ka pasar. Kami nuju damel dina tinju, bahan internal, kado anu teu disangka-sangka, sareng tulisan tangan hatur nuhun tina panemu. Tujuan kami nyaéta ngajantenkeun konsumén ngaraos istiméwa sateuacan aranjeunna kantos nyandak sareng nganggo produk anu saéstuna. Kami malah nuju ngagarap kumaha urang tiasa nambihan aroma internal kana kotak pikeun leres-leres nyandakkeun pangalaman.

Élmu di Balik Pakét Luar Biasa

Élmu di Balik Pakét Luar Biasa min

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.