Industri Penempatan Produk Tumuwuh

kamekaran panempatan produk

Produk Apple muncul dina 30% tina 33 film top di 2010. Nike, Chevy sareng Ford dina 24%. Sony, Dell, Land Rover sareng Glock dina 15%. Penempatan Produk mangrupikeun industri $ 25 milyar ayeuna. Nyatana, pilem James Bond salajengna bakal nutupan sapertilu tina anggaran éta ku $ 45 juta dina pendapatan panempatan produk.

Pontiac ngaharepkeun ngajual 1,000 Solstis dina 10 dinten. Sabalikna aranjeunna ngajual 1,000 Solstis dina 41 menit saatos kakeunaan na on The Apprentice.

Salaku konsumén janten langkung seueur tahan atanapi ngan ukur henteu resep kana iklan, strategi sapertos panempatan produk janten langkung kuat. Paralel pikeun industri pilem mangrupikeun sponsor dina industri kontén. Nalika pamekar eusi ngawangun otoritas sareng ningkatkeun pemirsa, kasempetan pikeun ningkatkeun pendapatan ngalangkungan sponsor nyaéta ngawangun. Martech Zone henteu béda ... Zoomerang jeung Delivra penting pisan pikeun kamampuan urang pikeun terus ngamajukeun sareng investasi di Martech. (Kami milarian sponsor tambahan ogé, upami anjeun resep).

Hiji-hijina bédana anu kuring sacara pribadi tingali nyaéta peraturan féderal anu pakait sareng masing-masing. Sedengkeun kuring kedah sacara umum nyingkab unggal hubungan kuring dina eusi anu urang nyerat, industri pilem ngan ukur nyebatkeun sababaraha inpormasi dina tungtung pilem. Éta artos Hollywood dina politik leres-leres ngajantenkeun bénten!

Ngawangun pemirsa peryogi waktos sareng seueur usaha. Milarian batur anu parantos gaduh pemirsa sareng mimitran sareng aranjeunna mangrupikeun alternatif anu saé. Kalayan blog ieu, penting pisan yén sponsor urang janten perusahaan ageung kumargi urang gaduh reputasi sareng résiko pemirsa nalika promosi. Kuring henteu terang yén pilem na résiko teuing! Pilem anu ngebom teu kedah ngantepkeun produk anu aranjeunna promosikeun… sareng produk anu goréng henteu meryogikeun nyandak pilem na.

panempatan produk infographic

via: Naséhat MBA Online

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.