Iklan Asli: Cara Anyar Ngamajukeun Produk Anjeun

Iklan pituin

Upami anjeun parantos pamasaran produk anjeun lami sareng sakedik dina hasil anu positip, maka panginten éta waktuna anu anjeun tempo iklan pituin salaku solusi permanén pikeun masalah anjeun. Iklan pituin bakal ngabantosan anjeun, khususna nalika ngadorong iklan média sosial anjeun anu aya ogé nyetir pangguna anu sasaran pisan kana kontén anjeun. Tapi ke heula, hayu urang teuleum teh naon tina iklan pituin sateuacan urang émutan anu kumaha.

Naon ari Advertising Asli?

Definisi anu paling sering dianggo tina iklan pituin nyaéta anu ku Institute Marketing eusi, anu ngajelaskeun iklan pituin salaku:

Naon waé bentuk iklan mayar anu nganteurkeun inpormasi anu ditargét pisan, pikaresepeun, sareng manpaat pikeun pemirsa sapertos anu dibédakeun tina kontén non-iklan atanapi asli.

Éta iklan ku cara pemirsa anjeun henteu langsung ngahartikeun kontén salaku iklan tapi ningali éta salaku eusi anu biasa. Salaku tambahan, eusina parantos kapaké ogé pikaresepeun pikeun pemirsa anjeun janten henteu sigana ngaganggu atanapi pareum.

Iklan pituin aya sababaraha rupa sareng ukuran. Anjeun tiasa ngalakukeun éta dina Google dina bentuk hasil pamilarian anu mayar. Anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta dina média sosial dina bentuk tulisan anu disponsoran atanapi diwanohkeun dina Facebook, disponsoran apdet di LinkedIn, sareng daptar anu diwanohkeun dina Twitter. Anjeun ogé tiasa ngirim tulisan dina situs otoritas luhur sapertos The New York Times, The Huffington Post, BuzzFeed, sareng Forbes. Anjeun ogé tiasa nganggo mesin rekomendasi kontén pikeun ngalakukeun iklan pituin anjeun. Ieu mangrupikeun daptar tulisan anu disarankeun tina sakumna internét anu muncul di handapeun tulisan anu anjeun baca dina sababaraha halaman wéb.

Janten kumaha anjeun ngahijikeun iklan pituin kana kampanye pamasaran anjeun?

Boga Tujuan Anu Hapus

Iklan pituin ngagaduhan seueur manpaat kumaha waé bentukna. Aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngawangun kasadaran sareng kapercayaan pikeun mérek anjeun ogé ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur palanggan pikeun kontén anjeun. Hiji kaunggulan anu penting nyaéta anjeun henteu kedah teras-terasan ngaluarkeun eusi anyar. Anjeun tiasa mikat audién anyar nganggo postingan anu parantos anjeun terbitan sateuacanna. Aya kauntungan sanés anu anjeun kéngingkeun ku iklan pituin, sapertos buktina sosial sareng SEO mujarab pikeun mérek anjeun. Iklan pribumi ngumpulkeun buktina sosial dina bentuk suka sareng koméntar, henteu sapertos iklan spanduk tradisional. Nalika anjeun ngamajukeun tulisan anjeun dina platform média sosial, anjeun tiasa nampilkeun pesen anjeun ka pemirsa anu langkung ageung, anu hartosna anjeun kéngingkeun langkung seueur lalu lintas pikeun blog atanapi halaman wéb anjeun. Iklan pituin khusus gunana nalika anjeun nembé ngamimitian sareng teu ngagaduhan SEO anjeun dina urutan anu parantos.

Kalayan jenis buktina sosial anu anjeun tampi tina iklan pituin, pesen anjeun sigana langkung dipercaya sahingga langkung gampang janten viral. Nalika langkung seueur jalma sadar kana mérek anjeun, éta tiasa nerjemahkeun kana otoritas anu langkung luhur pikeun mérek anjeun dina bentuk sinyal sosial sareng tautan, anu tiasa ngabantosan situs anjeun langkung luhur.

Kalayan iklan pituin, anjeun ogé tiasa sacara masif ngembang pemirsa dina média sosial. Tulisan anu disponsoran anjeun dina Facebook sareng Twitter tiasa ngiringan pengikut sareng karesep anyar, sanaos upami konténna resonasi sareng pemirsa.

Kualitas sateuacan Kuantitas

Pikeun nguntungkeun tina iklan négatip anjeun, anjeun kedah nyiptakeun kontén anu masihan nilai pikeun pamiarsa anjeun, pikaresepeun, sareng ogé narik perhatian. Erin Schneider, éditor dina jasa nyerat karangan mirah online, nyatakeun,

Naon waé anu anjeun lakukeun, tong nyiptakeun eusi anu katingalina siga anjeun masang produk anjeun. Jalma-jalma teu resep dijual sacara terbuka.

Pikeun ngamimitian, pastikeun anjeun nyebarkeun kontén dina iklan pituin dina halaman wéb anjeun. Anjeun ogé kedah pastikeun yén kualitas konténna tinggi, éta kalebet seruan pikeun aksi, sareng éta ditargetkeun ka pemirsa anu leres anu moal ngaraos teuing ngaganggu.

Ngagunakeun Alus tina Target

Salawasna milari pangguna anu parantos aya pelanggan anjeun atanapi mirip pisan sareng konsumén Anjeun. Anjeun ogé kedah nganggo retargeting pikeun kaunggulan anjeun, pikeun jalma anu parantos nganjang ka halaman wéb anjeun sateuacanna pikeun ningali produk atanapi jasa anjeun.

Iklan Asalna damel di Média Sosial

Sakumaha urang disebatkeun di awal, iklan pituin kaasup langkung ti ngan ukur tulisan anu dipromosikeun dina média sosial. Anjeun tiasa ogé nyerat tulisan anu disponsoran dina situs média luhur sapertos Forbes sareng Buzz Feed. Tulisan ieu bakal narik perhatian ka mérek anjeun bahkan mungkin bakal ngarobah persépsi négatip anu aya ngeunaan mérek anjeun.

Gumantung kana sakumaha ketatna anggaran anjeun, anjeun ogé bakal mendakan jasa rekomendasi kontén mangpaat. Aranjeunna sacara dramatis tiasa ningkatkeun jumlah pintonan anu anjeun kéngingkeun kontén anjeun ku nempatkeun éta dina situs panerbit anu langkung ageung.

kacindekan

Nanging anjeun ningali éta, iklan pituin lumayan mangpaat, kalayan seuseueurna pemasar ayeuna aktip ngagunakeun éta. Mangrupikeun cara anu saé pikeun néwak pemirsa anyar sareng ngaluarkeun mérek anjeun ka ditu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.