Kunaon Pidéo Produk mangrupikeun Prioritas sareng 5 Jenis Pidéo Anu Kedah Anjeun Hasilkeun

kamekaran video produk

2015 mangrupikeun taun anu ngarekam video produk, kalayan pintonan video nepi 42% ti 2014. Éta sanés sadayana carita, sanaos. 45% sadaya pidangan pidéo lumangsung dina a alat sélulér. Nyatana, dina kuartal terakhir 2015, panémbong video Mobile naék 6 kali langkung gancang tibatan tampilan pidéo desktop. Ieu sareng data sanés anu disayogikeun dina Laporan Produk Patokan Pidéo Produk Invodo's 2015 ngagaduhan sadayana paleresan anu diperyogikeun pikeun nerapkeun strategi pidéo… langsung.

Unduh Laporan Patokan Video Produk Invodo's 2015

Kami parantos damel sareng sadaya klien kami pikeun mastikeun yén strategi konténna kalebet:

  • Pidéo Panjelasan - pikeun ngajelaskeun lengkep masalah rumit anu produk atanapi jasa na ngabantosan, nyayogikeun pamahaman anu hadé, posisi, Dursasana sareng konvérsi.
  • Wisata Produk - jalan-jalan fitur produk atanapi prosés anu tiasa dibantosan ku perusahaan anjeun.
  • Testimonials - éta henteu cekap pikeun nempatkeun produk atanapi jasa anjeun, anjeun kedah gaduh pidéo klien sareng klien nyata nyatakeun hasil anu aranjeunna tiasa ngahontal.
  • pamikiran Kapamingpinan - nyayogikeun pidéo anu ngabantosan konsumén anjeun kéngingkeun kasuksésan dina industri na atanapi ku produk atanapi jasa anjeun bakal ningkatkeun nilai anjeun ka aranjeunna.
  • Kumaha-Pidéo - Seueur nasabah hoyong nyingkahan panggilan telepon sareng layar pikeun diajar kumaha carana ngalakukeun sababaraha hal. Nyayogikeun pustaka ngeunaan kumaha-cara pidéo tiasa ngabantosan konsumén anjeun gancang ngarengsekeun masalah sareng ngamaksimalkeun panggunaan produk anjeun.

Ieu Invodo's Infographic, Pidéo Produk sareng ledakan Sélulér: 2015 Recap Patokan Pidéo Produk.

Tumuwuh Pidéo Produk sareng Tumuwuh Pidéo Ponsel

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.