Produktivitas: Rubrik "Gancang, Murah, Saé"

kualitas speed harga

Salami aya manajer proyék, aya trik gancang-na-kotor pikeun ngajelaskeun proyék naon waé. Éta disebut aturan "Gancang-Murah-Saé", sareng anjeun bakal nyandak anjeun sakitar lima detik kanggo ngartos.

Ieu aturan:

Gancang, mirah atanapi saé: Pilih dua naon waé.

Tujuan tina aturan ieu nyaéta pikeun ngingetan urang yén sadaya usaha rumit diperyogikeun dagang. Iraha urang ngagaduhan kauntungan dina hiji daérah pasti bakal rugi di tempat sanés. Janten naon hartosna gancang-mirah-saé pikeun pamiarsa Martech? Hayu urang angkat sagalana.

Hartosna Gancang, Murah sareng Alus

Urang sadayana ngagaduhan rasa gancang. Éta sabtu minggu balapan di dieu di Indianapolis, sareng mobil panggancangna meunang. Henteu janten masalah naon anu anjeun nyobian nyobian, naha éta ngored padang rumput hejo atanapi ngumbara ka bulan, urang sadayana hoyong éta dilakukeun gancang-gancang. Tangtosna, kadang-kadang kagancangan henteu sadayana. Sababaraha pakansi anu pangsaéna nyaéta tempat urang reureuh. Sababaraha produk anu paling suksés nyaéta produk anu désainer henteu hariwang ngeunaan mimiti pasar tapi ngalakukeun pagawéan anu langkung saé. Sareng sering, buru-buru boroskeun sumberdaya. Barina ogé, mobil Indy ukur meunang 1.8 MPG.

Sareng pastikeun, éta saé pisan pikeun ngahémat artos. Anjeun tiasa nelepon pasukan sukarelawan sareng magang pikeun nyobaan ngahasilkeun naon-naon, sareng sering nampi hasil anu héran. Acan ku ngirangan biaya kami ogé résiko ngorbankeun kualitas. Milarian sadaya tempat éta pikeun ngahemat peryogi waktos. Pamustunganana, cara pikeun ngagaduhan hasil anu pangsaéna nyaéta mastikeun yén waktos sareng artos sanés obyék. Pagawean anu paling bermutu sok aya nalika urang ngagaduhan sumber daya anu teu aya watesna ku urang.

Gancang, Murah, Saé sareng Produktivitas

Aturan jempol ieu kadang sigana rada atra. Urang sadayana terang aya tradeoffs dina proyék naon waé. Acan, sakumaha Doug Karr ngan nunjuk, estimasi proyék anu nyeri. Éta sabab klien bakal teras-terasan nempatkeun urang kana jebakan nyobian nganteurkeun hal anu gancang, murah sareng saé dina waktos anu sami.

Ieu mustahil. Éta alesan yén tenggat waktos slip, proyék ngiringan anggaran sareng kualitas sangsara. Anjeun kedah ngadamel perdagangan.

Henteu janten masalah ukuran proyek, aturan anu murah-murah berharga. Upami anjeun desainer grafis damel di Photoshop, anjeun tiasa ngahémat waktos ku henteu ngajaga lapisan anjeun misah sareng teratur. Upami anjeun nyobian ngirangan biaya dina pamasaran email anjeun, anjeun tiasa ngorbankeun kualitas ku nyobian ngalaksanakeunana di bumi (atanapi ngorbankeun kagancangan ku ngagunakeun panyedia pamasaran email outsourcing.) Upami anjeun henteu kapikiran sababaraha typos dina tulisan anjeun, anjeun bakal nguntungkeun ku ngahasilkeun éta langkung gancang sareng murah. Perdaganganana gampang ditingali.

Di kantor anjeun nyalira, anjeun tiasa nganggo aturan gancang-murah-saé pikeun langkung ti ngan ukur nyandak kaputusan. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun éta pikeun komunikasi antara pamangku kapentingan. Nalika jalma nyuhungkeun padamelan pikeun dilakukeun geuwat, anjeun tiasa naros ka aranjeunna upami aranjeunna langkung resep ngorbankeun kualitas atanapi mayar biaya tambihan. Upami aya anu hoyong terang perkawis pilihan anu langkung mirah, naros ka aranjeunna naha aranjeunna langkung milih pilihan anu ngahubungkeun tabungan kana langkung seueur fitur atanapi kana siklus pangwangunan anu langkung lami.

Anjeun ngagaduhan ideu. Anggo gancang-mirah-saé! Éta cara anu kuat pikeun ngartos sifat manajemén proyék, produktivitas sareng interaksi stakeholder.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.