Naha Iklan Programmatic Mésér Maén Reputasi Anjeun?

alus namina

Ngawujudkeun publikasi henteu sagampang katingalina. Tingali pisan kana publikasi utama naon waé sareng anjeun bakal mendakan satengah belasan gangguan anu béda anu sacara praktis nyuhungkeun pamiarsa supados angkat. Sareng aranjeunna sering ngalakukeun. Nanging, monetisasi mangrupikeun jahat anu diperyogikeun. Resep atanapi henteu, kuring kedah mayar tagihan di dieu janten kuring kedah nyaimbangkeun sponsor sareng iklan sacara saksama.

Hiji daérah anu urang hoyong tingkatkeun monetisasi nyaéta dina buletin email urang. Kami ayeuna nawiskeun duanana iklan sareng whitepaper anu disponsoran pikeun campuran. Abdi resep pisan kana whitepapers - anu dipilih ku mesin anu kami ngawangun pikeun mastikeun yén éta relevan pikeun eusi anu kami produksi. Iklan buletin email kitu, mangrupikeun kuciwa anu ageung. Sanaos humandeuar ka perusahaan sababaraha kali, buletin kuring sacara konsistén dieusian regrowth bulu iklan. Aranjeunna leres-leres pikasieuneun ... sering dibarengan ku gif animasi sababaraha gal atanapi jalmi badé botak kana sirah rambut.

Perusahaan mastikeun kuring yén iklanna bakal diluyukeun saatos waktos dumasar kana klik-liwat, dina waktos éta aranjeunna bakal langkung sasaran pikeun palanggan. Éta henteu acan kajantenan, janten kuring narik iklanna dina sababaraha minggu ka hareup. Kuring digawé pisan pikeun ngawangun dasar palanggan aktip anu responsif kana eusi anu urang nawiskeun, sareng kaleungitan iklanna pikareueuseun henteu matak sababaraha artos anu kami hasil tina monetisasi. Abdi ngalih ka anu ngajual anu nawiskeun spésifikasi kategori jasa-diri, daptar bodas, sareng daptar hideung. Kuring terang kuring moal gaduh seueur pendapatan ku milih-milih iklan, tapi kuring ogé moal ngaleungitkeun basis palanggan anu masihan kuring ijin lebet koropak anjeun.

Abdi sanés ngan ukur gaduh masalah ieu. Déwan Kapala Marketing Officer (CMO) Déwan ngarilis laporan dinten ieu anu ngaliput topik anu relevan. Éta merhatoskeun kautamaan sareng kalemahan pasar iklan programmatis $ 40 milyar, utamina résiko iklan tampilan digital némbongan sasarengan eusi anu teu pikaresepeun. Laporan anu judulna, Perlindungan Merk Ti Inféksi Kandungan Digital: Ngajaga Reputasi Merk Ngalangkungan Seleksi Saluran Iklan anu rajin, mendakan yén 72% pangiklan mérek aktipitas mésér program anu prihatin ngeunaan integritas mérek sareng kontrol dina panempatan tampilan digital

Unduh Perlindungan Merek tina Inféksi Kandungan Digital

Sanés ngan ukur penerbit anu prihatin, tapi ogé pangiklan anu beuki paduli tempat iklanna disimpen. Ampir satengah réspondén pamasaran ngalaporkeun masalah sareng dimana sareng kumaha iklan digital ditingali, sareng saparapat nyatakeun yén aranjeunna gaduh conto khusus dimana iklan digitalna didukung atanapi ngajantenkeun eusi anu nyerang atanapi ngorbankeun.

Panilitian ieu ditujukeun pikeun meunteun pangaruh pangalaman iklan digital kana anggapan konsumen sareng hajat pameseran. Bagian tina prosés pamanggihan tilu bulan katingali kasalametan mérek digital tina sudut pandang konsumen sareng mendakan yén konsumén ngahukum bahkan merek anu langkung dipikaresep upami aranjeunna henteu nganggo platform média anu dipercaya atanapi nyandak léngkah anu aktif pikeun ngendalikeun integritas lingkungan iklanna. Hasil panilitian anu difokuskeun pikeun konsumen - judulna "Kumaha Merek Pengganggu" - teraskeun ngungkabkeun yén ampir satengah réspondén nunjukkeun yén aranjeunna bakal mikirkeun pameseran ti perusahaan atanapi bakal ngaboikot produk upami aranjeunna mendakan iklan mérek éta sareng eusi digital anu gelo atanapi dijauhkeun aranjeunna.

kapercayaan ogé mecenghul salaku masalah konci pikeun konsumén nalika, sanaos ngirim pesen iklan anu kadua, média sosial cenah sahenteuna dipercaya diantara lima saluran média luhur. Mayoritas konsumén (63%) nyarios yén aranjeunna ngaréspon langkung positip kana iklan anu sami nalika aranjeunna mendakanana di lingkungan média anu langkung mantep sareng dipercaya. Pikeun ngajawab telepon ieu pikeun kapercayaan, pemasar ngarencanakeun ngaréspon ku ngadukung tungtunan sareng standar na anu bakal ngawangun panempatan iklan maju.

Panilitian ieu ti Déwan CMO ngabuktoskeun tindakan anu urang laksanakeun salaku organisasi pamasaran global pikeun nangtayungan mérek kami tina akibat négatip anu aya hubunganana sareng mésér iklan programmatis, "ngajelaskeun Suzi Watford, Wakil Présidén Eksekutif sareng Chief Marketing Officer pikeun The Wall Street Journal. Pikeun merangan ancaman dina ékosistem iklan digital, kami parantos ngagaduhan perencanaan média sareng mésér fungsi di bumi pikeun ngajaga kontrol iraha sareng dimana konsumén ningali pesen komérsial urang. Ngajaga kapercayaan sareng kapercayaan anu paling penting pikeun mérek Dow Jones, sareng kami Tujuan pikeun nerapkeun tingkat pengawasan anu sami kana prakték pamasaran urang anu dilakukeun ku wartawan kami dina ngalaporkeunana.

Pemasar komitmen pikeun nyandak léngkah anu leres pikeun mastikeun integritas posisi iklan digital sareng panempatan di lingkungan eusi anu aman sareng reputable, sareng aranjeunna ningali ieu salaku imperatif klien anyar. Jejer anu dibahas ku laporan panilitian CMO Council / Dow Jones 63 halaman kalebet:

  • Tingkat tina kapamimpinan pamasaran sensitipitas sareng prihatin ngeunaan kompromi eusi iklan digital
  • Rencana sareng niat pikeun ngajaga sareng ngajagi integritas mérek dina saluran iklan digital
  • Pentingna sareng nilai tina eusi sareng saluran pikeun efektivitas iklan mérek sareng pangiriman pesen
  • Ukuran cilaka atanapi pangaruh réputasi dina mérek anu aya hubunganana sareng eusi anu ngarugikeun
  • Kajadian sareng sifat tina kompromi merek dina program iklan digital online
  • Pendekatan prakték pangsaéna pikeun mastikeun integritas mérek dina programmatic ad mésér
  • Ngagunakeun élmu iklan digital pikeun nyiptakeun langkung ageung patuh brand jeung akuntabilitas
  • Konsumén sareng bisnis persépsi pembeli sareng réaksi pikeun mérek salah nempatkeun dina saluran eusi ramé-sumber
  • Pangaruh kana alokasi sareng evaluasi ngeunaan strategi média, pamilihan, méakkeun sareng cara mésér
  • Tingkat kapuasan kalayan efektivitas iklan digital, ékonomi, épisiénsi sareng transparansi

Ieu mangrupikeun infographic ti Déwan CMO, Waktosna Ngobrol Ngeunaan Amanah, Éta nyarioskeun pangaruh kapercayaan sareng pameseran iklan programmatic.

Waktosna Ngobrol Ngeunaan Amanah

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.