Popularitas Bahasa Pemrograman

popularitas basa pamrograman

Rackspace nembé nerbitkeun infographic ngeunaan evolusi basa pamrograman. Anjeun tiasa pencét dugi ka Rackspace pikeun ningali sadayana infographic - bagian anu langkung lumayan, saur kuring, nyaéta popularitas umum ayeuna.

Nalika kuring nyarios sareng perusahaan ageung, sigana aya sababaraha patarosan ku tim IT sareng pamekaran ngeunaan kaabisa basa sumber terbuka. Nalika aranjeunna nganggap serius .NET sareng Java, aranjeunna condong mecat basa sapertos Ruby on Rails sareng PHP. Anjeun teu kedah langkung neuteup jauh tibatan situs sapertos Facebook, sanaos. Facebook umumna diwangun dina PHP.

popularitas basa pamrograman

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.