Proyék Pamasaran versus Prosés

Tujuan seuneu siap

Seueur palanggan kami meryogikeun sakedik pendidikan deui nalika urang dina kapal éta. Aranjeunna biasa damel sareng padagang pamasaranna sapertos aranjeunna balanja bahan balanjaan. Aranjeunna hoyong barang, harga sareng kasir. Kami parantos ngalaksanakeun pamasaran proyék baheula sareng urang leres-leres isin jauh ti aranjeunna ayeuna. Kacuali kami tiasa harga proyék pikeun nampi sababaraha iterasi, urang biasana leumpang jauh tina perjanjian. Kami, tibatan, damel sareng klien kami sacara teras-terasan pikeun nyiptakeun prosés pamasaran.

Masalahna nyaéta palaksanaan pamasaran kalintang, béda pisan. Anjeun nuju henteu ngagaleuh sérver, anjeun nyetak strategi dumasar kana sumber sareng hasil. Pamasaran mangrupikeun siap, seuneu, udagan strategi. Dina raraga kéngingkeun pamahaman ngeunaan pangaruh tina proyék pamasaran, anjeun kedah ngaéksekusi sareng ngawitan ningali hasilna. Kuring henteu paduli éta mangrupikeun desain ulang situs, program pamasaran email, atanapi éta ngan ukur desain infographic.

Salaku conto, nalika urang ngarancang infographics, urang ngajukeun desain sareng draf anu saé pikeun nunjukkeun ka klien karya seni sareng tata ruang na. Upami aranjeunna resep, urang teras ngalangkungan sababaraha iterasi kalayan konténna pikeun mastikeun éta nyebatkeun pesen anu leres. Ngan lamun urang ngagaduhan panarimaan lengkep sareng kanyataan kami diverifikasi sareng didokumentasikeun kami ngaleupaskeun infographic. Kami ogé henteu ngabantingkeun éta unggal halaman wéb… kami bakal ngaluncurkeun lokal, mastikeun yén kami ngagaduhan sarana pikeun ngukur dampakna, nonton hasilna, teras mimiti ngamajukeun. Siap, seuneu, udagan.

Nalika urang damel sareng klién dina optimasi mesin pencari, urang ngalakukeunana teu kungsi taroskeun aranjeunna pikeun nandatanganan kontrak pikeun konci khusus. Kami ngaoptimalkeun platform sareng kontén (siap), maka kami ngajalankeun strategi ku ngaluncurkeun situs (seuneu), teras urang nitenan kumaha situs éta diindéks sareng kecap konci mana anu pangsaéna… sareng urang ngaoptimalkeun deui pikeun aranjeunna (tujul).

Kami resep tanggal udagan, tapi tingali éta datang sareng buka kalayan ampir unggal klien. Kaseueuran nasabah sadar yén parobihan sareng pangaluyuan tambihan bakal kajantenan tanggal target sanés garis finish, éta langkung gancang. Sababaraha palanggan, sanaos, resep mencét tanggalna ... sanaos aranjeunna henteu pas waktos sareng sumberdaya atanapi aranjeunna nyungkeun parobihan tambihan ... ATAWA parobihan pasar sareng kampanyeu peryogi sababaraha rarancang deui. Masih klien sanésna tunduh kana 'ol “Hayu urang ngéléhkeun omongan kosong tina vendor pikeun nyobaan langkung seueur artos tina hubungan ieu” ... kami parantos diajar mecat para nasabah éta.

Konci pikeun suksés ngembangkeun prosés pamasaran anu saé nyaéta tangkas sareng gerak gancang-gancang. Siap, seuneu, udagan. Siap, seuneu, udagan. Siap, seuneu, udagan. Kenali yén sadaya potongan bergerak sareng éta peryogi kasaimbangan hipu pikeun kéngingkeun strategi pemasaran anu unggul. Upami anjeun ngembangkeun stratégi ti payun ka tukang, inpormasi sadayana waktos sareng artos di dinya, tanpa tiasa nyaluyukeun kaluaran nalika kaayaan langsung salah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.