Promo.com: Éditor Pidéo Online Sederhana pikeun Pidéo Média Sosial sareng Iklan Sosial

Promo.com Pidéo Média Sosial

Naha anjeun nyebarkeun audio atanapi pidéo, anjeun terang yén kadang eusi éta saleresna mah bagian anu gampang. Tambahkeun éditan sareng optimalisasi pikeun tiap platform sosial sareng anjeun ayeuna nyéépkeun langkung seueur waktos dina produksi tibatan anjeun dina rékaman. Nyusahkeun ieu naha seueur usaha nyingkahan pidéo sanaos kanyataan yén pidéo mangrupikeun média anu pikaresepeun.

Promo.com mangrupikeun platform nyiptakeun pidéo pikeun usaha sareng agénsi. Aranjeunna ngabantosan pangguna pikeun nyiptakeun seueur eusi visual sareng pidéo anu taya pikeun ngamajukeun naon waé anu aranjeunna pikahoyong sacara épéktip. Platform éditan pidéo online anu gampang digunakeun ngamungkinkeun para pangguna ngarobih pidéo anu lengkep rangkep ku désainer anu meunang penghargaan - sareng kalebet iklan kreatif, salinan sareng musik anu cocog.

Tim di Promo.com kéngingkeun kuring nyebarkeun pidéo pondok ieu anu ngan ukur sababaraha menit. Potoan saham, gaya, sareng musik sadayana sayogi ngalangkungan témplat anu kuring pilih.

Pangalusna sadaya, platform sacara otomatis ngahasilkeun tampilan anu dioptimalkeun pikeun Instagram ogé video nangtung. Kuring ngadamel sababaraha éditan pikeun ukuran font, tapi éta ngan ukur butuh sababaraha detik!

Promo.com Pidéo Pidéo Sosial

Ngagunakeun Promo.com, anjeun tiasa ngadamel pidéo atanapi iklan pidéo, kalebet:

Platform na ngagaduhan gambar saham sareng témplat siap pikeun Usaha, Perumahan, Pemasaran, Perjalanan, E-commerce, ogé Gaming. Anjeun ogé tiasa mendakan pidéo pikeun Tanggal Khusus, Spring, Easter, St Patrick's Day, Valentine's Day, atanapi Game Day.

Janten pidéo Promo.com munggaran anjeun ayeuna:

Nyiptakeun Pidéo Promo.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.