Panulis? 7 Cara ampuh pikeun Janten Buku anjeun janten Pélanja Internasional

Buku Jual Pangsaéna

Teu diragukeun, upami anjeun panulis anu hoyong pisan teras dina sababaraha waktos karir anjeun anjeun kedah naros patarosan, Kumaha carana ngadamel buku kuring jadi buku terlaris? ka penerbit atanapi panulis laris naon waé. Leres? Nya, janten panulis, upami anjeun badé ngical buku anjeun kana jumlah maksimal pamiarsa sareng diapresiasi ku aranjeunna maka éta raos pisan! Éta rada atra yén péngkolan sapertos dina karir anjeun bakal ngantep anjeun ngawangun reputasi sapertos teu kantos sateuacan.

Janten, upami anjeun hoyong sora anjeun nguping maka anjeun kedah ngaléngkah anu épéktip sareng éksklusif. Anjeun pastina moal tiasa ngarobih novel kana buku laris upami henteu ditulis leres. Tapi, sajaba ti ngan ukur nyatana kanyataan nyerat dina gaya anu hébat, anjeun kedah jaga sababaraha aktualitas sanésna pikeun ngajantenkeun buku anjeun langkung laris.

Hoyong terang Rahasia ngalakukeunana? Teras, ieu genep tarékah anu ngalangkungan anjeun bakal tiasa ngajantenkeun buku anjeun janten paguneman pangageungna di kota. Ukur baca payun sareng kuring leres-leres percanten yén tips ieu bakal dianggo pikeun anjeun!

  1. Milarian hal anu anjeun percanten - Upami anjeun ngagaduhan ide dina uteuk anjeun yén hiji topik anu bakal cukup pikaresepeun pikeun balaréa bakal ngajantenkeun buku anjeun laris maka anjeun leres-leres lepat. Sabalikna, nyerat topik sapertos anu anjeun pikaresepeun sareng hoyong dibaca sami. Nalika Carol Shields leres nyarios, 'Tulis buku anu anjeun hoyong baca, buku anu anjeun teu tiasa mendakan'. Janten, sanaos nyerat buku monoton dina gaya konvensional upami anjeun nyerat carita anu penting pikeun anjeun maka aya kamungkinan langkung ageung janten buku terlaris.
  2. Milih téma anu leres - Salah sahiji faktor pangsaéna anu tiasa ngantepkeun novél nonjol tina sésana nyaéta téma na. Pamiarsa anjeun bakal nyarankeun buku anjeun ka batur ngan nalika aranjeunna tiasa ngaitkeun kana anu sami. Ogé, aranjeunna ngarujuk buku ka batur nalika aranjeunna mendakan yén buku éta ngirimkeun pesen anu kedah dibaca ku batur. Janten, anjeun kedah nanem modal waktos sareng énergi anjeun pikeun milari téma anu pas pikeun novel anjeun.
  3. Hayu nada na nétral - Upami moto anjeun pikeun ngajantenkeun buku anjeun dikenal di panjuru dunya maka anjeun kedah nyerat ku cara anu tiasa nyambung ka sadaya jenis pamaca. Tapi, antosan! Ku pernyataan kuring ieu, kuring henteu hartosna yén carita anjeun kedah dumasar kana budaya global hungkul. Anjeun tiasa nyerat carita ngeunaan hal anu caket kana haté anjeun, sapertos bangsa anjeun, budaya atanapi naon waé! Ngan pastikeun yén dialog, narasi, gaya nyerat jsb tiasa kahartos ku pemirsa anu aya di sakumna dunya. Naha anjeun émut Juara Hadiah Booker tina 2015- Sejarah Ringkas Tujuh Pembunuhan? Nya, kuring nuju nyarios sapertos nada sapertos kitu.
  4. Rancang 'Cover Buku anjeun' sacara unik - Urang panginten percanten kana pernyataan sapertos 'Tong nangtoskeun buku ku sampulna' mangtaun-taun. Tapi, sacara praktis, tampilan luar buku biasana nyebarkeun sakabeh carita ku cara saderhana anu ditulis dina jero. Janten, pikeun masihan buku anjeun salah sahiji rupa katingali maksudna janten hal anu cukup penting. Tapi, tong nyangka yén anjeun kedah ngaluarkeun sakedik artos pikeun ngalakukeun ieu! Anu anjeun peryogikeun nyaéta desainer kreatif anu ahli dina ngajantenkeun ideu hirup dina hal panutup buku anu berkelas.
  5. Milih pikeun panerbit anu sampurna - Nya, nalika ngeunaan ngajantenkeun buku janten laris maka penerbit maénkeun salah sahiji peran 'Anu Paling Penting'. Kapercayaan merek penerbit anu anjeun pilih bakal mangaruhan kapercayaan buku anjeun dina cara anu luar biasa. Janten, tong hilap milih panerbit sapertos kitu anu tiasa ngantep grafik penjualan buku anjeun langkung luhur !!
  6. Ngadamel halaman panulis sareng profil buku dina 'Goodreads' - Nalika ngeunaan buku-pencinta maka Goodreads mangrupikeun nami anu ngageleger !! Janten, upami anjeun hoyong ngantep buku anjeun tiasa payu kalayan saé maka anjeun kedah ngajantenkeun éta katingali ku pemirsa anu aya di panjuru dunya. Sareng, Goodreads mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun dilakukeun! Sakali anjeun réngsé nyieun rekening dina 'Goodreads', tanyakeun ka réréncangan, pengikut, sareng pamiarsa pikeun nyésakeun tinjauan dina situs sareng terakhir tapi sanés sahenteuna nyarankeun ka pangguna sanés halaman wéb ieu.
  7. Anggo média sosial pikeun iklan - Kiwari, jalma-jalma nyéépkeun waktos luangna bari online dina sababaraha jaringan média sosial sapertos Facebook, Twitter, Instagram sareng sajabana anu bakal ningkatkeun kasadaran sareng publisitas anjeun. Hoyong terang kumaha? Nya, éta saderhana sareng gampang! Nyiptakeun trailer buku, ngabagi kutipan buku, ngagambar corétan buku pastina bakal ngajantenkeun keajaiban pikeun anjeun.

Datang ka tungtung…

Salain tina kanyataan penting ieu, anjeun kedah nyimpen sababaraha hal sanés dina pikiran anjeun upami anjeun hoyong ngajantenkeun buku anjeun langkung laris. Siga, ngédit sareng ngédit deui buku anjeun sababaraha kali, nyebarkeun tarjamahan bahkan, gaduh halaman wéb panulis, ngirim email ka palanggan anjeun, nyerat buku anu jelas sareng sajabina pastina bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahasilkeun nanaon tapi buku laris. Janten, tong ngantosan deui! Candak perhatoskeun tip ieu, teraskeun, nyerat sareng terbitan buku terlaris internasional anjeun ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.