Promosikeun Blog pikeun naekeun Réngking Loka anjeun

Depositphotos 33099063 s

RSS mangrupikeun hal anu endah. Seueur jalma henteu mikawanoh kakuatan blog sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan statistik situs anjeun. Ieu conto anu hadé kumaha anjeun tiasa ngamajukeun blog sanés JEUNG naekeun pangkat situs anjeun nyalira ku Search Engine nganggo RSS.

On Kalkulator Payraise, Kuring ngaganti iklan nangtung di sisi katuhu situs sareng daptar tulisan blog anu nyarioskeun ngeunaan kenaikan gaji. Pas kuring ngalakukeun ieu, Payraise Calculator angkat ti Pagerank 3 ka Pagerank 5 sareng patalimarga situs kuring dua kali. Ieu grapik - perhatoskeun parobihan sakitar mimiti Januari:

Hitung Calculator Hit

Kieu carana kuring ngalakukeun éta.

  1. Kuring milarian canggih tina Technorati sareng nyimpen URL feed.
  2. Kuring ngamangpaatkeun naskah PHP anu saé disebut RSS magpie ku nyalin file kana kaasup diréktori dina blog abdi dina diréktori dasar.
  3. Kuring nulis kode ieu, netepkeun jumlah tulisan ($ num_items), jumlah maksimum karakter ($ max_char), sareng URL feed.
Hasil: ”; kamandang “ ”; $ barang = array_slice ($ rss-> barang, 5, $ num_items); payuneun ($ barang salaku $ barang) {upami (substr ($ barang ['judul'], 90, 0)! = "Tautan") {$ link = $ item ['link']; $ judul = $ barang ['judul']; $ pedaran = $ barang ['pedaran']; $ sumber = $ barang ['sumber']; upami (strlen ($ deskripsi)> $ max_char) {$ space = strpos ($ deskripsi, "", $ max_char); $ description = substr ($ deskripsi, 0, $ space). "..."; kamandang “ $ judul : $ katerangan ”; }}} kamandang “ ”; ?>

Kuring ogé pastikeun yén kuring gaduh link sareng logo deui Technorati pikeun mastikeun yén aranjeunna kéngingkeun kiridit pikeun panggunaan eupan milarianana. Ieu tiasa dianggo pikeun promosi silang luar biasa di antara blog ogé… anjeun tiasa ngirim eupan karesep anjeun dina blogroll anjeun sahingga masarakat leres-leres ningali tulisan pangénggalna pikeun situs na dina blog anjeun.

Abdi ogé nembé ngarobih Ngalereskeun Alamat dinten ayeuna nganggo pendekatan ieu ogé.

8 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun pos hébat. Abdi nembe mendakan blog anjeun ayeuna. Hatur nuhun sadaya wawasan hébat.

    Dupi anjeun kersa masang glosarium blog atanapi tautan ka glosarium blog kanggo urang sadayana di luar anu hoyong gancang. Kuring masih can écés ngeunaan RSS, permalink, trackback, jsb.

    Abdi ngarepkeun ningkatkeun pangunjung kana halaman wéb kuring sareng éta bakal ngabantosan.

    Hatur nuhun pisan.

  2. 3
  3. 5

    Hi Doug,

    Sanaos écés tina grafik anjeun yén anjeun nampi langkung seueur lalu lintas, kuring pikir anjeun kedah ati-ati ngeunaan ngaitkeun parobihan dina PageRank kana usaha ieu. Pembaruan PageRank sakedik sareng tebih diantarana sareng kamungkinan yén hiji dijalankeun sapertos anjeun nambihan daptar blog.

    • 6

      Hatur nuhun, Marios!

      Kuring pasti teu coba mun cocog sorangan salaku ahli SEO jadi ieu hal kuring bakal hormat pamadegan anjeun dina. Kalayan sagala variabel séjén statik iwal ti tulisan blog (dimana aya hiji iklan aya ti Google), Kuring nyieun hiji asumsi yén ieu miboga dampak.

      Kitu ogé, kuring ningali luncat anu sami Ngalereskeun Alamat.

  4. 7

    Kaula bade nyobian ieu kaluar dina situs abdi tur tingal kumaha kajadian. Kuring ngagaduhan sababaraha mata pelajaran anu kuring tiasa milih janten kuring bakal ningali kasuksésan naon anu kuring kéngingkeun 🙂

  5. 8

    Halo kuring ogé berjuang pikeun kéngingkeun lalu lintas kana blog kuring sareng kuring ningali jalan anjeun pikeun ngalakukeunana sareng kuring kedah nyarios sigana pikaresepeun pikeun nyobian éta. Abdi henteu yakin kumaha ngalakukeun ieu anu anjeun laksanakeun, kuring henteu terang yén kuring bakal bagja upami anjeun tiasa ngabantosan kuring sakedik di dieu.

    Looing maju ka ngadangu ti anjeun.

    Sindre Brudevoll

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.