2 Komentar

  1. 1

    Abdi bakal resep ngadangu kumaha sasaran parameter kampanye ieu. Abdi parantos suksés sareng pariwara Facebook tapi henteu acan kantos ngusahakeun dunya iklan Twitter.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.