ProofHQ: Pembuktian Online sareng Workflow Automation

buktina

BuktiHQ mangrupikeun parangkat lunak proofing online berbasis SaaS anu ngalirkeun ulasan sareng persetujuan eusi sareng aset kréatip sahingga proyék pamasaran réngsé langkung gancang sareng kirang usaha. Éta ngagantikeun prosés email sareng salinan caket, masihan parabot tim paninjauan pikeun kolaborasi marios eusi kréatip, sareng alat manajer proyék pamasaran pikeun ngalacak ulasan dina prosés. ProofHQ tiasa dianggo di sadaya média kalebet cetak, digital sareng audio / visual.

Ilaharna, aset kréatip ditilik sareng disatujuan nganggo email, buktina hard-copy, sharing layar sareng sajumlah prosés anu teu écés sareng sanés. BuktiHQ ngajawab masalah ieu ku nyayogikeun solusi berbasis awan pikeun tim pamasaran henteu ngan ukur nganalisis, ngédit sareng kolaborasi dina aset kréatip tapi ogé ngagaduhan individu sareng tim anu pas nyatujuan unggal aset sateuacan ngalih kana tahap salajengna, anu unikna ProofHQ workflow otomatis manten.

Manajemén Alur Kerja: Tinjauan sareng alur kerja persetujuan anu dioptimalkeun sareng otomatis pikeun aset kréatip anjeun penting pisan pikeun mastikeun proyék pamasaran sareng pangiriman anu sanés réngsé dina waktosna. Naha anjeun agénsi anu ngagaduhan alur kerja anu béda pikeun masing-masing klien atanapi mérek anu nyanghareupan masalah kamacetan sareng patuh internal, anjeun bakal sacara konsisten nyéépkeun waktos anu diperyogikeun tanpa aya. Kalayan alur kerja otomatis, sutradara kreatif, manajer proyék atanapi pemasar anu ngatur hiji tim tiasa nempatkeun tugas pangulangan sareng persetujuan dina autopilot, ngamungkinkeun anjeun fokus dina ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun anu pangsaéna: janten langkung produktif sareng langkung kreatif.

Fitur konci ProofHQ

  • Mudah marios sareng prosés persetujuan
  • Real-time, mairan intuitif sareng alat markup
  • Ngadamel buktina tina 150+ jinis file
  • Integrasi sareng Manajemén Proyék sareng alat-alat DAM sapertos BaseCamp, Central Desktop, CtrlReviewHQ, Adobe Creative Suite, Microsoft Sharepoint, Xinet, Box, Widen sareng Workfront
  • Tinjauan buktina dina PC, MAC, smartphone atanapi tablet
  • Bandingkeun otomatis sababaraha versi
  • Bagikeun gancang buktina sareng tim tinjauan anu disebarkeun
  • Lacak buktina ngalawan tenggat waktos
  • Aliran kerja otomatis
  • Streamline manajemén buktina
  • Jalan satapak Inok dicap waktos

3 Komentar

  1. 1

    ProofHQ mangrupikeun awal anu saé, tapi pikeun klien anu langkung canggih, mangga tingali Viki Solutions. Kalawan 2400% zum jero, akurasi warna, révisi ngabandingkeun, bungkusan fitur husus, sarta téhnologi pikeun gancang, mindahkeun file aman tur babagi global, Viki Solutions nyugemakeun kaperluan agénsi manajemén brand utama sakuliah dunya. Kami bakal resep janten bagian tina tulisan pikeun anjeun ogé! Kuring terang ieu mangrupikeun pos perusahaan, tapi kuring ngan ukur nyobian ngabantosan pamiarsa anjeun milarian naon anu dipilarian.

  2. 2

    Kami nganggo Proofhub (www.proofhub.com) sareng mendakan alat proofing ditambah template proyék sareng daptar tugas langkung saé tibatan proofhq basecamp. Tim desainer bener-bener responsif sareng ngadangukeun palangganna, éta mangrupikeun tambah ageung pikeun kami.

  3. 3

    ProofHQ mangrupikeun pilihan anu saé tapi kuring langkung resep ProofHub sabab éta pohara kuat sareng saderhana sareng ogé gaduh seueur fitur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.