ProOpinion: Miluan Komunitas Bisnis anu Didorong Ku Panilitian

pendapat pro

Salah sahiji parobihan anu urang tingali ngalangkungan wéb nyaéta situs naséhat gratis sareng freemium terus bajoang kalayan kualitas konténna sareng akurasi inpormasi anu dihasilkeun. Nalika ngeunaan kaputusan pamasaran, urang teraskeun ningali yén pendekatan anu disaluyukeun ngahasilkeun hasil anu pangsaéna. Penting pikeun konsultan atanapi pemasar pikeun diajar budaya, sumberdaya, sareng tujuan bisnis sateuacan ngadamel rekomendasi strategi atanapi platform. Hiji ukuran henteu cocog sadayana.

ProOpinion nyayogikeun unik, eusi anu dikuatkeun ku panilitian, henteu sayogi di tempat sanés kumargi ProOpinion mangrupikeun sumber tina panilitian. Eusi seueur, gampang diakses, sareng anu paling penting, bermakna.

Anggota ProOpinion didedikasikan pikeun kamajuan, komitmen pinuh pikeun nyiptakeun inovasi, sareng pengkuh dina ngudag dunya bisnis anu langkung saé. Pikeun perusahaan di panjuru dunya, tanggapan langsung ti jalma anu ngagunakeun produk sareng jasa na penting nalika nyobian tetep pesaing dina kaca spion tukangna. ProOpinion ngamungkinkeun para anggota mangaruhan produk sareng jasa ka hareup ku ngabagi pendapat dina survey online.

ProOpinion bébas gabung tapi anggota tiasa ngasilkeun sakedik sakedik bari ningkatkeun tempat pasar. Sababaraha hadiah populér anu dikéngingkeun kalebet Kartu Kado Amazon.com sareng Kartu Kado iTunes. Anjeun tiasa ogé nyumbangkeun penghasilan anjeun ka Palang Merah Amérika. Ujang survey diemail ka anggota atanapi aranjeunna tiasa lebet kana rekeningna di proopinion.com pikeun miluan survey online.

Milarian panilitian anu penting pikeun anjeun lirén di dieu - gabung ProOpinion ayeuna.

Ieu mangrupikeun paguneman anu disponsoran anu ditulis ku kuring atas nama ProOpinion.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.