Ngawangun Proposal mérek sakumaha Éndah sakumaha Halaman Wéb anjeun

téma proposal

Kami nembé ngusulkeun proposal sareng kontrak ti perusahaan anu ngagaduhan merek murni. Dokuménna mangrupikeun musibah. Perbatasan ngalegaan saluareun setélan printer kami, éta ngagaduhan dua bagian (dua padamelan cetak, dua tandatangan) sareng kuring kedah nyetak, nandatanganan, nyeken sareng ngirim email proposal anu ditandatanganan deui. Anu langkung parah, proposal éta hésé dibaca sareng nyerat pisan, ngabutuhkeun kuring pikeun ngahurungkeun pelacakan, ngadamel éditan, sareng bulak-balik sareng perusahaan sababaraha versi. Heu ... boros pisan waktos.

Pikeun mérek kalayan situs sareng dokuméntasi anu saé, kuring kaget yén aranjeunna moal nganggo leyuran manajemén proposal mérek siga TinderBox pikeun ngajadikeun otomatis usulanana sareng ngajantenkeun aranjeunna gampang dibaca, diédit, sareng ditandatanganan. TinderBox mangrupikeun sponsor blog ieu, tapi kami ogé nganggona salaku palanggan pikeun ngembangkeun sareng ngirim usulan urang nyalira. Nyatana, urang bakal ngalakukeun Integrasi API kalawan kami usulan sponsor salajengna supaya jalma tiasa kéngingkeun usulan anu dipersonalisasi tanpa urang kedah angkat ramo! (Catetan: Upami anjeun Salesforce pangguna, TinderBox tiasa ngalakukeun ieu ku hiji klik kalayan aranjeunna Solusi Proposal Appexchange!

Dina raraga ngaropea TinderBox, aranjeunna biasana kedah damel sareng anjeun pikeun ngapdet sareng ngarobih téma TinderBox anjeun ... tapi henteu deui! Ayeuna TinderBox parantos nambihan téma anu tiasa disesuaikan dina platformna. Aranjeunna ngagaduhan 6 téma standar anu anjeun tiasa ngaropea pikeun eusi haté anjeun.

téma tinderbox-téma

Pangalusna sadaya, pikeun perusahaan sapertos jam anu gaduh sababaraha produk sareng jasa, anjeun tiasa nyieun sareng ngarobih sababaraha téma proposal dina platform aranjeunna teras dilarapkeun kana proposal. Janten - urang tiasa gaduh Martech Zone téma sareng a Highbridge téma!

Unggal téma proposal ngagaduhan puluhan fitur kustomisasi - sadayana sayogi dina diklik mouse sareng saderhana pikeun diimplementasikeun. Pikeun perusahaan anu peryogi kustomisasi téma proposal tambahan, pilihan maju sayogi ogé ku sakali diklik.

téma tinderbox-millenium-téma

Upami anjeun hoyong ningali produk anu réngsé, parios TinderBox's Studi Patokan 2013: Épéktipitas Proposal Penjualan dina Organisasi Penjualan B2B. Aranjeunna ngawangun laporan nganggo TinderBox, ngaropea sareng otomatis pendaptaran sareng email réspon sareng Salesforce Pardot, sareng ngadorong interaksi ka Salesforce. Geulis!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.