Pro sareng Kontra tina Kampanye Surélék Ganda Opt-In

ganda milih langganan

Pelanggan henteu gaduh kasabaran pikeun milah koropak anu beres-beres. Aranjeunna kabanjiran ku pesen-pesen pamasaran unggal dinten, anu seueur anu aranjeunna henteu kantos daptar heula.

Numutkeun ka Union Telecommunication International, 80 persén patalimarga e-mail global tiasa digolongkeun kana spam. Salaku tambahan, rata-rata tingkat kabuka email diantara sadaya industri ragrag antara 19 dugi 25 persén, hartosna persén anu ageung tina palanggan bahkan henteu ngaganggu pikeun ngeklik garis subjek.

Kanyataanna nya kitu, pamasaran email mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun sasaran konsumén. Pamasaran email mangrupikeun metode anu pangsaéna pikeun ningkatkeun ROI, sareng éta ngamungkinkeun para pemasar ngahontal konsumén dina cara langsung.

Pemasar hoyong ngarobih kalungguhanana ngalangkungan email, tapi aranjeunna henteu hoyong résiko ngaganggu aranjeunna ku pesen na atanapi kaleungitan salaku palanggan. Salah sahiji cara pikeun nyegah ieu nyaéta meryogikeun a dua kali milih. Ieu ngandung harti yén saatos palanggan ngadaptar emailna sareng anjeun, maka aranjeunna kedah mastikeun langgananana ngalangkungan email, sapertos anu ditingali di handap ieu:

Konfirmasi Langganan

Hayu urang tingali pro sareng kontra ngeunaan opt-in dobel, sahingga anjeun tiasa mutuskeun naha anu paling pas pikeun anjeun sareng kabutuhan bisnis anjeun.

Anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur palanggan, tapi anu langkung kualitasna langkung saé

Upami anjeun nembé ngamimitian nganggo email, anjeun panginten badé fokus kana tujuan jangka pondok sareng ngan saukur numuhkeun daptar anjeun. Single-opt in tiasa janten pilihan anu pangsaéna kusabab para pemasar ngalaman a 20 dugi 30 persén pertumbuhan langkung gancang dina daptar aranjeunna upami aranjeunna ngan meryogikeun opt-in tunggal.

Kalemahan tina daptar opt-in ageung ieu mangrupikeun kanyataanna sanés palanggan anu kualitas. Aranjeunna moal gampang muka email anjeun atanapi ngélik kanggo mésér produk anjeun. Double opt-in mastikeun yén palanggan anjeun leres-leres resep kana bisnis anjeun sareng naon anu anjeun nawiskeun.

Anjeun bakal ngaleungitkeun palanggan palsu atanapi lepat

Sasaurang nganjang ka halaman wéb anjeun sareng resep ngalanggan daptar email anjeun. Nanging, anjeunna sanés tukang ngetik anu pangsaéna atanapi henteu merhatoskeun, sareng akhirna masang email anu teu leres. Upami anjeun mayar palanggan anjeun, anjeun tiasa kaleungitan seueur artos ngalangkungan email goréng na.

Upami anjeun hoyong nyingkahan ngirim ka alamat email anu lepat atanapi lepat, anjeun tiasa milih dua kali, atanapi ngalebetkeun kotak email konfirmasi nalika daptar, sapertos Old Navy, anu didamel di dieu:

Tawaran Langganan

Sedengkeun kotak konfirmasi email anu manpaat, éta henteu épéktip pikeun milih ganda nalika nyabut surélék anu goréng. Sanaon jarang, batur tiasa daptar babaturan pikeun daptar email, sanaos rerencangan éta henteu nyungkeun pilihan. Dobel milih-dua bakal kéngingkeun réncang langganan tina email anu teu dihoyongkeun.

Anjeun bakal peryogi téknologi anu langkung saé

Opt-in ganda tiasa langkung mahal, atanapi meryogikeun langkung seueur téknologi, gumantung kana kumaha anjeun milih pikeun nanganan pamasaran email anjeun. Upami anjeun ngawangun platform nyalira, anjeun bakal kedah nanem modalkeun waktos sareng sumber tambahan kana tim IT anjeun supados aranjeunna tiasa ngawangun sistem anu pangsaéna. Upami anjeun gaduh panyadia email, aranjeunna tiasa ngeusi batre anjeun dumasar kana sabaraha palanggan anjeun atanapi email anu anjeun kirim.

Aya seueur platform email di luar sana anu tiasa ngabantosan anjeun ngalaksanakeun kampanye. Anjeun bakal hoyong milih anu saluyu sareng tujuan anjeun, gaduh pangalaman sareng perusahaan sanés di industri anjeun, sareng tiasa cocog sareng anggaran anjeun.

Émut: Upami anjeun bisnis leutik, anjeun henteu kedah panyadia pamasaran email paling fanciest, paling mahal. Anjeun ngan ukur nyobian turun tina bumi, sareng bahkan platform gratis anu bakal dilakukeun pikeun ayeuna. Nanging, upami anjeun perusahaan ageung, sareng anjeun milarian ngawangun hubungan anu bermakna sareng konsumén, anjeun kedah janten panyayogi pangsaéna anu sayogi.

Naha anjeun nganggo pilihan ganda atanapi tunggal? Pilihan mana anu paling cocog pikeun bisnis anjeun? Hayu urang terang dina bagian koméntar

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.