Ngadamel Kasus kanggo WordPress dina Perusahaan: Pro sareng Kontra

WordPress

WordPress.org ngembang di perusahaan, dianggo di unggal industri utama ayeuna. Hanjakalna, usaha-usaha ageung masih ngaliwat WordPress kusabab reputasina salaku usaha alit atanapi platform blogging mandiri. Dina taun-taun ayeuna, didedikasikan WordPress dikokolakeun hosting platform parantos mekar. Kami hijrah ka Flywheel keur Martech Zone sareng parantos bungah kalayan hasilna.

Aya pro sareng kontra ngeunaan ngamangpaatkeun WordPress dina Perusahaan. Abdi resep pangalaman WordPress kana balap. Anjeun gaduh mobil (WordPress), supir (staff anjeun), mesin anjeun (téma sareng plugins), sareng racetrack anjeun (infrastruktur anjeun). Upami salah sahiji elemen ieu kurang, anjeun bakal éléh. Kami parantos ningali seueur perusahaan ageung gagal sareng migrasi WordPress sareng nyalahkeun WordPress; kumaha oge, urang henteu kantos ningali masalah anu sabenerna WordPress.

Naros tina WordPress pikeun Perusahaan

  • palatihan - Upami anjeun peryogi bantosan naon waé, WordPress.org ngagaduhan seueur sumber, Youtube gaduh seueur video, aya program latihan di saluruh wéb, sareng Google ngahasilkeun jutaan tulisan. Henteu kakantun sorangan artikel WordPress, tangtosna.
  • Betah Pamakéan - Sanaos panginten henteu saderhana pikeun kustomisasi, pikeun ngahasilkeun kandungan WordPress téh sakedap. Editor na luar biasa mantap (sanaos ngaganggu kuring yén h1, h2, sareng h3 judul na subheading masih henteu acan lebet kana kode).
  • Aksés kana Sumberdaya - Milarian sumber daya pangembangan CMS sanés tiasa janten tantangan anu nyata, tapi ku WordPress aranjeunna aya dimana-mana. Perhatosan: Éta ogé tiasa janten masalah ... aya seueur pangembang sareng agénsi anu ngembangkeun solusi anu goréng pisan di dinya pikeun WordPress.
  • Integrations - Upami anjeun nyobian nambihan bentuk atanapi ngahijikeun ampir naon waé, anjeun biasana bakal mendakan integrasi anu dihasilkeun dina WordPress heula. Laksanakeun pamilarian tina diréktori plugin otorisasi atanapi situs sapertos Kodeu Canyon, teu seueur anjeun moal mendakan!
  • kustomisasi - Téma WordPress, plugins, widget, sareng jinis posting khusus nawiskeun kalenturan anu teu aya watesna. WordPress kerja keras pikeun ngagaduhan runtuyan API anu ngalangkungan unggal aspék platform.

Kontra WordPress pikeun Perusahaan

  • optimasi - WordPress nyaéta alus kaluar tina kotak nalika ngeunaan search engine optimization, tapi éta henteu saé. Aranjeunna nembé nambihan sitemaps ka na Jetpack plugin, tapi éta henteu sakumaha mantap sakumaha Plugins SEO Yoast's.
  • Performance - WordPress henteu ngagaduhan optimasi database sareng halaman cache, tapi anjeun tiasa sacara gampil ngadamel ieu ku ngamangpaatkeun Hosted WordPress Host. Abdi peryogi solusi naon waé pikeun gaduh cadangan otomatis, cache halaman, alat basis data, log kasalahan sareng virtualisasi pikeun mastikeun kasuksésan anjeun.
  • Internationalization (I18N) - WordPress dokumén kumaha nga internationalisasi téma sareng plugins anjeun, tapi henteu ngagaduhan kamampuan pikeun ngahijikeun kontén localized kana sistem. Kami parantos nerapkeun WPML pikeun ieu sareng kagungan kasuksésan.
  • kaamanan - Nalika anjeun ngawasa 25% wéb, anjeun mangrupikeun targét pikeun peretasan. Deui, sababaraha hosting anu dikelola nawiskeun plugin otomatis sareng pembaruan téma nalika masalah kaamanan timbul. Abdi nyarankeun pisan pikeun ngawangun téma murangkalih supados anjeun tiasa teras-terasan ngapungkeun téma induk anu didukung pikeun nyingkahan nempatkeun situs anjeun dina résiko ku téma anu henteu tiasa diénggalan.
  • Base Code - Téma sering dikembangkeun pikeun desain anu saé, tapi henteu gaduh pamekaran anu canggih pikeun kagancangan, optimalisasi, sareng kustomisasi. Éta tiasa janten parah pisan kumaha goréngna plugins sareng téma anu dikembangkeun. Urang sering mendakan fungsi nyerat deui dina téma (alesan sanés nganggo téma murangkalih).
  • cadangan - WordPress nawiskeun solusi anu mayar, VaultPress pikeun cadangan offsite tapi kuring reuwas kumaha seueur perusahaan anu henteu sadar yén éta sanés fitur di luar kotak sareng kedah disayogikeun ku host anjeun atanapi jasa tambahan.

WordPress nuju ngaléngkah kalayan usaha ageung sareng ageung, ieu aya sababaraha statistik ti Pantheon.

WordPress pikeun Upmarket

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.