Bob Prosen Ngaluncurkeun Akselerator Usaha Leutik

akselerator beus leutik1

Sababaraha taun ka pengker, kuring maca sareng resep pisan Teori Cium Pamitan, buku ti Bob Prosen anu nyayogikeun naséhat anu hadé pikeun bisnis. Program pelatihan kapamimpinan sareng manajemén bisnis Bob sacara dramatis ningkatkeun kinerja sareng kameunangan sareng ngarobih budaya di Saber, Hitachi, Sprint, AT&T sareng ratusan usaha alit di sakumna bangsa.

Konsultasi sareng palatihan Bob ayeuna seueur paménta - ieu mangrupikeun bagéan anu anyar tina MSNBC:

Sarerea sok naroskeun kumaha gancang ningkatkeun kinerja sareng kauntungan dina usahana. Sigana urang sadayana hoyong terang strategi anu pasti anu diperyogikeun pikeun numuhkeun penjualan anjeun, ngirangan omzet karyawan sareng ningkatkeun kauntungan anjeun henteu paduli kaayaan ékonomi. Kuring parantos nyebarkeun seueur naséhat anu disayogikeun ku Bob ti saprak ngaluncurkeun bisnis sareng bisnis na maju.

Bob sareng kuring tetep saling hubungan sareng anjeunna sareng anjeunna ngamajukeun pikeun ngamajukeun séri latihan khusus ieu (Anjeunna biasana ngeusi $ 10,000 pikeun jinis ieu, tapi anjeunna hoyong sababaraha tanggapan kana program éta.)

dina ieu webinar gratis Bob bakal ngajarkeun anjeun sacara pribadi:

  1. Pikeun netepkeun tujuan "leres" pikeun tilu bagian anu paling penting dina bisnis anjeun.
  2. Métrik bisnis pangpentingna anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahontal tujuan.
  3. Kumaha ngaevaluasi efektivitas kapamimpinan pribadi anjeun. Naha anjeun ngagaduhan anu diperyogikeun pikeun mingpin organisasi anjeun pikeun ngahontal kauntungan anu luar biasa?

Deui, kantun buka situs ka tingali latihan pidéo. Saatos nonton latihan pastikeun anjeun asup kana daptar prioritas Bob pikeun dikabaran nalika program terobosan ieu sayogi. Éta pisan, mugia anjeun resep latihan!

PS: Di handap pidéo ieu anjeun tiasa ngaunduh sababaraha bonus anu khusus pisan sareng masihan koméntar kana pelatihan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.