Ngajagi Software sareng Palanggan tina Counterfeiters?

niupLumayan panginten sababaraha puteran awon anu kuring kantos baca dina Piracy Software!

Maca Tulisan: Platform Perlindungan Parangkat Lunak Microsoft. Ieu sakumaha goréngna Patriot Act! (AKA: Urang kedah ngajagi kabébasan anjeun, sareng anjeun bakal janten patriot upami anjeun nyerah sababaraha kabébasan anjeun sahingga urang tiasa ngajaga kabébasan anjeun…. Huh?). Microsoft kedahna ngan saukur ngadamel ieu mémo internal:

Platform Perlindungan Untung Microsoft: Ngajaga Software Mahal sareng Keuntungan ngalangkungan hateup!

Kuring yakin pisan yén seuseueurna jalma ngan ukur badé maling nalika aranjeunna kedah. Pasti, aya seueur jalmi anu bakal nyolong - tapi saur kuring mah mayoritas. Sigana mah kuring nyarios pikeun seueur jalma nalika kuring nyarios yén Microsoft Software IS mahal. Ogé, kuring henteu kantos ngarepkeun kungsi meunang dukungan. Sareng - kuring terang yén kuring kedah gumantung kana apdet pikeun ngajaga parangkat lunak jalan. Sareng - Kuring terang yén kuring kedah mésér sareng masang parangkat lunak sanésna pikeun ngalindungan parangkat lunak Microsoft kuring tina serangan jahat.

Kecap 'pemalsuan' sanés istilah anu akurat. Parangkat lunak sanés palsu ... buleud sareng CD panginten… tapi parangkat lunakna nyaéta parangkat lunak Microsoft anu saéstuna. Perjoangan parangkat lunak anu disalin sareng dipasang sacara haram henteu NOT ngajaga software ogé ngajagaan konsumén. Palanggan anu resep produk anjeun bakal salawasna daék mayar produk éta. (Kuring mayar XP sareng Office XP)

Éta spin anu henteu pati terang sareng cerdik pikeun Microsoft nempatkeun catetan anu teu leres sapertos kitu. Naha aya anu percaya yén ieu pesen anu jujur? Ieu masalah Marketing ayeuna, jalma henteu percanten kusabab éta dipercaya.

4 Komentar

  1. 1

    "Kuring yakin yén kalolobaan jalma ngan ukur maok nalika aranjeunna kedah."

    Abdi hoyong percanten ka anjeun. Abdi hoyong pisan percanten yén roti anu dipaling ngan ukur tuangeun kulawarga anu kalaparan maling. Abdi hoyong pisan yén éta leres…

    Tapi, dina jaman ayeuna kuring yakin yén parangkat lunak, parangkat lunak saha waé, katingali tina kaca-kaca smoked tina taun-taun awal Microsoft Windows 3. hiji hal… NOT yén nyalin éta leres(!!!) tapi Microsoft henteu. 't "sigana kapikiran" nu niron. (Sakabehna teu bener tapi éta persepsi.)

    Kuring teu yakin yén Joe Rata-rata sanggup jelas ngabedakeun antara gawé teuas pilih programer, nyoba eek kaluar hirup, jeung mega-bisnis-monoliths nu ngan nyoba pasti harga adil pikeun produk maranéhanana. Sapertos kitu, sakedik perhatian Joe ngeunaan parangkat lunak anu anjeunna "ngagunakeun" dina cara anu sah atanapi haram.

    Ieu masalah persepsi jeung hiji flawed dina éta. Urang kedah mayar unggal program anu kami anggo. Kuring ngan teu yakin yén Joe Rata-rata mertahankeun persepsi sarua.

    punten ... ngan $ 0.02 abdi

  2. 2

    Teu perlu hapunten, William! Jigana urang geus ngadeukeutan ka perjangjian ti anjeun bisa mikir.

    Jigana debat téh pantes diskusi. Naha pembajakan ngabantosan perusahaan parangkat lunak ku cara nyebarkeun parangkat lunak sacara éfisién? Kuring yakin éta pikeun sababaraha.

    Panginten kuring naif dina mikir yén jalma bakal mayar sabab kuring mayar parangkat lunak. Kuring kudu ngaku yen kuring geus garapan software bajakan lajeng mayar eta engké ogé. Kadang-kadang sidang terbatas pisan sareng kuring masih henteu yakin naha éta patut artos.

    Dina manah kuring yakin yén suplai jeung paménta kontrol harga. Ku circumventing sarta ngawatesan éta kalayan kadali nu maksa hiji jalma mésér, Jigana anjeun nanya ka jalma maok eta gantina.

    Sabaraha harga Windows? $400? $100? $10/bulan? Naha éta patut leuwih duit dina komputer anyar (OEM) tinimbang hiji komputer ditingkatkeun? Jigana struktur harga sacara alami cacad, sareng Microsoft nyéépkeun seueur artos pikeun Piracy tinimbang ngan ukur ngajantenkeun parangkat lunakna langkung mirah.

    Nuhun kana koméntar!
    Doug

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.