Naon anu Motivasi Anjeun Bagikeun Online? Psikologi Babagi

bagikeun psikologi

Urang bagikeun unggal dinten ngalangkungan tulisan blog urang sareng ayana sosial. Motivasi urang cukup saderhana - nalika urang mendakan kontén anu hadé atanapi mendakan hal nyalira, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan éta. Éta ngajantenkeun kami konektor inpormasi hébat sareng nyayogikeun nilai pikeun anjeun, anu maca. Ku ngalakukeun éta, urang ngajantenkeun anjeun tetep aktipitas sareng ngaharepkeun ngajantenkeun hubungan urang sareng anjeun. Nalika anjeun ngawitan percanten ka kami pikeun inpormasi sareng sumber anu hébat, kami teras tiasa ngadamel sababaraha saran pikeun anjeun pikeun sponsor sareng pangiklan kami. Éta pangasilan anu diperyogikeun pikeun ngajaga blog urang berkembang!

Dina sisi pribadi, kuring ngabagi sadayana - tina humor, dugi ka politik sareng motivasi. Janten pamilik bisnis mangrupikeun padamelan anu sesah janten kuring hoyong duanana ngadidik anu sanés boga ogé ngahubungkeun sareng anu sanés sacara émosional pikeun ngabéjaan aranjeunna ngeunaan pasang surut sareng naon anu kuring pelajari ti aranjeunna. Saham-saham éta narik seueur perhatian kusabab hubungan émosina.

Ngabagikeun online parantos janten bagian tina kahirupan urang sadidinten sareng beuki penting pikeun usaha. Infografis Statpro urang Psikologi Babagi nunjukkeun kumaha urang sadayana tiasa dicirikeun salaku jinis 'sharers' khusus sareng kumaha ciri-ciri éta, sareng kamekaran média sosial, ngawangun kagiatan online kami… naha éta sacara pribadi; dina bisnis, atanapi bahkan kumaha CEO kami ngabagi.

Kami terang sababaraha perusahaan anu henteu ngabagi di luar konténna nyalira. Kuring jujur ​​pikir éta pesen anu goréng pikeun ngirim pamiarsa. Jenis na nyarios yén anjeun ngan ukur resep ngajual aranjeunna sareng henteu hoyong risiko aranjeunna kana sumber sanés anu sanés pikeun ngabantosan aranjeunna. Yuck ... éta sanés jinis jalma anu kuring badé bisnis. Upami anjeun mendakan tulisan, terbitan, atanapi sumber anu endah - bagikeun! Anjeun bakal reuwas kana hormat sareng wewenang anjeun tiasa narik ku nyayogikeun niléy tanpa ngarep-ngarep mayar kanggo éta.

Ngabagikeun Psikologi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.